sinirden kuduruyorum

Ne gerek var laf yarıştırmaya
Sen bir söylersin karşındaki iki düşünmeden edilmiş laflar iki taraflı

Merhaba siz komşunuza hassas konuda şaka yapmışsınız komşunuzda size hassas konunuzla ilgili şaka yapmış.
Alınganlık yapmayın

İnsan önce kendi gözündeki çöpü görecek...sen başlatmışsın koskoca kadınla...

Kadının ne düşündüğü seni ilgilendirmez car car laf yetiştirmişsin, oğlu ve gelin adayının problemi...

Onun yaptigina saka degildi laf soktu diyorsunuz...
Oda sizin yaptiginiza ayni sekilde bakti demekki...
Empati biraz...ayrica her sir komsuya anlatilmaz

Kendinden örnek vererek oğlunuz siz olmadan alir kizi demisiniz oda doğal olarak o yönde laf sokmuş.Aile ici sirlarinizi herkese anlatip ağzina laf verip anlatmayin yeter .Sonra duvara toslayip size dönebiliyor ne yazik ki.

bir daha komsunuza bu kadar ozel sirlarinizi anlatmayin.bu tur sakalar yapmayin demekki oda bu konuda alingan.ayrica kalk cay koy nedir?kac yillik komsum, arkadasimda olsa ne kalk cay koy derim nede denilmesimden hoslanirim.fazla gereksiz samimiyet geldi bana.

Altta kalacağın açıklar verme insanlara. Ne kadar yakın olsan da.

Konuşmadan üsluba bakacak olursak kadim bir dosluk söz konusu sırlar tek taraflı açıklanmamış 14 yıl sürdürülebilir bir ilişkide olumsuz yönlerden çok olumlu yönler ağır basar
Burda da hata tek taraflı değil kırılmadan kızmadan önce değerlendirin durumu karşılıklı olarak kırmış olabilirsiniz birbirinizi

E sen ona laf söylersen o da sana misliyle cevap verir bilmiyo musun bunu bu yaşta.

Anneniz dikkatli olsun komsunuz gercek bir dost degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…