Anneniz dikkatli olsun komsunuz gercek bir dost degil.merhabalar öncelikle , kv ile aramada küçük bir kırgınlık olmuştu nişan olacağı zaman , k.validem gelmeyebilir mevzuları vardı , yani benim ve nişanlımın endiişeleri bu konu hakkında . Ama nişanlım gelmezse bile babamla ben geliriz tanısmaya demişti ve eğer gelmezse annesi bunu omur boyu unutmyacağını söylemişti . her neyse bizim çok yakın bir komsumuz var , artık bılemıyorum ne kadar yakınmıs . az once bizdeydi . oğlunun sevgilisi varmıs daha lise son oğlu , ben almam ona kız falan , ben daha rahata eremeden gelin haltı mı karısıtcam diyo . oğlu demıskı anne cok temız bır kız , bu da hemen nerden bılıyon oğlum dedim diyor . istemem gelin melin dıyor . ya dedik bide arkadasımla sankıhemen mı evleneckler ne bu kadar karısıyorsun dedik . Sonra ben sakasına dedım kı hem acaba kızın ailesi kızı senın oğluna verecekmı bakalım sen almam dıyosun ama dedim. oğlun isterse alır o kızı sende bır sey dıyemezsın dedim . Bana ne dese begenırsınız ? NE yanı senın kayımvaliden gelmıyordu ya X seni alabılırmıydı falan dedi . Yüzüme vurdu anlattığım seyı , ve bu insan bizim tam 14 senelik en yakın komusumuz , saka falan da yaparak demedi laf soktu , sonra kalk bana cay koy dedi . Bende koyamam kalk kendin koy dedim , kalk dıyor ılla , çay koyacak yerlerım agrıyor deyıp odaya gectim . ama yazıklar olsun ya , aslında hep boyleydı de ben bastırıyorduum , gormezden gelıyordum , her sırrımıanlattığım ınsan basıma kaktı . neler önerirsiniz ?
edit : tam kaynanalık yapacak bırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?