- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Alsın,göndersin ben çok umursamazdım.
Karşılığını da beklemezdim.
Kendimize yetiyoruz çok şükür.
Herkesin kendi terbiyesi sonuçta.
Ya anladım da bir insanı ne kadar dikkate alırsan o kadar sınırların ihlal edilir ve sonuçta canın sıkılmaya başlar.İnan olay hediye değil, tabiki de gönderebilir.
Olay bizi salak yerine koymak!
Aklıma mukayyet olamıyorum ya, sinirden çatlayacağım şuan da!
Ya anladım da bir insanı ne kadar dikkate alırsan o kadar sınırların ihlal edilir ve sonuçta canın sıkılmaya başlar.
Az samimiyet,az muhataplık iyidir.
Görümce geldiğinde yatılı ağırlamak zorunda mısın mesela?
Gelsin yemeğe,çaya.
Bitti,gitti.
Estağfurullah neden salak olasın?Bize gelmeden önce hep konuşuyorduk geliriz sizde kalmaya gibisinden.
Bende ona dayanarak onları ağırlamak istemiştim ama salakmışım!
Herkesi kendim gibi sanıyorum, bu huyumdan nefret ediyorum!
ya sen görme etme. eşin ne yapıyorsa yapsın. yeğenime hediye alıyorum ama gidip bunu eşime söylemiyorum, gerek de duymuyorum açıkçası. bişey diyeceğinden ya da demeye hakkı olduğundan değil. benim param benim yeğenim, eşimlik bir durum yok. ablamla aram iyidir ama ablamla aram iyi olmasa, ablamla eşimin arası iyi olmasa dahi ben yeğenime hediye de alırdım harçlık da verirdim. her ilişkiyi kendi içinde değerlendirmek lazım. hediye alması değil olay demişsiniz ama olay o. anne babanın durumunu çocuğa yansıtıyorsunuz. sizlik bi durum yok çocukluk bir durum da yok. ana babadan memnun değilseniz görüşmezsiniz, evinize davet etmezsiniz, her yerde hesabı ödemezsiniz olur biter.
Estağfurullah neden salak olasın?
Bundan sonra mesafeli olursun,daha az ağırlarsın.
e yapmasınlar.Yarın benim çocuğum olunca onlar bize aynı şeyi yapmazlar bunu biliyorum. Eşime de söylüyorum kabul ediyor. Bana yapmayacaklarsa ben niye onlara yapayım ki? Ama konu cidden çocuk değil. Eşimin iyi niyeti!
O hesap ödeme konusunda resmen aptal konumuna düşürüldük.
e yapmasınlar.
onlar benim çocuğuma hediye almaz diye o çocuğa hediye almamak ne kadar saçma bir düşünce. hani direkt görümcee filan bi para yardımı yapıyorsa olsanız neyse. hediye ya alt tarafı.
koskoca insanların huyunu değiştirecek değilsiniz. mesafeyi koyarsınız olur biter. onun dışında sizi etkilemediği sürece eşinizin davranışlarına karışmanız doğru değil bence.Yok mesele hediye değil derken anlatamadım sanırsam.
Biz sürekli onlara hediyeler aldık, özel gün atlamadık, ince düşündük o kadar ince düşündük ki kv giderken çocuğuna hediye gönderiyor eşim!
Ama onlar bize gelirken bırak ev hediyesini allahın 10 liralık pastasını almadılar.
Hep ben hep ben diyorlar buna kızıyorum
koskoca insanların huyunu değiştirecek değilsiniz. mesafeyi koyarsınız olur biter. onun dışında sizi etkilemediği sürece eşinizin davranışlarına karışmanız doğru değil bence.
çocuğa alınan hediye seni nasıl etkiliyor, sen bana onu söyle.Bana akıl ver ne olur
sağlıklı düşünemiyorum şuanda
Bu konu beni nasıl etkilemiyor bana söyler misin
çocuğa alınan hediye seni nasıl etkiliyor, sen bana onu söyle.
Bana yapılmayanı ben onlara yapmış olmuyor muyum
Mesafe koy.Fazla da yıpratma kendini ve ilişkini.Onlar kim ya , karı koca bir eve girdi mi ev dışında kalan herkes uzaktır artık.Getirip getirip onları evine de sokma hem gerçek hem mecaz anlamda söylüyorum bunu.Alma bir daha da bir şey.Görümcem iyidir hoştur ama eli gıcık.Ben almıyorum , kendimi kötü de hissetmiyorum.Elbise aldım bebeğe elbise olmaz altın alman lazımdı yengesi diye şaka yapmış bulundu görgüsüz ayı ki altın da almıştım bebek görmeye gittiğimde.Her görüşümde altın mı takıcam ben yahu diye şakayla cevap verdim ama başka da hediye almadım almam da.Bence kendini yıpratma.
onlara yapmıyorsunuz ki çocuğa hediye alıyorsunuz.
o ayrı bir konu. ben de diyorum ki size veya eşinize bişey yapmıyolarsa siz de onlara ve eşlerine yapmazsınız. eve çağırmazsınız, davetlerine gitmezsiniz, giderseniz de her yerde hesabı ödemezsiniz. ama bir yeğenin doğum günü olunca da hediye alırsınız. hediyenin karşılığı olmaz. şu mesele eşler arası birincil soğuma sebebidir. ben yeğenime hediye alıyorum diye olay çıkarsa eşim gözümde düşer yani. o başka bu başka. yok siz illa aynı diyorsanız akşama kıyameti koparın.İşte bak bende diyorum ki onlar da bana yapmasın kardeşine yapsınlar, ona da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?