Konuyu devam ettirmek istemedigim icin kapattim buradan yazmaniz abes ama yine yanitliyim cocugum yok ve istemiyorum.Gecenki konu kapanmis oraya yazamadim.
Biseyi merak ettimbi hamilelik gecirmissiniz cocgunuz varmi da baska cocuk istemiyosunuz yoksa odami supheymis.
Sonono yooo sonono ay o zaman sana ne istedigim konuya yazarim sana ne kim karisiir buraya yaziyosan herkes yorum yazar okiii bu kadar agresif olma relax ayol motoruna aglamaya devam mi ??Yok iyiki benimki dusmus onunki dusse daha cok uzulurdum.maddi yonden bakarsak kendi motorunun dusmesi daha masrafli olcakti. Uzuldum amanapalim iste :)haklisin.
cok teselkur ederim.
Sanane yahu sanane ? Kk sana parami oduyor illa her konuya girip yazacaksin diye. Burasi bdv ve benim icin dert olan herseyi yazarim ister icimi dokerim, ister yardim beklerim. Burası bunun için var. Her derdini yazana burdan birsey mi yapiyoruz? Yürü.......
Yalan söylemesine bu kadar gıcık oldugunuzu anlamak istiyorum ama yazilarinizda ne kadar motorunuza bağlı oldugunuzuda yazmissiniz.Sordum simdi sen yalan soyluyorsun tepkimden dolayi adamami verdin diye yok diyor yeminler ediyor sabaha cikmiyim diye -.-
Yemin ediyor sadece vermedim diye kendi motorumuda vermiyorum seninkini asla vermem diyip duruyorda oldugu yerde dusup o halle nasil gelmis aklim almiyor okadar uzuldum ki gorunce
Sagolun vermedim diye yemin ediyor hala ustelemiyorum suan okadar uzgunumki ne kadar bagirsamda bisey degismicek olan olmuş fazlasiyla uzuluyorum suan nasil yapabildi boyle birsey anlamiyorum hadi kendi dusurmus diyelim acemide degilki nasil dikkat etmez.
Tabiki herkes yazar ama işe yaramaz insanlara gerek yok. O yüzden senin gibi ise yaramazlari gormezden gelmek lazım.Sonono yooo sonono ay o zaman sana ne istedigim konuya yazarim sana ne kim karisiir buraya yaziyosan herkes yorum yazar okiii bu kadar agresif olma relax ayol motoruna aglamaya devam mi ??
Cok basit. Tamir ettirin. Hesabi adaminiza odetin. Odemezse bosayin.Delircem simdi nereden baslicagimi bilmiyorum. Kendimi zor tutuyorum.benim bir motosikletim var ve cok ozenirim ona maddiden cok manevi olarak. Bir tane bile cizik yoktu. Bigun arkadasi yanlislikla dusurmuş carparak neyse dedim 2 kucuk cizik vardi onlarda belli belirsiz ses etmedim. Bugun esim benim motorumla bir is icin gitti. Geldi bana dediki motoru dusurdum. Nasil dedim oldugu yerde inince kendi dustu dedi. Onada neyse dedim oldugu yere dusen motorda okadar hasar yoktur. Motorun yanina bir gittim mahvolmuş fren maneti resmen plastik gibi bukulmus geri dogru ve boyasi cikmis. Yan tarafları filanda boyası cikmis cizilmis. Mahvolmuş. O izler kesinlikle oldugu yerde dusme izi degil surunmus o motor. Geldim kiyafetlerine baktim bisey yok. Kendi dusmemis ama o gittigi yerdeki adam motora merakliydi ehliyet filan almak istiyordu kesin benim motoru denemek surmek istedi ve esimde verdi o dustu diye dusunuyorum bana yalan soyluyor esim cunku cok katiyim motorumu ve onun motorunu arkadaslari hep isterdi kimseye vermiyordum. Iyice kudurucam diye bana verdim diyemiyor. Inkar ediyor inatla agladım kaç dakikadır ya. Yakinda satmayi dusunuyordum iyi bir fiyata yenisini almak icin ama mahvolmuş motorum kavga ettik cok fena bide o halini gordum iyice kudurdum ben artik kafayi yiyecegim ya kafayi yiyecegim burada. Icimi doktum cunku dahada cok patlayacagim yoksa inatla inkar ediyor. Dogruyu soylemiyor salak yerine koyuyor beni ben anlamiyormuyum oldugu yerde dusmeyle surunme izlerini kizlar fren maneti resmen plastik gibi geri kivrilmis mumkun mu goz gore gore yalan soyluyor.napicam ya
Cana gelecegine MALa gelsin ya hala agliyosun hala agresifsin zavalli motor belki de intihar etti seni cekmek kolay mi her gunTabiki herkes yazar ama işe yaramaz insanlara gerek yok. O yüzden senin gibi ise yaramazlari gormezden gelmek lazım.
Iyi de bu yorum bdv de ki her konu icin denilebilir. Bu yorumu hangi konunun altina yapacaginiza neye gore karar verdiniz anlayamadimBiz napalim burdan senin kocan yalan soyluyosa?? O kadar kiymetli malin vrsa vermeseydin sonjcta basina her sey gelebilir
Delircem simdi nereden baslicagimi bilmiyorum. Kendimi zor tutuyorum.benim bir motosikletim var ve cok ozenirim ona maddiden cok manevi olarak. Bir tane bile cizik yoktu. Bigun arkadasi yanlislikla dusurmuş carparak neyse dedim 2 kucuk cizik vardi onlarda belli belirsiz ses etmedim. Bugun esim benim motorumla bir is icin gitti. Geldi bana dediki motoru dusurdum. Nasil dedim oldugu yerde inince kendi dustu dedi. Onada neyse dedim oldugu yere dusen motorda okadar hasar yoktur. Motorun yanina bir gittim mahvolmuş fren maneti resmen plastik gibi bukulmus geri dogru ve boyasi cikmis. Yan tarafları filanda boyası cikmis cizilmis. Mahvolmuş. O izler kesinlikle oldugu yerde dusme izi degil surunmus o motor. Geldim kiyafetlerine baktim bisey yok. Kendi dusmemis ama o gittigi yerdeki adam motora merakliydi ehliyet filan almak istiyordu kesin benim motoru denemek surmek istedi ve esimde verdi o dustu diye dusunuyorum bana yalan soyluyor esim cunku cok katiyim motorumu ve onun motorunu arkadaslari hep isterdi kimseye vermiyordum. Iyice kudurucam diye bana verdim diyemiyor. Inkar ediyor inatla agladım kaç dakikadır ya. Yakinda satmayi dusunuyordum iyi bir fiyata yenisini almak icin ama mahvolmuş motorum kavga ettik cok fena bide o halini gordum iyice kudurdum ben artik kafayi yiyecegim ya kafayi yiyecegim burada. Icimi doktum cunku dahada cok patlayacagim yoksa inatla inkar ediyor. Dogruyu soylemiyor salak yerine koyuyor beni ben anlamiyormuyum oldugu yerde dusmeyle surunme izlerini kizlar fren maneti resmen plastik gibi geri kivrilmis mumkun mu goz gore gore yalan soyluyor.napicam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?