O olmuyor oyle benim bebegim var ogluma yapmis olurumKısasa kısas derim. Her zaman ahlâki olmayabilir, kabul ama sinirlere iyi geldiği kesin
Ben niye rezilim anladim ne sacma sapansin hayret bisey yaÇok iyi bisey yaptiklarini mi saniyor bu tipte erkekler acaba?
Yaninda sevgilisi, eşi olup gozleri fildir fildir tipleri gorunce igreniyorum. Yanindaki kadinada acıyorum. Boyle bir insani yaninizda dolastiriyorsunuz ya sizin gibi kadinlara da hayret etmiyor değilim. Kendinizide rezil ediyorsunuz onun yaninda.
Size hissettirdiklerini eşinizin de hissetmesi için dedim. Yoksa ilkesel olarak doğru bulmadığını zaten yazmıştım. Fakat merak ettim, çocuk eşinizin de çocuğu. O yaparken çocuğunuza yapmış olmuyor mu?O olmuyor oyle benim bebegim var ogluma yapmis olurum
Ben niye rezilim anladim ne sacma sapansin hayret bisey ya
Bu dediginizi yapicam belki bi umut yolda duzgun yururBaskalarina bakmak degil ama O yaninizda degilmis gibi yuruyun mesela. Onden gidin 6 7 adim. Yanima gel derse yanimda oldugunu hissettirecegin zaman yanindan yururum deyin.
Utanirsiniz caniniz sıkılir ama siz rezil degilsiniz kendisini rezil ederYanimdaki adam habire saga sola baksa ben utanirdim onunla dolaşmaya.
Utanirsiniz caniniz sıkılir ama siz rezil degilsiniz kendisini rezil eder
SanmamKendine biraz saygi duyup, gurur yapan bir kadin yaninda oyle birini dolastiramaz. Yaptigi sey size cok buyuk bir saygisizliktir. "O bakiyor rezil olanda o" diye dusunemem ben.
Hadi O yapiyor kendini rezil ediyor ben niye bu adamin yaninda dolasiyorum diye dusunurdum.
Bence O nunla disari cikmayarak tepkinizi koyabilirsiniz diyecegimde adamin cokta umrunda degilsiniz gibi geliyor işe yarar mi emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?