Sinirden nefes alamiyorum..bogazim şisiyor sanki

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Merhaba arkadaslar
Esimle ne zaman disari ciksak, yaninda ben yokmusum gibi davraniyor. Surekli kadinlara kizlara bakiyor. Ben yaninda yokken bak be ayı....
O kadar piskolojimi bozuyor ki, kendimi yetersiz degersiz hissediyorum
ozguvenimi kiriyor, aynaya bile bakasim gelmiyor...
Ne bicim adam ya uyariyorum, bana sanane kahyam misin diyor. Bende sinirleniyorum sonra bogazimda tuhaf dugumlenme tikanma hissi oluyor nefes almakta zorlaniyorum.Surat asiyorum hic umrunda bile degilim kizlar

Çok iyi bisey yaptiklarini mi saniyor bu tipte erkekler acaba?
Yaninda sevgilisi, eşi olup gozleri fildir fildir tipleri gorunce igreniyorum. Yanindaki kadinada acıyorum. Boyle bir insani yaninizda dolastiriyorsunuz ya sizin gibi kadinlara da hayret etmiyor değilim. Kendinizide rezil ediyorsunuz onun yaninda.

Ben niye rezilim anladim ne sacma sapansin hayret bisey ya

O olmuyor oyle benim bebegim var ogluma yapmis olurum
Size hissettirdiklerini eşinizin de hissetmesi için dedim. Yoksa ilkesel olarak doğru bulmadığını zaten yazmıştım. Fakat merak ettim, çocuk eşinizin de çocuğu. O yaparken çocuğunuza yapmış olmuyor mu?

Baskalarina bakmak degil ama O yaninizda degilmis gibi yuruyun mesela. Onden gidin 6 7 adim. Yanima gel derse yanimda oldugunu hissettirecegin zaman yanindan yururum deyin.

Intikamdan cok zamana ihtiyacim var keske oglum 2 3 yasinda olsa hemen ise girer ayaklarimin uzerinde durur bosardim
Zaman gecmek bilmiyo

Öküze bak. Insanim diye ortalıkta dolaşıyo. Nefret ediyorum böyle insanlardan

Utanirsiniz caniniz sıkılir ama siz rezil degilsiniz kendisini rezil eder

Kendine biraz saygi duyup, gurur yapan bir kadin yaninda oyle birini dolastiramaz. Yaptigi sey size cok buyuk bir saygisizliktir. "O bakiyor rezil olanda o" diye dusunemem ben.
Hadi O yapiyor kendini rezil ediyor ben niye bu adamin yaninda dolasiyorum diye dusunurdum.
Bence O nunla disari cikmayarak tepkinizi koyabilirsiniz diyecegimde adamin cokta umrunda degilsiniz gibi geliyor işe yarar mi emin degilim.

Sanmam
bensiz de cok guzel gezer

Gezmede öyle biriyle. Kendi oğlunu öyle eğitme ilerde eşi olursa onuru gururu kirilmasin. Çok kötü birsey yaaa inşaAllah gün gelir, ben eşime bunu nasil yaptim ben nasil bir insanim diye yakinir, vicdan azabi ceker

Anksıyete gelişmiş olabılır. Bu kadar sızı baskılamasına ızın vermeyın. Konuşun anlamıyorsa çözüm yine sızde. Önce ben ve degerlerım dedıgınız anda kendınızle mutlu olanıldıgınız ıyı olacak hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…