Verdigin ornek sacmaBende size katılmıyorum..Böyle anlayışta olan tüm bayanlarida kınıyorum..Kadının kocasına empati yapması için başka erkeklere bakmasını öneren arkadaslarim..Kadın sırf kocası bakıyor diye kendide bakarsa kendi karakterini zedeler.o onun ayıbıdır o yapio,bende yaparım derseniz iyi ozamn sizin bir esyanizi hırsız bir komşu çaldı diyelim,empati yapayım diye sizde onun eşyasını mı calmalisiniz?? Böyle empati olmaz.cok manasız.
Örnek anlamsız gelebilir ama bu durumun misillemesi..Karşılığı olmaz..Konuşulur,Kızılır,ben yapsam hoşuna gidermi denilir veya adamın kaybetme korkusu yoksa o korku ciddi yaşatılır ama aynisi yapilamazVerdigin ornek sacmabenim esim benim yanimda baksa baska hatunlara, sirf o yanimdayken aynisini yapmaya calisirim..-ki haya ederim kendi basimayken baskalari baksada bakan biri degilim. Cunku gozum disarda degil..sirf ne hissettigimi anlasin diye yapardim yani..kendi basinayken yapmak ayri isbaska yerlere gidebilir.. esinin yaninda misilleme yapiyosun, tabii onunda belli bi siniri olmali
Gidip birinin altina yatsin demiyorum :) bu konuda ben olsam yapardimÖrnek anlamsız gelebilir ama bu durumun misillemesi..Karşılığı olmaz..Konuşulur,Kızılır,ben yapsam hoşuna gidermi denilir veya adamın kaybetme korkusu yoksa o korku ciddi yaşatılır ama aynisi yapilamaz
Vallahi canim mal bu ne yaparsan yap duzelmez benimkide böyleydi değersiz kişiliksiz biri gibi hissediyorsun kendini zaten bir surw sonrada yaa umursamiyor sun yada bisuyorsun ben bosuyorum ama benim tek sorunum beni değersiz görmesi değildi üzme dicem kendini ama boş laf yine üzüyorsun yine takıyorsunMerhaba arkadaslar
Esimle ne zaman disari ciksak, yaninda ben yokmusum gibi davraniyor. Surekli kadinlara kizlara bakiyor. Ben yaninda yokken bak be ayı....
O kadar piskolojimi bozuyor ki, kendimi yetersiz degersiz hissediyorum
ozguvenimi kiriyor, aynaya bile bakasim gelmiyor...
Ne bicim adam ya uyariyorum, bana sanane kahyam misin diyor. Bende sinirleniyorum sonra bogazimda tuhaf dugumlenme tikanma hissi oluyor nefes almakta zorlaniyorum.Surat asiyorum hic umrunda bile degilim kizlar
İlahi :) çok güldüm bayıldım yorumunuza :)Benim yapcam is şu olurdu...
Herkesin duyabileceğiniz şekilde Avaz im çıktığınca bağırıp
Bu yanimdaki sapık adam malesef benim kocam ama yalnız gezen bayanlar ve eslerini korumak isteyen beyler dikkat edin hepinizi kesiyor salya lari akarakdan derdim!!
Kendinize yakistiriyorsaniz sorun yok..Gidip birinin altina yatsin demiyorum :) bu konuda ben olsam yapardim
Ayhh uzatmayin bence.. herkes farkli davranir.. yakistirmayacak birsey yok.. gercekten bu hanimin kocasi gibi icimiz eriyerek bskmiycaz ya.. baktigimi esim dusunsun yeterli.. sirf ayni duyguyu yasasin diye... bazi seyleri anlatsan bos chnku, yasayinca anlarlar belkiKendinize yakistiriyorsaniz sorun yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?