Sinirden nefes alamiyorum..bogazim şisiyor sanki

Verdigin ornek sacma benim esim benim yanimda baksa baska hatunlara, sirf o yanimdayken aynisini yapmaya calisirim..-ki haya ederim kendi basimayken baskalari baksada bakan biri degilim. Cunku gozum disarda degil..sirf ne hissettigimi anlasin diye yapardim yani..kendi basinayken yapmak ayri isbaska yerlere gidebilir.. esinin yaninda misilleme yapiyosun, tabii onunda belli bi siniri olmali

sizde onu umursamayin diyecegim aslinda en iyi cozum bu ama ipleride iyice koparan bir cozum maalesef
bu erkeklerin ozguveninede hastayim sanki butun kizlar onlara kosacak bakinca ne oluyosa terbiyesiz
ogluda capkinlik yapacakmis bunu hesapluyoda baskalarinin da kendi karisina kizina oyle baktigini hesaplayamiyo mikrop

Örnek anlamsız gelebilir ama bu durumun misillemesi..Karşılığı olmaz..Konuşulur,Kızılır,ben yapsam hoşuna gidermi denilir veya adamın kaybetme korkusu yoksa o korku ciddi yaşatılır ama aynisi yapilamaz

Örnek anlamsız gelebilir ama bu durumun misillemesi..Karşılığı olmaz..Konuşulur,Kızılır,ben yapsam hoşuna gidermi denilir veya adamın kaybetme korkusu yoksa o korku ciddi yaşatılır ama aynisi yapilamaz
Gidip birinin altina yatsin demiyorum :) bu konuda ben olsam yapardim

Vallahi canim mal bu ne yaparsan yap duzelmez benimkide böyleydi değersiz kişiliksiz biri gibi hissediyorsun kendini zaten bir surw sonrada yaa umursamiyor sun yada bisuyorsun ben bosuyorum ama benim tek sorunum beni değersiz görmesi değildi üzme dicem kendini ama boş laf yine üzüyorsun yine takıyorsun

İlahi :) çok güldüm bayıldım yorumunuza :)

Kendinize yakistiriyorsaniz sorun yok..
Ayhh uzatmayin bence.. herkes farkli davranir.. yakistirmayacak birsey yok.. gercekten bu hanimin kocasi gibi icimiz eriyerek bskmiycaz ya.. baktigimi esim dusunsun yeterli.. sirf ayni duyguyu yasasin diye... bazi seyleri anlatsan bos chnku, yasayinca anlarlar belki

Hep merak ederdim yolda gordugum boyle heriflerin yanindaki kadinlar nasil tahammul edip izin veriyor diye
Bu konu sayesinde ogrenmis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…