Sinirden nefes alamiyorum..bogazim şisiyor sanki

İnşallah birilerinin sevgilisine kocasına denk gelirde, temiz bir döverler. Belki akıllanır.

Reactions: KV_
Kusura bakmayın eşiniz fazla üst düzey yüzsüz. Utanmadan keyfimin kahyası mısın diyor?

Hayır sizden uyanmıyor oğlundanda mı utanmıyo bu adam.

Kusura bakmayın ama gerçekten ben bile sinirlendim. Ayıp ya birinin size bakması hoşuna gitmez yada siz baksanız kıyamet kopar şiddete kadar bile gidebilir. Ama erkek yapar. Boyle bi ayet yok şunu bi öğrensin.

Kendi karısına kızına anasına bacısına da böyle bakan olur. Çıksın şu zihniyetten.

Allah hidayet eylesin.

Ancak öyle melmel bakarsın öküzüm beenim der kahkaha atardım.
Ne anlıyorlar bakmaktan acaba.

Bana degil yanimdaki arkadasa yaninda esi colugu cocugu olan biri okuz gibi bakiyordu ama ne bakma..
Bn cingar cikarmistim, utanmiyo musun esin var, ondan utanmiyosan cocuklarindsn utan diye.
Kipkirmizi olmustu, ne diyosun sen filan dahi diyemedi defolup gitmisti tiris tiris.
Insallah boyle birine denk gelirsiniz.

Rencide edeceksin bu adamı, sapıklığından girip hanzoluğundan çıkacaksın. Bu sıfatlar tam da kendisini belirtiyor çünkü kusura bakmayın ama.
Hatta yapabilirseniz alın buradaki yorumları okutun.
Kadınlar hakkında ne düşünüyorlarmış görsün.
Bi bitsin artık şu tipler, sokağa çıkamıyoruz istediğimiz gibi, sinirleniyorum.

Buyuyunce ogluda capkinlik yaparmis. O kadar odun ki
ne hissetdigimi anlamasi icin bosancam o zaman anlaiycak sanirim

afedersin ama böyle bir öküzle evli kaldığın için hatalısın zaten. adam bırak sana saygı göstermeyi sokaktaki tüm kadınları kendinin sanıp bakmaya hakkı olduğunu sanıyor herhalde. ah bana denk gelmiyor ki böyleleri o karısının yanında rezil kepaze edeyim ki etmişliğim de var. hoş sonra da karıları ay benim kocama ne bağırıyorsun ne sana bakacak sana öyle geliyor diye bi de üste çıkıyor ya oraya hiç girmiyorum.

Buyuyunce ogluda capkinlik yaparmis. O kadar odun ki
ne hissetdigimi anlamasi icin bosancam o zaman anlaiycak sanirim
İşte bu sapıklığa çapkınlık deniyor yarabbim,sonra gelsin tecavüzler gelsin erkek egemen hayat...pff yaa bi bitmedi böyle lanet adamlar

Konu sahibi eşin çapkın değil sapık...oğlunu da kendi gibi sapık yetiştirecek...sonra da niye tecavüzler engellenemiyor niye medeni bir ülke olamıyoruz...senin eşin gibiler yüzünden kaç kez tacize uğrayan sözlü fiili kadın var.sokakta yürülmüyor...belki taciz bile ediyordur fiili.gözle taciz ettiği yetmediği gibi,lanet adam

Siz de giyinip süslenip tıkır tıkır gezin yanında.Etrafa az biraz cilveli olmanizda fayda var diye düşünüyorum.Bakalim kendisi ne hissedecek

Arkadaslar onerileriz icin tesekkurler
Niye bosamiyorsun? Ben olsam bi dakka yanimda tutmam, cok igrenc bi durum vs vs diyenler.. cok degil 2 3 sene oncesine bende boyle kolay bosardim. Bekara koca bosamak kolay, tabiri caizse
Oglum kucucuk. Ben zaten oglumjn kreşe gidebilecek yasa gelmesini bekliyorum.sonra ise girip, hicbirseye eyvallah etmiycem.
Ben annemi kucuk yasta kaybettim. Babam yasiyor ama annemin vefatindan sonra 1 sene sonra evlendi. Hem bosansam bile baba evine sığamam.
O yuzden zamana ihtiyacim var....

Canim kendine bakımı artir kilik kıyafet olarak kendine yakışanı giy süslen püslen dışarı çıkıyorum de cik git ister arkadaşına ister Ailene istersen yemeğe yada cafeye... Nereye gidiyorsun sorusuna cevabin yanımda sen olsanda ben yokmuş gibi davraniyorsun en azından gerçekten yokluğunu hissetmeye cnm baybay olsun... Gerçekten çık ama bunu ara ara yap evdede yokmuş gibi davran bir süre sonra sen degil o hissedecek senin yaninda olmadigini kiskanmaya başlayacak...Emin ol ihtiyacın olan sadece kendine güvenmen hayatın onlarin üzerine kurulu olmadığını bazen gözlerine sokmak gerekiyor...

Intikamdan cok zamana ihtiyacim var keske oglum 2 3 yasinda olsa hemen ise girer ayaklarimin uzerinde durur bosardim
Zaman gecmek bilmiyo
burda okuyoruz hep hikaye bu laflar. onurunuzu eziyor. siz ona rağmen kalıyorsunuz. ben olsam eşinizin yerinde bunu kaldıran kadına ben de saygı duymazdım.
çok üzgünüm ama böyle.

Bana esim sana ne kahyam misin dicek... Bosarim ya. Vallahi de bosarim. Yaptığı şey çok ayip ve kırıcı. Bi de siz bakın bakalim üstüne sana ne kahyam misin dersiniz. Bence sizde onu umursamayin. Baksın, daha çok baksın ki bi gun sizin yanınızda biri rezil etsin onu utanmiyo musun diye.

Reactions: KV_
ben olsam fena dövdürürdüm : )

yani çoktan boşardım ama madem sizin için şu an mümkün değil bence dövdürün : )

Çalışma imkanınız hiç yok mu? Ayrılsanız nafaka falanda alırsınız ve çalışırsınız yeterli gelebilir çocuğunuzla size? Birde kaç yıllık evliydiniz acaba?

Çalışma imkanınız hiç yok mu? Ayrılsanız nafaka falanda alırsınız ve çalışırsınız yeterli gelebilir çocuğunuzla size? Birde kaç yıllık evliydiniz acaba?
Maalesef nafakaya hic guvenmiyorum nafakayi zamaninda odemez diye yada belkide hic odemez.
2 yillik evliyim oglum bir yasinda henuz

İsteyerek mi yaptınız bilmiyorum ama keşke çocuk için o kadar acele etmeseydiniz insan yıllardır birlikte olsa bile aynı eve girmeden karşısındaki insanı tanıyamıyor çünkü

Katilmiyorum buna.. kocanla ohlun bir mi? Kocanla ayrilsan cocugundanda mi ayrilmis olcan? Aldatsan kocani aldatcan cocugunu degil.. mesele cocugunla ilgili degil kocanla..
Bende size katılmıyorum..Böyle anlayışta olan tüm bayanlarida kınıyorum..Kadının kocasına empati yapması için başka erkeklere bakmasını öneren arkadaslarim..Kadın sırf kocası bakıyor diye kendide bakarsa kendi karakterini zedeler.o onun ayıbıdır o yapio,bende yaparım derseniz iyi ozamn sizin bir esyanizi hırsız bir komşu çaldı diyelim,empati yapayım diye sizde onun eşyasını mı calmalisiniz?? Böyle empati olmaz.cok manasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…