- 19 Temmuz 2017
- 400
- 253
- 18
Buyuyunce ogluda capkinlik yaparmis. O kadar odun ki
ne hissetdigimi anlamasi icin bosancam o zaman anlaiycak sanirim
İşte bu sapıklığa çapkınlık deniyor yarabbim,sonra gelsin tecavüzler gelsin erkek egemen hayat...pff yaa bi bitmedi böyle lanet adamlarBuyuyunce ogluda capkinlik yaparmis. O kadar odun ki
ne hissetdigimi anlamasi icin bosancam o zaman anlaiycak sanirim
Siz de giyinip süslenip tıkır tıkır gezin yanında.Etrafa az biraz cilveli olmanizda fayda var diye düşünüyorum.Bakalim kendisi ne hissedecekMerhaba arkadaslar
Esimle ne zaman disari ciksak, yaninda ben yokmusum gibi davraniyor. Surekli kadinlara kizlara bakiyor. Ben yaninda yokken bak be ayı....
O kadar piskolojimi bozuyor ki, kendimi yetersiz degersiz hissediyorum
ozguvenimi kiriyor, aynaya bile bakasim gelmiyor...
Ne bicim adam ya uyariyorum, bana sanane kahyam misin diyor. Bende sinirleniyorum sonra bogazimda tuhaf dugumlenme tikanma hissi oluyor nefes almakta zorlaniyorum.Surat asiyorum hic umrunda bile degilim kizlar
burda okuyoruz hep hikaye bu laflar. onurunuzu eziyor. siz ona rağmen kalıyorsunuz. ben olsam eşinizin yerinde bunu kaldıran kadına ben de saygı duymazdım.Intikamdan cok zamana ihtiyacim var keske oglum 2 3 yasinda olsa hemen ise girer ayaklarimin uzerinde durur bosardim
Zaman gecmek bilmiyo
MaalesefÇalışma imkanınız hiç yok mu? Ayrılsanız nafaka falanda alırsınız ve çalışırsınız yeterli gelebilir çocuğunuzla size? Birde kaç yıllık evliydiniz acaba?
Bende size katılmıyorum..Böyle anlayışta olan tüm bayanlarida kınıyorum..Kadının kocasına empati yapması için başka erkeklere bakmasını öneren arkadaslarim..Kadın sırf kocası bakıyor diye kendide bakarsa kendi karakterini zedeler.o onun ayıbıdır o yapio,bende yaparım derseniz iyi ozamn sizin bir esyanizi hırsız bir komşu çaldı diyelim,empati yapayım diye sizde onun eşyasını mı calmalisiniz?? Böyle empati olmaz.cok manasız.Katilmiyorum buna.. kocanla ohlun bir mi? Kocanla ayrilsan cocugundanda mi ayrilmis olcan? Aldatsan kocani aldatcan cocugunu degil.. mesele cocugunla ilgili degil kocanla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?