- 30 Aralık 2015
- 603
- 1.306
- 113
- 28
Katilmiyorum buna.. kocanla ohlun bir mi? Kocanla ayrilsan cocugundanda mi ayrilmis olcan? Aldatsan kocani aldatcan cocugunu degil.. mesele cocugunla ilgili degil kocanla..O olmuyor oyle benim bebegim var ogluma yapmis olurum
Al benden de o kadar ben de erkeklere bakıp sorarsa da keyfimin kahyası mısın der geçerimKısasa kısas derim. Her zaman ahlâki olmayabilir, kabul ama sinirlere iyi geldiği kesin
O zaman boşan , öyle yap ..O olmuyor oyle benim bebegim var ogluma yapmis olurum
Merhaba arkadaslar
Esimle ne zaman disari ciksak, yaninda ben yokmusum gibi davraniyor. Surekli kadinlara kizlara bakiyor. Ben yaninda yokken bak be ayı....
O kadar piskolojimi bozuyor ki, kendimi yetersiz degersiz hissediyorum
ozguvenimi kiriyor, aynaya bile bakasim gelmiyor...
Ne bicim adam ya uyariyorum, bana sanane kahyam misin diyor. Bende sinirleniyorum sonra bogazimda tuhaf dugumlenme tikanma hissi oluyor nefes almakta zorlaniyorum.Surat asiyorum hic umrunda bile degilim kizlar
Sende şık ve bakımlı ol, baktır kendine o çatlasın!Merhaba arkadaslar
Esimle ne zaman disari ciksak, yaninda ben yokmusum gibi davraniyor. Surekli kadinlara kizlara bakiyor. Ben yaninda yokken bak be ayı....
O kadar piskolojimi bozuyor ki, kendimi yetersiz degersiz hissediyorum
ozguvenimi kiriyor, aynaya bile bakasim gelmiyor...
Ne bicim adam ya uyariyorum, bana sanane kahyam misin diyor. Bende sinirleniyorum sonra bogazimda tuhaf dugumlenme tikanma hissi oluyor nefes almakta zorlaniyorum.Surat asiyorum hic umrunda bile degilim kizlar
Buyuyunce ogluda capkinlik yaparmis. O kadar odun ki
ne hissetdigimi anlamasi icin bosancam o zaman anlaiycak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?