Sinirden nefes alamiyorum..bogazim şisiyor sanki

Çok kırıcı bir şey. Siz rezil değilsiniz. Dışardan böyle bir adamı görsem iğrenirdim, karısına da üzülürdüm. Bİr tepki vermeniz lazım. Çok hassas olmanıza gerek yok, başkalarına bakmanız sorun olmaz bence bu ilişkide. Böyle bir adam nasıl düzeltilir bilmiyorum. Ben olsam daha güçlü durmaya çalışır ve empati yapmasını sağlardım.

Utanmadan sizin yanınızda bakıyor, siz uyarınca yüzü kızaracağına kahyam mısın diyecek kadar da yüzsüzlük yapıyor.
Bakma kırılıyorum vs demek yerine aksine kendinizden emin durun, onunla çıkmayın dışarı, ilgilenmeyin yaptığının yanlış olduğunu hissetmesini sağlayın tabi ne kadar hisseder o da ayrı konu. En önemlisi sizi kaybedebilceğini hissettirin ona ne yaparsa yapsın yanında hep olacakmışssınız gibi kendini garantide görmesin

Ayı oğlu ayı. Siz de yapsanıza aynısını, gerçekten diyorum. Baktığı an kafanızı çevirin bir erkeğe doğru bakın. Sorarsa "e sen de benim kahyam mısın?" diyin. Ben olsam aynen böyle yapardım. Hiç umrumda da olmazdı vereceği tepki çünkü sizin tepkiniz de onun umrunda değil.

Benim yapcam is şu olurdu...
Herkesin duyabileceğiniz şekilde Avaz im çıktığınca bağırıp
Bu yanimdaki sapık adam malesef benim kocam ama yalnız gezen bayanlar ve eslerini korumak isteyen beyler dikkat edin hepinizi kesiyor salya lari akarakdan derdim!!

Benim yapcam is şu olurdu...
Herkesin duyabileceğiniz şekilde Avaz im çıktığınca bağırıp
Bu yanimdaki sapık adam malesef benim kocam ama yalnız gezen bayanlar ve eslerini korumak isteyen beyler dikkat edin hepinizi kesiyor salya lari akarakdan derdim!!

Ufffff her tarafta bu okuzlerden ya ,kafede,avm de,sokakta,otobuste.Yolda yururken arabanin on camindan firlicaklar yanlarinda karilari ..
Kadincagizlar afyon yutmus gibi
Bunlar fildir fildir
Ben bazen ne bakiyon hayirdir diyorum
Az utanmasi varsa susuyo yanindakini surukluyo tiris tiris.
Utanmasi yoksa sana mi bakiyom diyo yok diyorum kesin trene bakiyosundur ..
Bi tanesi manyak misin kizim sen dedi benim kocam kimseye bakmaz ,2 dk once kocasi gogsumun icine daliyodu haberi yok
Utanc verici...
Ortadogu beyinliler hepsi igrenc @RIVAVIRA ya katiliyorum rezil oluyor kadinlar yazik...

Reactions: KV_
Hayatında sanki hiç kız görmemişçesine hatun kişisine avını izleyen bi şahin gibi bakan hayvanımsı insan modeli. Evet farkındayım ağır konuştum ama öyle..

Senin yanında kızlara bakıyor olması çok iğrenç böyle bir adamla gezmek daha bir iğrenç

Son düzenleme:
Boyle bir adami yaninda nasil gezdiriyorsun? Bosanmak icin nasil sebeplere ihtiyaci olur insanin? Emin olun 2 gun sonra yuz veren bir kadinla sizi aldatacaktir.

Sende şık ve bakımlı ol, baktır kendine o çatlasın!

igrenc adam.O bakinca ogluna haksuzlik olmuyo da sen yapinca mi oluyo.Su adama evde de yuz verme.

Yuh yani, diyesim geldi.

Öylemi, kahsımıymışsın.... Terbiyesizlikte diz boyu.
Ben olsam gözünü oyardım.. Bu ne ya, ne demeye evlenmiş o zaman?

Ayrıca siz niye özgüveninizi yitiriyorsunuz onu anlamadım?
Ben olsam yanından ayrılırdım, giderdim kendi başıma bir yere.
Madem ben varken varlığıma önem vermiyor, bende onun varlığını saymazdım.
Bu kadar basit.

Buyuyunce ogluda capkinlik yaparmis. O kadar odun ki
ne hissetdigimi anlamasi icin bosancam o zaman anlaiycak sanirim

Sadece sizin suçunuz yok.
Hepimizin suçu var. Onun annesinin suçu var, teyzesinin, anneannesinin, onun da annesinin suçu var.
Biz erkek çocuklarını ağam, paşam, prensim, kralım, oğlum yapar, oğlum erkektir, erkek dediğin şöyle yapar böyle yapar diye diye yetiştirdik.
Biz erkekleri kadının bir insan olduğu, birey olduğu bilinciyle yetiştirmedik.
Kadınları eve kapattık erkekleri orta saldık.
Onlar da gördükleri her kadını kendine helal sandı.
Sokakta dolaşıyorsa bakılmayı hak ediyor
Şort giyiyorsa gel bana tecavüz et diyor
Dondurma yiyorsa yolludur
Kapalı ise içinde ne fantaziler vardır
Konuşuyorsa dır dır ediyor
Ağlıyorsa duygu sömürüsü yapıyor
Çalışıyorsa herkese kuyruk sallıyor
Gülüyorsa o da istiyor
Hayır diyorsa bu aslında evettir.
Kadın bilmez, yapamaz, aklı kıttır
Kadın korunmaya muhtaçtır
Biz böyle yetiştirdik erkekleri. Sonra bizim eşlerimiz ve oğullarımız neden böyle diye kendimizi yedik.
Ama bu tavırlardan da asla vazgeçmedik.
Hala evden çıkmadık
Hala temizliklerini yaptık
Hala koyunlarına girdik
Hala affettik
Hala şımarttık
Hala millet ne der dedik
Hala çalışmayıp ellerine baktık
Hala kız çocuklarımıza baskı yaptık
Hala kadın ve erkeğin görevi olduğunu aşıladık
Hala 'KADIN KISMISI' gibi yaşamaya devam ettik.

Bu toplumsal bir döngü. Bu döngüyü kıran kadınlara da güldük, aşağıladık ve bizim hakkımızı korudukları için anarşik dedik. Asla arkalarında durmadık. Üstüne üstlük heveslerini kırdık, kötü kadın damgası yapıştırdık. Bence biraz olsun iğneyi kendimize batırmanın vakti geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…