- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Sırf ders uğruna görmezden gelinmez yok sayılmaz dimi. Belki daha çok sinirlerimi bozacak davranışlarda bulunur.Ana hödüğe bak hele.
Yok canım ne demek birlikte uyuruz(!) mu demeni bekliyordu.
Mesafe koy. Arkadaşlığınız devam ederse gönlü var naz yapıyor diyebilir bu tipler.
Sırf ders uğruna görmezden gelinmez yok sayılmaz dimi. Belki daha çok sinirlerimi bozacak davranışlarda bulunur.
Hayır bu nasıl bi hayvanlıktır bide ? Nasıl bi cesaret bu ya. Nasıl bi terbiyesizlik nasıl bi hadsizlik. Artık böyle şeylere tahammül seviyemin sonundayım. Yemin ederim dakikalardır bacaklarımda huzursuzluk var bi çekiyorum bi oraya atıyorum bi buraya atıyorum.. sabır ya.Bir benzeri iki gun once benim de basima geldi. Ki ben asik suratli ve mesafeli biriyimdir genel olarak. Bazi erkekler cok arsiz, bu cesareti nereden buluyorlar hic anlamiyorum. Ofkenizi direkt olarak sizi sinirlendiren kaynaga yoneltmenizi oneririm, obur turlu kendinize zarar verirsiniz sadece.
Kesinlikle gormezden gelmeyin, daha cok cesaret alir yoksa. Tepkinizi gosterin.Sırf ders uğruna görmezden gelinmez yok sayılmaz dimi. Belki daha çok sinirlerimi bozacak davranışlarda bulunur.
Ya elbette ki bulunur, daha yeni başladık sayılır. Ama ne güzel içime sinen bi ortam buldum gibi hissetmiştim, neden böyle sinirlerimi bozan can sıkıcı bi şey yaşamak zorunda kalıyorum ki...Kuzum artık ne istediğini söyledi. Ben senden Papatya ben seni bir öpecem forumda olduğun vakit dersem. Sende foruma girdiğinde benle muhatap olursan derim ki hee Papatya öptürmek istiyor naz ediyor.
Tövbe yarabbim kib leyecekler, KK hatunları kaçacak benden
Konuşma ders için olsa da. Hem çıkarcılık olur o davranışta doğru değil. Hiç yok mu başka arkadaşın ders alışverişinde bulunacak? Yoksa kendi notlarını al sık biraz dişini
Ya elbette ki bulunur, daha yeni başladık sayılır. Ama ne güzel içime sinen bi ortam buldum gibi hissetmiştim, neden böyle sinirlerimi bozan can sıkıcı bi şey yaşamak zorunda kalıyorum ki...
Ya arkadaşça bi his oluşmasa içimde sırf ders uğruna ısınmadığım biriyle niye muhatap olayım ?Kızma ama, Sende samimiyetle arkadaşlık isteğiyle yaklaşmamışsınki. Onun fikri oynaşmada ondan yaklaşmış senin aklın derste sende ondan yaklaşmışsın.
Birbirinizi silin bence hayatınızdan.
Haklisiniz kesinlikle, verdiginiz tepkiden daha once karsilastiginiz bir durum oldugunu anliyorum. Ama bu tepkiyi sizi ofkelendiren kisiye gostermelisiniz, yoksa kendi kendinizi tuketirsiniz sadece.Hayır bu nasıl bi hayvanlıktır bide ? Nasıl bi cesaret bu ya. Nasıl bi terbiyesizlik nasıl bi hadsizlik. Artık böyle şeylere tahammül seviyemin sonundayım. Yemin ederim dakikalardır bacaklarımda huzursuzluk var bi çekiyorum bi oraya atıyorum bi buraya atıyorum.. sabır ya.
Anlatışın tamamen ders üzerine ama.Ya arkadaşça bi his oluşmasa içimde sırf ders uğruna ısınmadığım biriyle niye muhatap olayım ?
Ya sen bi en iyisi konuyu oku bi kaç kez. Bi daha konuşalım sonra. Hadi çok öfkeliyim zaten. Allah rızası için. Allah rızası dedim bak. Dön bi daha oku ya uğraştırma beni nolur mideme ağrı girdi zaten hırsımdan. Sana özel açıklama yapamayacağım bide. Lütfen ya.Anlatışın tamamen ders üzerine ama.
İçimden dedim oh iyi dersler konusunda artık sırtım yere gelmez.
Bu gibi cümlelere istinaden dedim
Şu üslubu hak edecek ne laf ettim ben sen veya her hangi biri beni uyarsın bilen varsa? Dan dan laf mı ettim? Kırılma ama diye başlayarak, senden aşağı Yukarı 10 yaş büyüğün olarak uzaktan gördüğümü söyledim.Ya sen bi en iyisi konuyu oku bi kaç kez. Bi daha konuşalım sonra. Hadi çok öfkeliyim zaten. Allah rızası için. Allah rızası dedim bak. Dön bi daha oku ya uğraştırma beni nolur mideme ağrı girdi zaten hırsımdan. Sana özel açıklama yapamayacağım bide. Lütfen ya.
üzücü birşey yaşamış olman hırsını başkalarından cikarmani gerektirmez.yazacaksan seni sinir edene yaz lütfen.Ya sen bi en iyisi konuyu oku bi kaç kez. Bi daha konuşalım sonra. Hadi çok öfkeliyim zaten. Allah rızası için. Allah rızası dedim bak. Dön bi daha oku ya uğraştırma beni nolur mideme ağrı girdi zaten hırsımdan. Sana özel açıklama yapamayacağım bide. Lütfen ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?