Sinirden nefes nefeseyim artık.

Neyse Allah büyük fazla söze gerek yok, iyi geceler.

Yukarıdaki bir üye de benimle benzer düşüncesini paylaşmış, arkadaş olarak ısınmasam yaklaşmam herhalde diyorsunuz. Ama aynı zamanda bu laflarını sırf ders için görmezden gelemem di mi diyorsunuz. Arkadaşlığınızın özü ona ısınmanızdan ziyade ders etrafında dönüyor, konuşmanızdan belli.

Hahahaha çok komik ya, bir dudak ver bakayım oradan falan mı diyecek Şimdi konu sahibi aynısı başına gelir inşallah falan diye yazar

kız deneyimi yok mümkünse cinsellikte sende yaşamak istiyor ki başkalarına da ballandıra ballandıra anlatacak

Aliyle oturduk sohbet ettik biraz derslerden bahsettik şöyledir böyledir, ders konusunda iyi bi çocuk. Ev arkadaşlarıda ders konusunda mükemmel. İçimden dedim oh iyi dersler konusunda artık sırtım yere gelmez.
Eger derslerle ilgili bi yardim talebinde bulunmussan o da karsiligini boyle almak istemis olabilir
Al gulum ver gulum hesabi

Daha dün bu konuyu düşünüyordum, Türkiye'deki kızların çok nazlı ve burnu havada olduğunu, erkeklerin hepsine sapık gözüyle bakıldığını falan, ne var yani kibarca yaklaşsak, hemen bi tersleme, bi hakarete giriyoruz vs diye.
Sonra düşündüm bizim erkekler kadınlarla ilgili konularda her zaman o kadar aç ki, biri çarpsa özür dilese, gülsek cevap versek, kibar olsak hemen yüz buluyor şerefsizler, dolmuşta yanlarına otursak hemen bi bacak değdirmeler falan. Az bile yapıyoruz diye düşündüm sonra. Bıktım yemin ediyorum bu aç erkek milletin, ananız bacınızda mı yok hayvanatlar, sinirim boşaldı yeminle yazarken. Kendilerini ne sanıyorlar bilmiyorum, bizi ne sanıyorlar onu hiç bilmiyorum. Tokadı yapıştırmak lazım böylelerine.

Derslerde yardım edecek ya aklı sıra karşılık bekliyor. Hiç de şaka falan yapmamış

Ne işiniz var aliyle?( evinde birde) Bunun aysesi fatmasi yok mu?

Bence bi daha görüşme şaka filan değil yaptığı
Ama iyi ki o düşündüğünü dememişsin anneleri karıştırmak hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…