SİNİRDEN ÖLMEK ÜZEREYİM

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
kızlar daha öncede bahsettiğim konum vardı bi insan vardı iki gün önce mesajlaştık açıldı bana ertesi gün buluştuk oturduk yine konustuk sanki yıllardır tanısıyo gibi neyse baska yere gidelim dedi kalktık yolda acil telefon geldi sinirlendi arayana gitmesi gerekti beni eve bırakıp gitti üstüne 2 gün geçti beni ne aradı ne sordu bende aramıcam ama ben bir saatlik kız deilim kendimi zor tutuyorum bi arasada sinirimi bir alsam diye bekliyorum.bir insan bu kadar karaktersiz olurmu ya.

bosver canım bazı erkekler bu kadar karakter yoksunu dogabılıyor ıste
ararsada acma senle ıletısıme gececegı tum yolları kapat defolsun gıtsın hayatından

Allah Allah ne var bunda?
Adam hoşlanmamış işte.
Zorla mı görüşecek ki?

Madem öyle ara sor sonuca bağla yoluna bak,neden bekliyosun..kızların 'önce o arasın ' muhabbeti nedir ya..

1 saatlik kız değilsen birkaç gün mesajlaştıktan sonra buluşmasaydın. Nereden tanıştın netten falan mı?

Kimse kimseye bir şey borçlu değil
Seni aramak zorunda da değil
Sebebi var veya yok

Arama bence .. Takma da zaten başında bir dert varsa seni kısa süre içerisinde ara anlatır nedenini ..
Aramazsa da hayırlısı dee geç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…