SİNİRDEN ÖLMEK ÜZEREYİM

Konuyu okuyunca bizim tanışmamız geldi aklıma. İlk buluşmada eşime de habire telefon geliyordu. Cenaze var diye.. Bende sazan olarak git diye ısrar ediyordum. Meğer siz beni arayın ben 10 dk sonra cenaze var diye kaçarım ben demiş arkadaşlarına onlarda habire arıyordu. Bunu bana sonraki buluşmalarda söyledi kendisi. Bazen böyle numaralar yapıyorlar ama belki de önemli bir durum vardır. Seni ilerde çok rahatsız etmez ise kendin ara durumu öğren :)

madem yorum istiyorsun bir de konuyu siliyorsun, sinirden ölürken sinirden çatlatıyorsun milleti.
Müstahak!!!

sinirden ölünecek bi durum yok ki.. belli ki hoşlanmamış görüşmek istemiyor.. eee iki günlük adam senin için de boşver gitsin.. ben de bekarken biriyle tanıştırılmıştım, ilk görüşmemiz gayet güzel geçmişti, ikinci görüşmede ne olduysa artık belli ki bişeyimden hoşlanmadı yok ben yurtdışında yaşamak istiyorum senin ideallerin var mı böyle falan gibi cümleler kurup ayrılırken de (o ara bi sınavım vardı) sınavında şimdiden başarılar dilemişti.. o an anlamamıştım ama bi daha hiç aramayınca neden öyle davrandığını anladım.. başta bi sinir oldum niye beğenmedi vs diye ama sonra da unuttuummmm gittiii.... salla gitsin yanii..

Alintilayan arkadaslara tesekkurler..,
Konu sahibi adam arar veya aramaz, o karsidakinin tercihi degil mi?
Bikac saat yediniz, ictiniz diye sevgili olmak zorunda degilsiniz ki.
Ama bizim bazi Turk erkeklerinde bu meseleyi aydinlatacak kapasite yok. Sevgili olamayacaksaniz bile sana uslubunca soylemesi lazim, en azindan umit vermemesi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…