- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi greengirll
Yav he heeee cok iyi karakteri varmis heÇok sinirliyim tatlım çok, ben zaten adamın yazmamasından anladım ama yok şöyle çekingen, yok böyle iyi, yok seni araştırıyor soruyor bilmem ne, salak kafam dedim acele etme eski eşim aylarca peşimden koştu acele etti de noldu belki yavaş olan mantıklıdır dedim ama yok yani ne olursa olsun çok saçma hiç bir bahane olamaz şu saatten sonra.
Iyy yengeçten zaten canım yanmıştı , ilk sevgilim hatırlarsın yengeçti 13 sene sonra evliliğimde mutsuzum diye peşimden koşma çabasında, miktiri çektim ona da, Allah bunları bildiği gibi yapsın.
Ya bi de adam 40 yaşında, hiçbir karizması falan yok, işi gücü iyi işte çok iyi karakteri var bilmem ne dediler, dedim önemli olan dış görünüş değil. Ben ona 5 gömlek fazlayım resmen.
Bence o arkadaslarla da görüşme. Hani bende yengec burcuyum ama doğruya doğru yani ben erkek olsam beni istemezdim :) ve yengec olmama ragmen yengec erkegi de istemezdim
Valla o yavaslik degil bildigin baska yolda o. O kadar begense etse olse bitse mesaj cekerdi 40 yasinda o derece cekingen de olamaz bence
Zaten sende cok begenmedin onu bence canim