Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz çoğunuz mart ayında boşandım. Boşanma sırasında çok yakın bir arkadaşım var, 13 yıllık arkadaşım ama son zamanlarda görüşememiştik, yalnızlıktan onunla konuşmaya dertleşmeye başlamıştım, hem sosyal çevremi tekrar kazanırım diye düşünmüştüm. Arkadaşım evli ve çocuklu bu arada.
Neyse beni tanıdığı ve mutlu bir yuva hayalim olduğunu bildiğini için, boşandığım günden beri ısrarla beni biriyle tanıştırmak istediğini söylüyordu. Resmi bir görüşme olmayacaktı, bir gün bunlar otururken benden ve adamdan habersiz karşılaşmış gibi yaptılar. Adamı arkadaşımın eşi çok iyi tanıyormuş (iş arkadaşı), yıllardır benim gibi birini arıyormuş, şöyle iyi bir insan böyle harika bir adam, yeğenlerine bile bakıyor tam ev erkeği, iyi bir baba olur falan beni epey gaza getirdiler, yalan yok. Zaten direkt görüşmezsiniz, bizim evde yemeğe gelirsiniz dedi, kabul ettim, sonuçta çoluklu çocuklu aile evi, uzaktan izlerim, resmi bir şey yok diye düşündüm. Beni gördükten sonra anlattıklarına göre adam resmen yapışmış arkadaşa, işte benimle ilgili sorular soruyormuş, aşık olmuş şu bu neyse...Öyle hayaller anlatıyorlar ki, sanıyorsun adam benim için deli divane. Arkadaşım tatlım şu an nişanlı sayılırsınız falan diyor, diyorum şaka mısın daha adamla birebir görüşmedim bile. Resmen akıl tutulması yaşattılar bana.
Neyse bunlar numaranı istiyor verelim mi dediler, peki dedim. Aynı gün adamın bir kaza geçirdiği, ciddi yaralandığını öğrendim, geçmiş olsun de istersen dedi arkadaşım peki dedim sonuçta insanlık olsun. Biraz yazıştık, o kadar. Aradan1,5 ay geçti ve ADAMDA TIK YOK. Dedim yani söyleyin istemiyorsa da istemiyordur yani, zorla değil ya. Dut yeşim bülbül gibiler, yok işte bir şey demedi, şöyle böyle. Normalde hiç takmam ama bu en hassas, en boşlukta ve sevgiye hassas dönemimde böyle umutlarımla oynanmasına dayanamadım ve çok kızgınım. Bayağ bir çemkirdim, bir süre görüşmeyelim dedim.
Kızlar çok kızgınım, nedir benim bu çektiğim ya, gerçekten niye doğru düzgün biri beni bulmuyor? Yalnız olayım önemli değil ama böyle saçma sapan insanlar bulmasın beni.