- 15 Şubat 2013
- 26.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.930
- 798
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Terbiyesiz bi adamla evlisinEvet azarlıyor beni yüzüne bakmıyor annemin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terbiyesiz bi adamla evlisinEvet azarlıyor beni yüzüne bakmıyor annemin..
Valla çok sinirliyim bunu yanına bırakmak istemiyorumTerbiyesiz bi adamla evlisin
Konuşun o çıldırsın yaEvet ben yapmadığım halde bunlar söyleniyor. Yapsam herhalde yüzyılın kötüsü ilan edilirdim..konuşsam sinirlenip üste çıkacak konuşmasam ben çıldırıyorum
Boşanma asamasina niye gelmistiniz? Ailenin yaninda bisey yapma, gitsinler cikar baltaniValla çok sinirliyim bunu yanına bırakmak istemiyorum
İşte ailemin yanında huzursuzluk olur bunu istemiyorumKonuşun o çıldırsın ya
Ailesinin herşeye karışması, aile olduğumuzun bilincinde olmaması, beni savunmamasıBoşanma asamasina niye gelmistiniz? Ailenin yaninda bisey yapma, gitsinler cikar baltani
Valla benim nasıl zoruma gidiyor.. Bi kadına ne yaptınız, ettiniz demedi..Sanki ailemi küçümsüyor gibi hissettiriyoranneniz adına çok üzüldüm. kıyamam kendini çok kötü hissetmiştir. biricik kızının evinde gördüğü muamele ne olursa olsun kabul edilebilir değil. sizin için de çok zor. eşinize ne söylesem bilemedimAllah akıl fikir versin.
Derim derim tabiki de.. Kısasa kısas yapabilen bi insan olamadım hiç ama olmam gerekir demek.. Bunu gördüm.sorunlarınızı aşmamış cozmemıs sadece ertelemıssınız o yuzden ılk buldugu catlaktan patlayıverıyor
esınız saygısız zaten bu net bırsey
aılenızde mısafır degıl
aılenız damadının ne oldugunu bılıyor yasadıgınız sorundan dolayı bosanma asamasına gelmıssını sonucta
aılenız kusura bakmaz sadece kızım mutlu degıl dıye sızın adınıza uzulur yapabıleceklerı tek sey karar verırsenız yanınızda olmak baska bırsey yok cunku
aılesıne mesafelı durdugunuz ıcın boyle davranıyorsa yapacak bırsey yok herkesın aılesınden aldıgı terbıye gorgu kultur baska ,herkes kendısıne yakısanı yapar, sızın annenız kaynananızın sıze yaptıgı gıbı davranmadıgı ıcın kocanızı huzursuz etmedıklerı ıcın bu sımarıkca tavırlarını gerekırse hatırlatırsınız, kıssasa kıssas yapılacaksa ben yaparsam altından kalkamazsın ıyı olunacaksa bunu ıkımızde ıstemelıyız benım annem senın annenın yasattıgı huzursuzlugu yasatmadı dıyebılmelısınız gerekırse
O kendi pipisini kucumsesin. Çok sinirlendim kusura bakmayınValla benim nasıl zoruma gidiyor.. Bi kadına ne yaptınız, ettiniz demedi..Sanki ailemi küçümsüyor gibi hissettiriyor
Valla anında kısas yapan biriyimdir hiç zor değil.karsimdakiler pes ediyor oh olsunDerim derim tabiki de.. Kısasa kısas yapabilen bi insan olamadım hiç ama olmam gerekir demek.. Bunu gördüm.
Bende valla ayıp olmasa kalkıp sinir krizi geçiricem. Ama suçlu ben olurum zamansız yaparsamO kendi pipisini kucumsesin. Çok sinirlendim kusura bakmayın
Ailesi ne zaman gelir kimbilir şuan yapasım var felaket deValla anında kısas yapan biriyimdir hiç zor değil.karsimdakiler pes ediyor oh olsun
Keşke bosansaniz ...Bende valla ayıp olmasa kalkıp sinir krizi geçiricem. Ama suçlu ben olurum zamansız yaparsam
Zaten çok olaylar oldu en son kardeşim vazgeçirdi abla iyi düşün zorluklar vs.. Ama görüyorum da değişmemiş bu adam yaKeşke bosansaniz ...
Bende ablamı boşanmaya ikna etmeye çalışıyorum çok farklıyız . Keşke ablam da sizin gibi güçlü olsaymis boşanma kararı alabilen bı yapıda olmak guzelZaten çok olaylar oldu en son kardeşim vazgeçirdi abla iyi düşün zorluklar vs.. Ama görüyorum da değişmemiş bu adam ya
zaten kıssas yapmayınDerim derim tabiki de.. Kısasa kısas yapabilen bi insan olamadım hiç ama olmam gerekir demek.. Bunu gördüm.
Evet almıştım herşeyi de göze aldım.. Ama sonlara doğru maalesef güçsüzleştim biraz ailemde ılımlı davranınca yumuşadım kimseyi suçlamıyorum kendi zayıflığm.umarım ablanızfa alabilir kolay değil gerçektenBende ablamı boşanmaya ikna etmeye çalışıyorum çok farklıyız . Keşke ablam da sizin gibi güçlü olsaymis boşanma kararı alabilen bı yapıda olmak guzel