Sinirden ölüyorum.

sorunlarınızı aşmamış cozmemıs sadece ertelemıssınız o yuzden ılk buldugu catlaktan patlayıverıyor
esınız saygısız zaten bu net bırsey
aılenızde mısafır degıl
aılenız damadının ne oldugunu bılıyor yasadıgınız sorundan dolayı bosanma asamasına gelmıssını sonucta
aılenız kusura bakmaz sadece kızım mutlu degıl dıye sızın adınıza uzulur yapabıleceklerı tek sey karar verırsenız yanınızda olmak baska bırsey yok cunku
aılesıne mesafelı durdugunuz ıcın boyle davranıyorsa yapacak bırsey yok herkesın aılesınden aldıgı terbıye gorgu kultur baska ,herkes kendısıne yakısanı yapar, sızın annenız kaynananızın sıze yaptıgı gıbı davranmadıgı ıcın kocanızı huzursuz etmedıklerı ıcın bu sımarıkca tavırlarını gerekırse hatırlatırsınız, kıssasa kıssas yapılacaksa ben yaparsam altından kalkamazsın ıyı olunacaksa bunu ıkımızde ıstemelıyız benım annem senın annenın yasattıgı huzursuzlugu yasatmadı dıyebılmelısınız gerekırse

anneniz adına çok üzüldüm. kıyamam kendini çok kötü hissetmiştir. biricik kızının evinde gördüğü muamele ne olursa olsun kabul edilebilir değil. sizin için de çok zor. eşinize ne söylesem bilemedim 🤐 Allah akıl fikir versin.
Valla benim nasıl zoruma gidiyor.. Bi kadına ne yaptınız, ettiniz demedi..Sanki ailemi küçümsüyor gibi hissettiriyor

sorunlarınızı aşmamış cozmemıs sadece ertelemıssınız o yuzden ılk buldugu catlaktan patlayıverıyor
esınız saygısız zaten bu net bırsey
aılenızde mısafır degıl
aılenız damadının ne oldugunu bılıyor yasadıgınız sorundan dolayı bosanma asamasına gelmıssını sonucta
aılenız kusura bakmaz sadece kızım mutlu degıl dıye sızın adınıza uzulur yapabıleceklerı tek sey karar verırsenız yanınızda olmak baska bırsey yok cunku
aılesıne mesafelı durdugunuz ıcın boyle davranıyorsa yapacak bırsey yok herkesın aılesınden aldıgı terbıye gorgu kultur baska ,herkes kendısıne yakısanı yapar, sızın annenız kaynananızın sıze yaptıgı gıbı davranmadıgı ıcın kocanızı huzursuz etmedıklerı ıcın bu sımarıkca tavırlarını gerekırse hatırlatırsınız, kıssasa kıssas yapılacaksa ben yaparsam altından kalkamazsın ıyı olunacaksa bunu ıkımızde ıstemelıyız benım annem senın annenın yasattıgı huzursuzlugu yasatmadı dıyebılmelısınız gerekırse
Derim derim tabiki de.. Kısasa kısas yapabilen bi insan olamadım hiç ama olmam gerekir demek.. Bunu gördüm.

Zaten çok olaylar oldu en son kardeşim vazgeçirdi abla iyi düşün zorluklar vs.. Ama görüyorum da değişmemiş bu adam ya
Bende ablamı boşanmaya ikna etmeye çalışıyorum çok farklıyız . Keşke ablam da sizin gibi güçlü olsaymis boşanma kararı alabilen bı yapıda olmak guzel

Derim derim tabiki de.. Kısasa kısas yapabilen bi insan olamadım hiç ama olmam gerekir demek.. Bunu gördüm.
zaten kıssas yapmayın
ama yapmanız gerekırse mumla arayacagı gunlerı olabılecegını bır kapasıtenızın oldugunu tercıh olarak bunu yapmadıgınızı bılsın
terbıyesızlesmek gerekırse terbıyesızlesırım ama buna gerek yok sen adam ol mınvalınde konusun net olun ondan vazgecmekten cekınmedıgınızı bılsın bunu kavga etmeden sakınce soyleyın , en tesırlı olanı bu guzelce sakınce sozlerınızle tokatlayın havasını gazını alın
cok sımartılmıs bellı kı ılk evlenırken aman agzımızın tadı bozulmasın dıye once altdan alıyoruz sonra tepemıze cıkıyorlar bız dumur oluyoruz sıkıntı cekıyoruz yok efendım elde tutulması gereken bızız asıl kıymetlı olan bızız aıle verıyoruz sevgı emek verıyoruz cogunun tek yaptıgı sey calısıp eve gelıp yıyıp ıcıp yatmak bırde annem babam senden bunu beklıyor dıye emırler yagdırmak

gectı artık , sız eskı sız degılsınız aılenıze saygısızlık yapamaz sorunu varsa sızınle adam gıbı konusmayı ogrenmesı gerektıgını soyleyın 5 yasında bebe degılız canın sıkılıyorsa gıt kumla oyna deyın valla banyo terlıgıyle vurmalık bu adamlar ya

Bende ablamı boşanmaya ikna etmeye çalışıyorum çok farklıyız . Keşke ablam da sizin gibi güçlü olsaymis boşanma kararı alabilen bı yapıda olmak guzel
Evet almıştım herşeyi de göze aldım.. Ama sonlara doğru maalesef güçsüzleştim biraz ailemde ılımlı davranınca yumuşadım kimseyi suçlamıyorum kendi zayıflığm.umarım ablanızfa alabilir kolay değil gerçekten

Back
X