sinirden ölüyorum

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
ya kızlar kadınlardan nefret eder oldum ya
otobüste bi kızın çantası koluma çarptı refleks yani baktım bişi demedim kız bana ne tip tip bakıyon dengesiz ruh hastası dedi
şok oldum çantanız çarptı falan derken gene hakaret etti sana mı sorcam nasıl bakcağımı ruh hastası dedim
evet hastayım dedi
hastaysan tedavi ol dengesiz dedim bi teyze susturdu neyse tam incem düğmeye bastım bu çekilmiyo bişey demeden geçtim zorla arkamdan bi itekledi
aşağıdan bağırdım sıkıyosa gel burda itekle otobüse tekrarda binemiyorum heran kapı kapanabilir ödelek misin gel hadi gel diyorum gülüyo pis pis
yanında bi kız da kes lan diyor çıldırdım
sinirden elim ayağım titriyor ya

Ne yazık ki dünyaya hep akıllısı gelmiyor :/ bazıları zorla cinayet işletirler insana! İyi sabrınız varmış ben direk patlatırım yüzüne :)))

Böyle sorunlu tipler mevcut maalesef, hangi mantıkla böyle yaptıklarını anlasam onlardan bir farkım olmazdı herhalde,
takma kafana hasta işte, ruh hastası!
:ssz:

kızlar liseli olsa iyi benim yaşlarımdaydı
rezil oldum herkese
Allah kötüye fırsat vermesin
aşağıyada gelse dayanamayıp tekme tokat girecektik birbirimize

normal olan insanda sinirden ölür azaten bu durumda.:47:
olagan disi bisey yok canim yavas yavas sakinlesirsin. :24::24:
takma cok onlar tescilli deli zaten raporlari olmasada kendilerine o damgayi vurduruyorlar:10::27:

Benimde bununla ilgili başıma kötü bişey geldi amcamlara gidiyodum 2 tane liseli kız yoldan geçenlere laf atıyodu tutamadım kendimi ben de kızdım sonra koşturarak yanıma geldi bi tanesi tam böyle küfürbaz çok itici bi kız kavga çıkardı bayağı tartıştık bi anda etrafımı sardılar bi sürü erkek falan da geldi ayırmaya çalıştı sonra da bana yaşının benden küçük olmaına dua et dedi o an allahım şu genç kız ve erkeklere akıl fikir ver dedim büyümesin diye sinirli bi şekilde ordan ayrıldım o kalabalık bana bişi yapabilirdi allah korudu böyle tipleri duymamazlıktan gelmek gerekiyor bence.

Bi keresinde de annemle manavdan alışveriş yaptık 3 tane 15 yaşlarında kız geldi ağza alımıycak küfürler ettiler ben de siz ne kadar terbiyesizsiniz dedim ne diyon len sen falan dedi annem de kızım boşver bu tür insanları duymamalıztan gel falan dedi ben de allahın salağı diye bağırdım sonra oradan ayrıldık işte boğasım geliyo benim elimde değil neredeyse kavga edicem bi gün...

ya kızlar kadınlardan nefret eder oldum ya
otobüste bi kızın çantası koluma çarptı refleks yani baktım bişi demedim kız bana ne tip tip bakıyon dengesiz ruh hastası dedi
şok oldum çantanız çarptı falan derken gene hakaret etti sana mı sorcam nasıl bakcağımı ruh hastası dedim
evet hastayım dedi
hastaysan tedavi ol dengesiz dedim bi teyze susturdu neyse tam incem düğmeye bastım bu çekilmiyo bişey demeden geçtim zorla arkamdan bi itekledi
aşağıdan bağırdım sıkıyosa gel burda itekle otobüse tekrarda binemiyorum heran kapı kapanabilir ödelek misin gel hadi gel diyorum gülüyo pis pis
yanında bi kız da kes lan diyor çıldırdım
sinirden elim ayağım titriyor ya

hahayyyyaaaayyyyy valla neler duyuyoruz.komık geldı bana.gel sen deseydın olum bak gır olum bak gıııttt:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Cok haklisin kiz hastaymis

Hani derler ya bazilari kavga sever diye

Kizin kavgasi gelmis kurban ariyor

Kendiyle ugrassin umarim pislik

böyle gençleri duyunca yada görünce sadece çok üzülüyorum,muhtemelen ailede baskı gören,ezik büyümüş yada aileside kendisi gibi kavgacı insanlardır bunlar.maalesef böyle tipler çok var,güzellikle konuşsan korkuyorsun sanarlar dahada üstüne gelirler,onlar gibi konuşsan onların seviyesine düşüyorsun işte.keşke tüm genç kızlarımız nazik,kibar,saygılı,hoşgörülü olsa.

Bildiğin ruh hastasına denk gelmişsin canım,çocukça hareketler,laflar.Çocuklar bile yapmaz gerçi onun yaptığını.Çevredekilerde anlamıştır zaten kızın sorunlu olduğunu canım hiç sinirlerini yıpratma,değmez.

Boşver..
yeni nesil gençlik ..hepsi değil tabii.. ama biraz arsız, dengesiz..

muhatap olmamaya bak çünkü delirmiş gibi oluyor bazıları insanın başı belaya girer..
--------------------
Birgün bana da denk geldi..

yoldayım,okul servisi geldi yolun kenarına, camlar açık kızlar bağırış çağırış camda, yavaşladı servis yanımda ,bir öğrenci indi, tam tekrar hareket edecekken en arka koltuktan açık camdan bir kız uzanıp elindeki su dolu pet şişeyi suratıma bir fırlattı benim surat suuuu..:53:.bir de gülüyor ki edepsiz...:47:

yani o anda servis hareket etmemiş olsa, o sinirle, kızı saçından tuttuğum gibi kesin camdan aşağı alırdım..kızın verilmiş sadakası varmış ki servis hızla hareket etti..

terbiyesiz ahlaksız diye bağırdım sadece gitti servis..

özellikle kızların bazıları çok küfürbaz..inanamıyorum..

bende dolmusa bındım kızım 6 aylık kucagımda musade edersenız oturabılırmıyım dedım kenara kayacagına one cekıldı kucagımda cocukla zor gectım cam kenarına.ıcımden babaım malı degıl ya dedım tabıkı kocaman kadın ama bunu yapan.ınerkende zorla kaldırdım bunu nasıl gececeksem.kucagımda cocuk olmasına ragmen ıttı benı.ya dusseydım cocugumla kan cıkaardı ındım bagırdım gerızekalı dıye dua etsın yanımda bırı olsaydı cocugu verır dalardım.boyle dengesız salak cok.allaha havale bosuna dert etmeyın.sadece sızın basınıza gelmıyor

Maalesef, farklı farklı davranışlarla da olsa, içsel sıkıntıların toplum içindeki çıkış bulmuş hallerinden sadece biri işte...

Üç aşağı beş yukarı, birbirinin farklı versiyonlarıyla hepimiz karşılaşıyoruz gerek gençlerde gerek erişkinlerde.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

bence dışarıda olduğunuz zaman 5 duyu organınızı kullanmıcaksınız. yani ne yaparlarsa yapsınlar önemsemeyin. isminizle hitap edilse bile bakmayın.
böyle sırf eğlence için insanlarla uğraşan çok tip var. bunlar için karakola düşceğiize ya da herkese rezil olcağınıza duymayın, görmeyin, hissetmeyin :) hem moraliniz de bozulmaz.

Back
X