• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden oturup ağlayacağım şimdi.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar bi kulağımda telefon, 155 i arayıp duruyorum bi yandan size yazıyorum. ( ilk cümlemi tamamladıktan sonra bir memura ulaştım ve şimdi ekip otosu yolluyorlar )
Gelelim olaya. Hepiniz yaşıyorsunuzdur aslında bunu, arabanızı nereye parkederseniz edin dükkan önü. Hiç bir dükkanda kapısının önüne araba parkettirmiyor.
Yine her zamanki gibi geldim, arabamı parkediyorum, geldi bi öküz, bön bön suratıma bakıp ÇÖK OROBONO MOL GOLOCOK diye söyleniyor. En sonunda tüm birikimler sonucu patladım ben. Ya arabamı nereye çekeyim arkadaşım, kapımın önü burası !! Orada başladı hararetli bi tartışma. Öküz bildiğiniz öküz, üstüme yürüdü dayı dayı, girdi dibime bana canı nasıl isterse o şekilde konuşuyor, yok benim 2 arabam var ben neden parketmiyorum, o kadar kıymetliyse araban git otoparka park et, hayvan herif, ver otopark ücretini, park edicem arabamı otoparka.
Bu şekilde bi tartışma yaşandı girdim evime, ama sinirden ateşim çıktı kızlar. Yok yediremiyorum kendime bu durumu, şu hayatta haksızlığa hiç tahammülüm yok, arayıverdim polisi.

Şimdi size işin şu kısmını anlatayım birde. Önce polisi aradım. İşgaliye bedeli ödüyorsa parkettirmez dedi, belediyeyi arayıp oradan öğrenin dedi. Kapattım belediyeyi aradım. '' bağlı olduğunuz belediyeyi arayın '' dediler. Onuda kapatıp bağlı olduğum belediyeyi aradım. Soruyu sorunca zabıtaya yönlendirdiler. Zabıtada bana '' Polis size yanlış bilgi vermiş işgaliye bedeli diye bi şey yok, böyle bir sorun yaşıyorsanız polisin ekip yollaması gerekiyor '' dedi ve şak diye kapattı. Tekrar polisi aradım. Poliste bana o zabıtaya söyleyin bizi bi arasın biz ona öğretelim işgaliye bedelinin ne olduğunu dedikten sonra ekip otosu yolladılar. Yani bi haksızlığı ortaya çıkartmak istiyorsanız kendinizi yırtmanız gerekiyor, öyle bir sistem var güzel ülkemizde. Çünkü ben bu sorunun tıpkısını yıllar önce dilendirilen küçük bir çocuğu kurtarmaya çalışırken de yaşamıştım.

Her neyse konuya dönüyorum. Ben bu insanların işgaliye bedeli ödediklerine inanmıyorum. Ödüyorlarsa da benim üstüme yürüyüp benimle hayvan gibi konuşacağına insanca '' biz işgaliye bedeli ödüyoruz, lütfen arabanızı bi dahaki sefere daha müsait bir yere çekin '' diyebilir. Ama yok illa kavga edecek bu öküzler. OH OLSUN ÇAĞIRDIM POLİS EKİBİNİ. Üstüme yürüdüklerine kadar anlattım. Bi daha insan gibi davranmayı öğrenirler umarım.

Ya illa dayı mı olalım ? İlla öküz öküz mü konuşalım, insanlıktan mı çıkalım, birilerinin ardınamı sığınalım, arkamız mı olsun, tanıdıklarımız mı olsun, başka türlü adalet yok mu burada !!!!!

Ay nasıl sinirlendim kızlar. İçimi döktümde rahatladım azıcık..

Bu saatte ne malı geliyomuş ki? İş çıkışı, günün en yoğun anı, çoluk çocuk servis araçları herkes trafikte şimdi. Elbet birileri bi yerlere duracak aracıyla belli bişey.
Sana mıymış kastı ayıcığın?

Bu saatte ne malı geliyomuş ki? İş çıkışı, günün en yoğun anı, çoluk çocuk servis araçları herkes trafikte şimdi. Elbet birileri bi yerlere duracak aracıyla belli bişey.
Sana mıymış kastı ayıcığın?
Ayı işte, ben durmasam diğer gelenle kavga edecek, düşün ki karşısındaki kadının üstüne yürüme dayılanma cesareti gösteren bi öküz, karşısındaki bi adam olsa baya sövecek ileri boyutlara taşıyacak demek ki.
Bak benim aklıma hiç gelmedi bu, bu saatte ne malı gerçekten de. Dolamışlar ağızlarına mal gelecek lafını, başkada diyebilecekleri bi şey yok zaten.

Hem maaşlarda hemde alışverişte kdv ödeyen bi milltiz biz fazla şey yapmamak lazım her yerde var öyle öküz :sinirli:

Burada da bir apartman var. Onunde koskocaman 3 arabalik yere dubalar koymus. Ve kimseye park ettirmiyor apartmanda oturanlardan biri.
Ben zabitayi aradim, adresi verdim falan filan, ama degisen hicbir sey yok. Ayni tas ayni hamam.
Kimse isini yapmiyormus gibi geliyor bazen bu ulkede.

Adamın sana tavrı falan komple yanlış. Öküzün önde gideni belli.
Ama arkadaşım çek başka yere, niye geriliyorsun ki. Belki cidden mal gelecek nasıl taşınsın?
Bu devirde yabancı biriyle kavga etmek dev cesaret örneği, insanlar nasıl manyak haberin var mı...
İnsanca konuşmayı öğrenmeli. O dükkandakiler herkesle kavga ediyormuş onuda annemden öğrenmiş bulundum. Bu saatte hiç mal indirildiğini görmedim. İndirilecek olsa bile 1. tam kapatmadım dükkanın önünü, arabamın önüne parkedip indirebilir malı, 2. biliyor oturduğum yeri bassın zile inelim çekelim. Bunların mal gelecek demekten başka diyebilecekleri bi şey yok, bi savunmaları yok yani.
Yok valla, benim öyle şeylerden korkum yok, istediği kadar manyak olsun, millet manyak diye hakkımızıda mı aramayalım. Bak bir iki şey daha yazacaktım unuttum sinirden.
Edit: hatırladım. Ben bide kavga edemeyen biriyim. Tartışma çıktığı an dizlerimin bağı çözülür resmen yani, ateşim çıkar anında, hani öyle kavgacı bi yapıyada sahip değilim. Ama artık bi yerden sonra insanın canına tak ediyor.

Polis gelince sorun ben buraya park edebilir miyim edemez miyim o kişi de duysun cevabı.. evinizin onu ise zaten parkedersiniz.. o da otoparkli dükkan tutsun o zaman hayret bişey..
Aşağı inmedim hiç. Polis arayıp bilgi vereceklerini söyledi. Ben aşağı insem muhtemelen sinirimden ağlarım, sinirlenince ağlıyorum çünkü, öyle sevmediğim bi huyum var. Böylede bi duruma düşemem hiç. Onlar almışlardır zaten polisten cevaplarını.

Burada da bir apartman var. Onunde koskocaman 3 arabalik yere dubalar koymus. Ve kimseye park ettirmiyor apartmanda oturanlardan biri.
Ben zabitayi aradim, adresi verdim falan filan, ama degisen hicbir sey yok. Ayni tas ayni hamam.
Kimse isini yapmiyormus gibi geliyor bazen bu ulkede.
YAPMIYORLAR. KESİNLİKLE KİMSE İŞİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRMİYOR. Artık adaleti böyle dayılar sağlıyor. Onlar ne derlerse o. Bizlerde susup bu düzene ayak uydurarak yaşamaya çalışıyoruz. Ama insan bi yerden sonrada dayanamıyor işte.

Kızlar bi kulağımda telefon, 155 i arayıp duruyorum bi yandan size yazıyorum. ( ilk cümlemi tamamladıktan sonra bir memura ulaştım ve şimdi ekip otosu yolluyorlar )
Gelelim olaya. Hepiniz yaşıyorsunuzdur aslında bunu, arabanızı nereye parkederseniz edin dükkan önü. Hiç bir dükkanda kapısının önüne araba parkettirmiyor.
Yine her zamanki gibi geldim, arabamı parkediyorum, geldi bi öküz, bön bön suratıma bakıp ÇÖK OROBONO MOL GOLOCOK diye söyleniyor. En sonunda tüm birikimler sonucu patladım ben. Ya arabamı nereye çekeyim arkadaşım, kapımın önü burası !! Orada başladı hararetli bi tartışma. Öküz bildiğiniz öküz, üstüme yürüdü dayı dayı, girdi dibime bana canı nasıl isterse o şekilde konuşuyor, yok benim 2 arabam var ben neden parketmiyorum, o kadar kıymetliyse araban git otoparka park et, hayvan herif, ver otopark ücretini, park edicem arabamı otoparka.
Bu şekilde bi tartışma yaşandı girdim evime, ama sinirden ateşim çıktı kızlar. Yok yediremiyorum kendime bu durumu, şu hayatta haksızlığa hiç tahammülüm yok, arayıverdim polisi.

Şimdi size işin şu kısmını anlatayım birde. Önce polisi aradım. İşgaliye bedeli ödüyorsa parkettirmez dedi, belediyeyi arayıp oradan öğrenin dedi. Kapattım belediyeyi aradım. '' bağlı olduğunuz belediyeyi arayın '' dediler. Onuda kapatıp bağlı olduğum belediyeyi aradım. Soruyu sorunca zabıtaya yönlendirdiler. Zabıtada bana '' Polis size yanlış bilgi vermiş işgaliye bedeli diye bi şey yok, böyle bir sorun yaşıyorsanız polisin ekip yollaması gerekiyor '' dedi ve şak diye kapattı. Tekrar polisi aradım. Poliste bana o zabıtaya söyleyin bizi bi arasın biz ona öğretelim işgaliye bedelinin ne olduğunu dedikten sonra ekip otosu yolladılar. Yani bi haksızlığı ortaya çıkartmak istiyorsanız kendinizi yırtmanız gerekiyor, öyle bir sistem var güzel ülkemizde. Çünkü ben bu sorunun tıpkısını yıllar önce dilendirilen küçük bir çocuğu kurtarmaya çalışırken de yaşamıştım.

Her neyse konuya dönüyorum. Ben bu insanların işgaliye bedeli ödediklerine inanmıyorum. Ödüyorlarsa da benim üstüme yürüyüp benimle hayvan gibi konuşacağına insanca '' biz işgaliye bedeli ödüyoruz, lütfen arabanızı bi dahaki sefere daha müsait bir yere çekin '' diyebilir. Ama yok illa kavga edecek bu öküzler. OH OLSUN ÇAĞIRDIM POLİS EKİBİNİ. Üstüme yürüdüklerine kadar anlattım. Bi daha insan gibi davranmayı öğrenirler umarım.

Ya illa dayı mı olalım ? İlla öküz öküz mü konuşalım, insanlıktan mı çıkalım, birilerinin ardınamı sığınalım, arkamız mı olsun, tanıdıklarımız mı olsun, başka türlü adalet yok mu burada !!!!!

aynı sey gecen sene benım basıma geldı
bir ilçede çalışıyorum ve dükkan sahıbıyız ama bırgun olsun kımseye demeyız arabayı buraya cekmeyın dıye
kardesımın benım ve işyerının olmak uzere 5 adet aracımız var, dükkan onunde yer olmayınca bız arka tarafa cekerız aracımızı.

Ne konuşuldu haberiniz oldu mu peki..
Bazen polis gelip bi güzel sohbet edip öylece geri dönüyor çünkü..

Ne konuşuldu haberiniz oldu mu peki..
Bazen polis gelip bi güzel sohbet edip öylece geri dönüyor çünkü..
valla bilemiyorum, aradı beni polis tekrardan, bakacağız şimdi kontrol edeceğiz dedi. Darp, elle müdahale, hakaret tarzı şeyler oldu mu diye sordu, olanı biteni anlattım. bundan sonrası poliste. Aynı şey tekrar ederse bu kez iner başında dururum. yani polisede güvenemeyeceksek dağa falan çıkıp yerleşelim artık ne diyeyim yani.. şu memlekette herkes işini yapmayı öğrensin artık ya..

bir daha aynı diyaloğu yaşarsanız, senin malın beni ilgilendirmez, bana mı veriyon sanki parasını de. ayrıca takdir ettim, böyle ayılara hadlerini bildirmek lazım. işin peşini bırakmayın nolur, yanına kar kalmasın

Şimdi size işin şu kısmını anlatayım birde. Önce polisi aradım. İşgaliye bedeli ödüyorsa parkettirmez dedi, belediyeyi arayıp oradan öğrenin dedi. Kapattım belediyeyi aradım. '' bağlı olduğunuz belediyeyi arayın '' dediler. Onuda kapatıp bağlı olduğum belediyeyi aradım. Soruyu sorunca zabıtaya yönlendirdiler. Zabıtada bana '' Polis size yanlış bilgi vermiş işgaliye bedeli diye bi şey yok, böyle bir sorun yaşıyorsanız polisin ekip yollaması gerekiyor '' dedi ve şak diye kapattı. Tekrar polisi aradım. Poliste bana o zabıtaya söyleyin bizi bi arasın biz ona öğretelim işgaliye bedelinin ne olduğunu dedikten sonra ekip otosu yolladılar. Yani bi haksızlığı ortaya çıkartmak istiyorsanız kendinizi yırtmanız gerekiyor, öyle bir sistem var güzel ülkemizde. Çünkü ben bu sorunun tıpkısını yıllar önce dilendirilen küçük bir çocuğu kurtarmaya çalışırken de yaşamıştım. belkı kotu bır ornek ama bu tur durumlarda arabada devamlı bır levye bulundurun veya bır beyzbol sopası ustune yurudugu zamanda tam agzının ustune yerlestırdın mı mıs gıbı ohh bıdaha bıseycık soyleyemez

Ben öyle durumlarda 'numara orda yaziyor.Mal gelirse ararsiniz'diyip sivisiyorum,bir de park sorunu olan is yerimde yasiyorum bu durumu.Böyle bir yerleri aramaya ugrasamam o yönden helal olsun

Back
X