• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden saçlarımı yoluyorum

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
İki akşam önce sevgilimle kavga ettim sebebine gelirsek aramız çok iyiydi nereye gidiyosa haberini veriyodu izin istiyodu ama sadece bu kadar gerisi yok nasılsın napıyosun diye halimi hatrımı sormadı haliyle sinirlerim bozuldu ve kavga çıkardım üst üste aradım rahatsız ettim o alttan aldı ben üste çıktım ağzıma ne geliyosa söyledim açıkçası suçlu benim ama anlamadı beni bende dışarı çıktım biraz hava almak için nerdesin dedi gelcem dedi aradı falan fotograf at nerdesin dedi dışarda oldugumu söyledim gelme dedim bulundugum yerden ayrılıp eve geldim o da oraya gitmiş nerdesin dedi bu saatte dışarda napıyosun yerini söyle gelcem dedi evdeyim falan dedim işte sonra kavga gürültü koptu tabi ayrıldım bitirdim dedim bitti diyemezsin bitiremezsin dedi biz birbirimizi seviyoruz dedi takmadım cevap vermedim atma dedim engellerim dedim ertesi gün hic yazmadı ve dün akşam tekrar yazdı benim sinirim geçmenişti tekrar kavga ettik ne yaptıgını sordum gezdim bugün her yeri gezdim dedi bana neden buluşalım demedin dedim cevap vermedi neyse böyle gitti olay işte sabah işe gitcekti aradım sabah sabah başlama yine kavgaya dedi bende buluşalım dedim işim var demedi ama tamam da demedi o saate kadar bekle iyi düşün taşın dayanamıyorum artık katlanamıcam dedi işten çıktı aradım yazdım işim var arabayı yıkıcam işim bitince arıcam konuşuruz dedi telefonda konuşmak istemiyorum buluşalım dedim güzellikle ama işim var dedi ama işim var yarın buluşalım demedi çıldırttı beni sözleriyle rahat davranarak kışkırttı resmen ortalıkta ne varsa duvara fırlattım bağırdım telefonda elimdeki bardağı kırdım elimle o derece sinirlendim ve ezan okunuyodu eger buluşmazsan ezan okunuyo yemin ederim kötü şeyler yapıcam dedim yap dedi bana resmen yap dedi çıldırıyorum sinirimden saçlarımı yoldum evde dağıtmadık yer bırakmadım çok kötüyüm napmam lazım sakinleşemiyorum

Ben kendimi anlatamıyorum sanırım karşımdaki insan asla sakin bir insan değil sadece beni kışkırtmak için yaptı anlattıklarımın suçlusu sadece ben gözüksem de değilim arkadaşlar gerçekten herşeyin üst üste geldiği andayım

Son düzenleme:
Her kavgadan sonra ayrıldık bitti demiyorum en kötü kavgalarımızda ağzımdan çıkmıştır o da en fazla iki kez zaten bitti desek bile bitmiyo ki

Karşınızda sakin bi insan var sakinliğiyle kışkırttığını söylüyorsunuz adam alttan almaya çalışıyor ama bu sinirine daha ne kadar dayanır bilemicem.

Alttan almayan biri olsa öyle mi istersin, bağırsa kırsa dağıtsa? biraz böyle düşünüp sakinleşmelisiniz zira ortada bardak uçuşturacak hiçbir şey de yok. kötü olur diye tehtid etmişsiniz ama sizin için kötü olacak sakin davranmayı öğrenmezseniz.

1) Yaşınız kaç ?
2) Birbirinizden izin mi alıyorsunuz gerçekten bir yere gitmek için ?
3) noktalama işareti nedir bilmiyor musunuz? Kör oldum.

Yaşım 20 her here giderken birbirimizden izin istemiyoruz tabiki izin alınması gereken yerde tabiki alıyorum ve alıyo noktalama işaretlerine bu sinirle takılamadım kusura bakmayın

çocuk sizinle buluşmak istemiş red etmişiniz. daha sonra siz aramışınız haklı olarak sallamamış tabikide. fazla naz aşık usandırır. çok fazla mı romantik komedi izliyosunuz anlamıyorum yani. sudan sebeblerle ilişikiniz yıpratmayın.

Yaşım 20 her here giderken birbirimizden izin istemiyoruz tabiki izin alınması gereken yerde tabiki alıyorum ve alıyo noktalama işaretlerine bu sinirle takılamadım kusura bakmayın
En başta hatanız bu bence ama konu bu değil madem,çok fevri davranıyorsunuz.Gereksiz yere çıkmış resmen tartışma.Güzelce konuşabilirdiniz.
Karşınızdaki alttan almaya çalışmış ama siz onu kışkırtmışsınız.
Biraz daha sakin davranmanız gerektiğini düşünüyorum.

İki akşam önce sevgilimle kavga ettim sebebine gelirsek aramız çok iyiydi nereye gidiyosa haberini veriyodu izin istiyodu ama sadece bu kadar gerisi yok nasılsın napıyosun diye halimi hatrımı sormadı haliyle sinirlerim bozuldu ve kavga çıkardım üst üste aradım rahatsız ettim o alttan aldı ben üste çıktım ağzıma ne geliyosa söyledim açıkçası suçlu benim ama anlamadı beni bende dışarı çıktım biraz hava almak için nerdesin dedi gelcem dedi aradı falan fotograf at nerdesin dedi dışarda oldugumu söyledim gelme dedim bulundugum yerden ayrılıp eve geldim o da oraya gitmiş nerdesin dedi bu saatte dışarda napıyosun yerini söyle gelcem dedi evdeyim falan dedim işte sonra kavga gürültü koptu tabi ayrıldım bitirdim dedim bitti diyemezsin bitiremezsin dedi biz birbirimizi seviyoruz dedi takmadım cevap vermedim atma dedim engellerim dedim ertesi gün hic yazmadı ve dün akşam tekrar yazdı benim sinirim geçmenişti tekrar kavga ettik ne yaptıgını sordum gezdim bugün her yeri gezdim dedi bana neden buluşalım demedin dedim cevap vermedi neyse böyle gitti olay işte sabah işe gitcekti aradım sabah sabah başlama yine kavgaya dedi bende buluşalım dedim işim var demedi ama tamam da demedi o saate kadar bekle iyi düşün taşın dayanamıyorum artık katlanamıcam dedi işten çıktı aradım yazdım işim var arabayı yıkıcam işim bitince arıcam konuşuruz dedi telefonda konuşmak istemiyorum buluşalım dedim güzellikle ama işim var dedi ama işim var yarın buluşalım demedi çıldırttı beni sözleriyle rahat davranarak kışkırttı resmen ortalıkta ne varsa duvara fırlattım bağırdım telefonda elimdeki bardağı kırdım elimle o derece sinirlendim ve ezan okunuyodu eger buluşmazsan ezan okunuyo yemin ederim kötü şeyler yapıcam dedim yap dedi bana resmen yap dedi çıldırıyorum sinirimden saçlarımı yoldum evde dağıtmadık yer bırakmadım çok kötüyüm napmam lazım sakinleşemiyorum

Ben kendimi anlatamıyorum sanırım karşımdaki insan asla sakin bir insan değil sadece beni kışkırtmak için yaptı anlattıklarımın suçlusu sadece ben gözüksem de değilim arkadaşlar gerçekten herşeyin üst üste geldiği andayım

Vay be 20 yaşındasın bu kadar öfke,sen iyimisin çocuğum ev, dağıtmak ne demek..
Birde bana asabi derler..

kadınlar kedi gibi.sevip okşayınca tüylerini parlatır sırnaşır. bu sırnaşan parlayan kediye bişey yaptınmı tırmalar... çok agresif davranmışsın.muhtemelen kavga sonraları seni alıştırdığı bir düzen var.arayıp sorma yapma etme üzme vb tarzında bir alışkanlığa sokmuş seni.biraz aksini gösterdiğinde de sen şiddetlenmiş onu kötü birşey yapmakla tehdit etmiş ve dediğini bunu söyleyerek yaptırmaya çalışmıssın.geçmiş olsun. ilişkinizi tüketmeye başlamışsınız bile. ilişki eksilerek değil artarak ilerlediğinde mutlulukla ödüllendirir.beklentilerinizi tavrınızı ben olmazsam dünya durur düşüncesini kafanızdan atmalısınız. çünkü siz olmazsanız onun dünyası yine döner

Vay be 20 yaşındasın bu kadar öfke,sen iyimisin çocuğum ev, dağıtmak ne demek..
Birde bana asabi derler..

Benim yaşadığım sorun sadece sevgilim değil çocukluğumdan beri psikolojisi yıpranık bir insanım sebebiyse babamın içki sorunu yaşadıklarımdan ötürü bu sinirim bu öfkem anlatabilmişimdir inşallah

adamla düzgün bi iletişim kurmamışsın seni anlasın, ben anlattıklarında full trip gördüm, ayrıca neden bık bık ordayım burdayım diye sana bildirip izin almak zorunda, o 8 yaşında değil sen de onun annesi değilsin

sanırım ilgi bekledin ama bunu bayağı yanlış ifade ettin

ayrıca sakin bi insan da böyle nick almaz sanıyorum ki

Back
X