sinirden sıkıntı başımı bırakmıyor

nisankralicesi

♡Chocolita❤2♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
20.283
109.747
518
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-komsu-sorunu.942896/ bu konuyu okuyan bilir. geçen gün yan komşumla onun üstündeki komşum sana gelcez dediler bende buyrun gelin dedim neyse laf lafı açtı üst komşuma geldi konu bizde ilk geldiklerinden beri rahatsızız 1 kere uyardık 1 hafta ses kesildi sonra gene devam ettiler dedi . bende geceleri uyuyamaz duruma geldim anca gece 1 de 2 de yatabiliyorum dedi . Acaba bu kadını takmamış olabilir mi ? yani bende söylesem hata yaptığını anlar mı ki acaba?

Yasadiklarimdan ogrendigim tek sey komsun en basinda iyiyse iyidir, sonradan dusunceli iyi komsu olmaz.

Gurultu yapip rahatsiz eden birinin uyaridan sonra duzeldigine hic sahit olmadim.

Yasadiklarimdan ogrendigim tek sey komsun en basinda iyiyse iyidir, sonradan dusunceli iyi komsu olmaz.

Gurultu yapip rahatsiz eden birinin uyaridan sonra duzeldigine hic sahit olmadim.
canım imza felan toplayıp çıkartmayı dahi düşündüm yani bi ben şikayetçiyim zannediyorsun onun yan komşusu daha kötüymüş yatak odaları duvarları birleşik olunca

Komşunuzla ilgili yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. Size tavsiyem gece yatarken slow müzikler açmanız. Romantik ve huzur verici bir çözüm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…