Pudra, Fondöten, Kapatıcılar sinirden teli parcalicam

Eflatun1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.248
995
83
32
Kızlar ben 4 aylık hamileyim ve suratım resmen irinle yağ atıyor. Fondotönlerim mac ama artık suratım öyle bir yaglaniyorki Fondotönde resmen akıyor yüzümden. Bende artık güzel bi pudra aliyim dedim ayin 3.unde kuzenimin düğünü var MAC sitesinde pudra siparis edicem ama lanet olsun 2 saatir bi siparis veremedim nolur MAC sitesinde siparis veren varsa bana yardım etsin karnim kasılmaya başladı

Kızlar ben 4 aylık hamileyim ve suratım resmen irinle yağ atıyor. Fondotönlerim mac ama artık suratım öyle bir yaglaniyorki Fondotönde resmen akıyor yüzümden. Bende artık güzel bi pudra aliyim dedim ayin 3.unde kuzenimin düğünü var MAC sitesinde pudra siparis edicem ama lanet olsun 2 saatir bi siparis veremedim nolur MAC sitesinde siparis veren varsa bana yardım etsin karnim kasılmaya başladı
önce bir sakin ol bebeğe yazık

Hayir niye bukadar kastın ki canm sinir yapicak bisey yok allah başka dert vermesin.
Internetten siparisle ugrasicagina gidip bi magzadan alsan ya her avmde var nerdeyse hem rengine tam bakarak alir denersin iade geri gönderme sorunuda yasamazsin.
Simdi yanlis bisey gelicek gene sorun yasiyacaksin yani.

Hamile halinizle bu kadar sinirlenmeye değer mi?
Yanınızda biri varsa o ilgilensin,kasılma yaşayacak kadar kötü olmak da ne demek...

Canım ayın ucune kadar kargon yetismez yarın git bir sephoraya tekin acara deneye deneye misler gibi sec

Bir dermatologa gitseniz çözümü vardır. Bana netten siparisiniz doğru gelmedi.Hamile olduğunuz için.

Bir de hamilelikte bu pudralar kapatıcilar vs. yasak değil mi?

Bütün kimyasallardan uzak durmalı diye biliyorum.

Geçen aynı başlıkta yine bi konu açılmıştı teli parcalamisti konu sahibi

Heralde bulaşıcı mı nedir bu tel parçalama :KK53:

bnce cddi bsey var sandim ..teli parcalicak kdr sinir ypicak ne var ki? tek derdinz bu olsun ..

Hahah yok kızlar benim sorunum anca makyaj ayakkabı vs olur bişeye ulaşamayinca istem dışı takıntı haline geliyor bende. Hallettim ama sagolun:))

Sakin ol bebeğe de senin canına da yazık, bunda bu kadar kızacak ne var ? o_O
Alıp yollayalım biz sana. :KK51:

( Hayır daha önce sitesinden hiç sipariş vererek alışveriş yapmadım. :110: )

sakin ol kasılmaya başladım demişsin bebeğe yazık o da içerde kasılıyo suan. o sivilceler dogumdan sonra gececek ama bebegine ALLAH korusun etkileri kalıcı olmasın dikkat et.

Back
X