Sinirden titreyen ben..

poyrazinmelegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
2.821
4.195
448
Merhabaaaalaaaaarrrr!

Nasılsınız efenim?

Off.. Size değişen hayatım ve benliğimden biraz bahsetmek istiyorum..

7 yıldır süregelen bir ilişkim var. Acısıyla, tatlısıyla, anne-baba sorunlarıyla geçen.

Diğer konumdan da belki hatırlanır ama kısaca bahsetmek isterim.. Daha evlenmeden, iş resmiyete dökülmeden o kadar itici ki o kadar komik şeyler yaşandı ki. Şu an gülüyorum evet ama haksızlığa zamanında ses çıkarmadığım ve hakkı olmayan insanların bana yaptıkları muameleyi düşündükçe sinirlerim tavan yapıyor, elim ayağım buz oluyor.

Böyle konular yaşandıktan sonra ilişkimde huzursuz bir hava hakim oldu. Zira benim bitmeyen öfkem, onun bu olaylardan sıkılması gibi.

En küçük bir şey de konuyu oraya getirmeye ve isyan etmeye başladım. ( Biliyorum, iğreeanç bir şey yaptığım.. )

Ama bunun da bir sebebi vardı.. Olmaz olur muydu hiç? Benim o “delikanlı, yiğit, millete “Aslan” olan sevgilim” ailesine kuzuydu. Başlarda bir şey söylemedi. Bekledi galiba. Zaten öyle büyük sıkıntılar yaşamadık sadece babasının bir hareketi hariç. Genel olarak ailesinin saçma bir şekilde oğullarını kıskanmalarıydı problem.

Sonradan sonraya sert konuşmalar yapmış olmalı ki inanılmaz bir geri dönüş..

Sonra da görüşmedik pek zaten. Kendime bile saygımı yitirmeye başladığım ortamlarda pek bulunmamaya başladım. Hayatımda ilk defa böyle şeyler yaşadım tecrübe oldu bana, sağlam bir tecrübe.

Şimdi ise travma gibi bir şey oldu ben de. Konular bitti, kapandı, ortalık duruldu ben durulamadım. Durup durup sarıyorum sevgilime. Böyle sinirsen vücudum titriyor. Öfke patlaması yaşıyorum, bazen konuyu bilerek hoop oraya getirip lafımı söylüyorum.

Tamam çok itici bir davranış kabul ediyorum ve normalde zaten böyle biri değildim. Bu öfke kontrolü, sakin kalma, eski konuları tekrar tekrar açmama ve insanları, yaşanılanları çok da takmama konusunda öneri istiyorum..

Özellikle eşini bile takmayan cool üyelerimizden..

Son düzenleme:
Evet oluyor oyle travmalar.. Bana da geliyor arada sırada etrafimdakileri duydukca.. Ne salakmisim diye.. Yurt disindan gelip evi duzup gidiyorlar... Bende bosbosuna kira odemiyelim dedik, bir kac ay eltimde kaldim.. Eve gecincede, tabi köpruyu gectik hesabi gibi.. Annem 1000 euro verdi onla beyaz esaglarimi aldim.. El öpme paraylada yatak odasini.. Yerde oturdum bir kac ay birikim yapip kanepe aldim 800 tl ye idare ederiz diye.. 10 sene olacak halen kanepelerdeyim , iki cocugumu buyutum.. Tv sehpada oyle yerde kaldi tv im kanepelerden sonrada tv sehpami aldim.. Yaş tan dolayı diye dusunuyorum.. 23 yasinda hersey pembe hayal .. Suan 32 yasindayim , aklima geldikce kendimce esiyorum... Guzel seyler dusunup atmaya calisiyorum iste.. Allah saglik versin.

Amin, amin..

Umuyorum bir gün insanları fazla önemsememeyi öğreniriz.

Benimde oyle kafama taktigim konuyu oraya getirdigim bi durumum vardi nisanliyken. Ama oyle boyle degil. Esim sabirla yaklasti ama bi sure sonra oda patladi sinirlendi hep alttan aliyorum hep icini rahatlatmaya calisiyorum ama bi destek almalisin bak bende yipraniyorum seni kiriyorum dedi. Destek almadim ama zamanla aştım şimdi düşünüp düşünüp gülüyorum. Tartisma cikarmak yerine icinize coken bu sikintiyi konusun sevgilinizle

Erkekler galiba bir yere kadar sabrediyor. Öyle bir boyut aldı ki düzgünce konuşmak istesem bile yine mi bu konular ama yaa moduna girebilir.

Aslında artık hiç düşünmemek istiyorum. Sinirlenmemek, sakin olmak, gerekli olmayan insanları takmamak. Hayat kalitem çok düştü. İlk defa gördüğüm durumlar karşısında inanılmaz bocaladım.

konuyu kapattıysanız eğer tekrar tekrar açmak size zarar verir

Olayın guluncek kisimlarina odaklanmaya calisin benim kafama taktigim hareketleri sinirimi bozan esimin eski sevgilisiydi. Once onun hareketlerine gulmeye sonrada takmamaya basladim. Kendini dusurebilcegi kadar dusurdu ben guldum. Hala sosyal medyalardan gonderme yapar bende gulerim.

Konu tam kapanmadıysa bunun sürmesi normal.
Konu kapandı diyorsunuz ama öyle bir anda muhabbetin bitmesi kapanmak anlamına gelmiyor, sizi tstmin edecek bir davranış bir özür ne bileyim bir hareket gerekli. İşte o zaman unutuyorsunuz gerçekten...

Sevgilinden ayrilsan rahatlarsin bence. Demek yaninda duramamis yeterince.

Konuyu biraz daha acsan..ona gore yorum yapariz

Öyle konulara ben de gülüyorum. Hiç kafama takmıyorum. Fakat bu konuyu neden böyle büyüttüm içimde bilmiyorum..

Tatmin olma sınırımı dahi bilmiyorum açıkçası.

Ne yapsa tatmin olurdum? Özür mü? Diledi. Ailesiyle arasına mesafe (asla istemedim) koydu mu? Evet, koydu. Ailesi pişman olduğunu belirten birçok adım attı mı? Attı.

Unuttum mu? Hayır. Kin mi tutuyorum peki? Ee ona da hayır, normalde de asla tutamam zaten.

Bilmiyorum, çok amaçsız ve üzücüydü yaşadıklarım. En büyük öfkem de kendime. Çünkü kendime saygımı yitirdim bir ara, ben olmaktan çıktım.

Sevgilinden ayrilsan rahatlarsin bence. Demek yaninda duramamis yeterince.

Konuyu biraz daha acsan..ona gore yorum yapariz
Tabi..

Bundan 3-4 yıl önce falan erkek arkadaşım ailesinin borçları yüzünden çok sıkıntılı bir döneme girdi. O dönem öyle bir sıkıştı ki dışarıda kahve içecek parası dahi kalmıyordu, öyle garip bir dönem.

Benden de hiçvir şey kabul etmedi. Yani kahve almama bile müsaade etmedi. İş böyle olunca mecbur ailesiyle yaşadığı eve bazı haftasonları gitmek durumunda kaldım. Haftada 1 falan oturmaya gidiyordum yani.

O ara yine mesafemi korumaya çalıştım. Siz diye hitap ederim mesela hâlâ. Erkek arkadaşımı benimle paylaşmayı tercih etmediler. Yani onun birini sevip kollaması galiba biraz ağır geldi ki huzur verici bir ortam yaratmadılar. İnce ince laf sokmalar, babasının ben dahil herkese karşı huysuz ve de gayet patavatsız bir adam olmadı. Annesinin diğer evlatlarından ayırma pahasına erkek arkadaşıma olan büyük aşkı falan. Tam bir kaos yani.

Bu kaosun ortasında kayboldum ben. Kendime geldiğimde yahu ne oluyor? Ben ne yaşadım böyle dedim. Dahası var tabi. Travma oldu ben de resmen. Bu çirkin durumlar beni öfkeli, takıntılı, her şeyi çok kafasına takan ve huysuz biri yaptı.

Şimdi ise bunun kalıntılarından kurtulmak istiyorum. Eski deyim yerindeyse “cool” halime dönüş yapmak istiyorum. Bu nedenle öneri ve yardım için açılmış bir konu.

Seninki evlenmeden aileci olmuş.
Bizimki evlendikten sonra kıymete bindi.
Değerlendi.

Gitmesek sorun yapıldı.
Bende asıl söylemem gerekenleri eşime söylediğm ve arada bıraktığım için aramız soğudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…