Sinirden uyuyamadim

Yilin 6 ayi bizdeler.biz size maddi olarak yardim ederiz dediler ben gerek yok maddi sikintimjz yok ikimizde cakisyoruz oderiz dedim. Ama mesela sadece mutfak alisverisini yapar emekli maasiyla. Onunda acisini hergun esime disardan yeme aldirarak cikartir.iste canimiz sunu cekti gelirken al.bunu yaptir sunu yaptir.ben bunlara nasil cevap vermiyeyim. Isim gitti diyoeum ya daha oyle is bulamam canm

Anladım. Sizin bu mesajınıza kadar öyle bir yorum görmedim de ben. Sadece eşine karşı fevri olduğunu ancak ailesine karşı saygılı olduğunu söylemiş. Eşine karşı fevri oluşu (yani özel hayatları) da kimseyi ilgilendirmez zaten. Toplum içinde olay çıkarmadıktan sonra.

Benim psikoloğum diyor ki sürekli
Senin tercihin ....
Diyorsun ya işi bıraktım , senşn tercihin oluyor canım bu
Onları bu kadar suçlama , kendi tercihlerini yap artık

Ben sana neden cevap verdin demedim ki aksine iyi ki cevap vermişsin. Fakat neden yılın 6 ayı sizde kalmalarına okey verdin anlamadığım nokta bu. Emekli maaşı ile yardım edecekler diye mi? Bence ne kadar iç içe olursan gül gibi bile olsalar sorun çıkar. İşin gitmiş olabilir. Zaten asgari ücret idiyse başka yerde de bulursun iş. Eşini seviyorsan iş demeyi bir kenara bırakıp önce evleri ayırmayı şart koş bence

Ayrıca ben kadının bir mesleği yoksa ( yani devlette memuriyet olabilir; kendi mesleğini yaptığı kendi iş yeri olabilir ya da özelde ise dahi asgari ücretten daha iyi bir ücret e ve çalışma şartlarına sahip olabilir) bunlardan birine sahip değilse ve eşimin de maddi gücü iyiyse illa çalışacağım diye tutturnasını yersiz buluyorum. Çünkü bu gün her yerde asgari ücretten iş bulabilirsiniz. Asgari ücrette çalışma şartları çok zor. Sonra gelip mutlu es mutlu anne olmak gerçekten çok zor. Madem bu kadar iyi gelirleri var kendi iş yerini aç birşeyler sat. Özel sektörde işçi olmaya mecbur değilsin demeye getiriyorlardır belki. (Maddiyat yüzünden asgari ücrete çalışan bayanları tenzih ediyorum ve enerjilerini takdir ediyorum)

Ben hic keyiften calisani gormedim.zirabben hic keyiften calismadim omce aileme bakmak icin calistim sonrada gunluk verilen 20 liraya hem ekmek hem yogurt hem yemek yapmak cok zor geldi. Ve inanin piyasa cok kotu. Isci alimlari durdu heryerde. O asagari ucretle herkes is bulabilir diyorsunuz ya lise mezunu eli yuzu duzgun tecrubesi olan ablam 5 ay is bulamadi. Bizzat ben onun yerine her yere cv biraktim.ben hazirladim cvsini. Anlatmam oki isim ozel sektordu ama uc bin netim vardi yemegim yolum herseyim onlara aitti.ikramiyelerimiz bile fazlasiyla veriliyordu.isi onlar birak dediginicin birakmadim ailemin yanina gelecegim icin mecbur kaldim birakmaya

Şu saatten sonra yapacağınız en akıllı hareket istediğiniz gibi çalışabilme ve biran önce kayınbabanızdan uzağa taşınma
sözü alın öyle dönün hatta bunlar gerçekleşmeden baba evinden dönmeyin.

3bin net de işin cidden iyiymiş keşke bi otele öğretmen evine çıksaydın bir süre sonra boşanma durumun kesin olunca ailenin olduğu ile aldırırdın kendini belki. Tüh. Çok kızdım sana. Bak işinde de devri davranıp çok güzel bir işi kaybetmişsin.

İyi canım o zaman sende har vurup harman savur kuaför güzellik merkezleri git alış veriş yapan sana yetişemeyeceğini anlasin ondan sonra ben senin ihtiyaçlarını karşılaşıyorum diye kendisi seni ise koyacak

Sizin hayatınız tabii, buradan aldığınız tavsiyelerle yolunuzu çizmeyin kendinizi de dinleyin elbet ama 2018 yılındayız ve hala bu tür konuları tartışmak beni yoruyor,üzüyor,sinirlendiriyor...

İşinizi bırakmışsiniz zaten evden niye gittiniz garip doğrusu bence devri ve katı olduğunuzu dusunuyor um. Güçlü bir karaktersiziniz belki ama dışarıya farklı yansıyordur kayınpeder boş insan orası belli noluyosa ona

Kayınpederi ile de çat çat laf yarışına girdiğini her lafına cevap verdiğini de söylemiş
Bende ne gerek var diyorum hele yanında eşin yokken kp ile ağız dalaşına girmeye gerçi eşim olsa da yanımda asla böyle bişey yapmam
Bu ağız kavgası kpini haklı çıkarmaz tabiki ama ellerinde koz oluyor işte

Bu ne sacma durum ya??? Isini kp dedi fite mi biraktin? Ee sindi kocanlada kussun neye yaradi isi birakman?

Kiz kavganim sebebi zaten otelde bir gun kalmam.koskoca sehirde yanlzidim evde kavga edince bir gunlige otele gittim adimi cikardilar diyoruz ya iste. Sen kal diyosun sinirden gulesim geldi su zamnda. Saka bi yama acile geldim dayanamadim tansiyonum fena halde dusmus

Ben o sehirde kimsem yok.calisyordum ama ailemin yanina donmem icin sartti birakmam. Baska kalacak yerim yok ailemden 14 saat uzakliktayidm

Bu ne sacma durum ya??? Isini kp dedi fite mi biraktin? Ee sindi kocanlada kussun neye yaradi isi birakman?
Kuzum sayfa cok fazla ozet geceyim ailemden uzakta tayin sebebiyle 14 saat izakta kimsem olmayan bir sehirdeydim.ailem uzakta olunca yanlarina donunce isimi birakmak zorunda kaldim yani onlar dedi diye degil

kp ne öyle 3+1 kayınvalide genişliğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…