- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi akasayalar
-
Mezheblerinde bi kadini böyle zor duruma düşürüp esiyle kavga etmesine neden olmak varmis galiba.duzelmeden onlar donme eveKizlar gunaydin.
Inanin sinirden uyuyamadim ve paylasmak istedim.ben calisiyorum ve acik bir bayanim.genelde sac fonlu yuzumde hafif makyajim her zaman vardir.cunku dogal guzelligi cok olmayan biriyim.ayrintilari anlatiyorum konuyu baglayacagim.
Esimin aileside hep tesetturlu ama modern tesetturlu.yani esarbini acsalar evde hepsinin saci sari rofleli ombreki.ve son model arabalar var altlarinda.konu sapmasin lutfen amacim farkli.
Ben kendimi bildim bileli bekarken de cakisirdim.nisanliyken ailem bunlara kizimiz calisacak o evde duramaz hem sigortasi icin hem kendi icin demisti.bunlarda tabiki kendi bilir bizim icin farketmez demisti.
Ve 2 gun once esimle tartisma yasadik babasida bizdeydi.adam aynen su sozleri sarfetti."sen zaten alisiksin gec gelmelere.sen cok rahatsin.bizim mezhebimizde genislik yok.sen para getiriyorsun diye benim oglum evin erkegi.ve esimide gaza getirdi.esimle hep tartisirdik ama gunun sonunda esim sarilmadan uyumazdi.bu adam esime oyle laflar ediyorki.simdi bana sart kostular isi biraktirdilar.gul gibi meslegimden oldum.kayinpederimle tartisirken esim evde yoktu ben bana her soylenene cevap verdim.muhtemelen farkli anlatti.dediki babani araycagim gelsin alsn dedi kayinpeder.sen zahmet etme ben ararim dedim.babami aradim baba gel dememle adam hemen kapat telefonu bileti aldim bir cöp alma o evden cik dedi.ciktim geldim.esim agladi telde kendini torpulemen lazim cok rahatsin.bizde boyle kadin olmaz.beni paranla eziyorsun dedi.bebde agzima geleni saydim.suan ailemdeyim siz soyleyin arkadaslar ne yapayim.esimi sevmiyorum degil ama adam dibimizde oturuyor ve bizimki ailesini atmaz.
Tabi ki kocası gelip karisini evine götürecekBen dönmemesinden yanayım çünkü evi terketti.
Kocası gelip kendisini affettirmeli ve konu sahibinin şehrine taşınmalı.
Kadıncağız psikolojikmen çökmüş, mücadele edecek halde değil.
Kp in öyle davranmasına izin veren de koca kişisi.Tabi ki kocası gelip karisini evine götürecek
.Gerci eşler telefonda anlaştıktan sonra da kadın da gidebilir kocası da gelip alabilir önemli değil..
Önemli olan ikisi birbirini seviyor mu ?Arada güçlü bir sevgi varsa onlari kimse ayıramaz.
Kadın birleşme konusunda aktif olmalı erkekler böyle durumlar yaşayınca sanki hiç duzelmeyecekmiş gibi düşünüp çabuk pes ediyorlar.
Ben tekrar barismalari tarafındayım çünkü ikisinin arasında bir sorun yok .
Sorun eşinin babası..
Sorun eşi bence. Otel olayini babasina anlatan, sonra babasına karşı eşini savunmayan o. Hala ayrı bir ev olduğunu anlamayan, mutfak alisverisini bile babasiyba beraber yapan, ayrıca eşinin maaşına el koyan o. Calisan kadın alıp sonra calismasini istemeyen yine o. Suçlu eşi.Tabi ki kocası gelip karisini evine götürecek
.Gerci eşler telefonda anlaştıktan sonra da kadın da gidebilir kocası da gelip alabilir önemli değil..
Önemli olan ikisi birbirini seviyor mu ?Arada güçlü bir sevgi varsa onlari kimse ayıramaz.
Kadın birleşme konusunda aktif olmalı erkekler böyle durumlar yaşayınca sanki hiç duzelmeyecekmiş gibi düşünüp çabuk pes ediyorlar.
Sorun eşinin babası..
Sonsuz alkis.esime demiski ben bundan sonra asla karismiyorum.. ama yasayacak olan sensinn.bak gitti babasina.demis.bakin ayrintiya bakin hala babama gelisime bile lafbediyorKayinpederiniz çok ama çok tuhaf.. ne hakla size karışıyor?
Yok mezhebiniz geniş falan o kim oluyor yahu?
Bence kendisi rahatlıkta Nirvanaya ulaşmış Adam olan geliniyle öyle konuşur mu?
Siz eşinizle barisirsaniz mümkün mertebe o adamdan uzak durun.Böyle tipler daha tehlikeli, her türlü genişliği böyle tiplerde görürsünüz.
Evet grill ama esime dedimki sen tarafindan kiymet gormedim arkamda durmadin.Allahtanki buraya konu camisim hepinizin dediklerini onlara aktardim kedni fikrimmis gibi. Otel olayini yuzume vurdukca sizin dediklerinizo soyluylrum.Tabi ki kocası gelip karisini evine götürecek
Sorun eşinin babası..
Kocası olanı biteni anlatarak çok çok afedersiniz Esseklik etmiş.Sorun eşi bence. Otel olayini babasina anlatan, sonra babasına karşı eşini savunmayan o. Hala ayrı bir ev olduğunu anlamayan, mutfak alisverisini bile babasiyba beraber yapan, ayrıca eşinin maaşına el koyan o. Calisan kadın alıp sonra calismasini istemeyen yine o. Suçlu eşi.
Esin çok cahil sen onun gözünü aç,kendine alıştır bir yuva böyle saçma şeyden yıkılmamalı.Sonsuz alkis.esime demiski ben bundan sonra asla karismiyorum.. ama yasayacak olan sensinn.bak gitti babasina.demis.bakin ayrintiya bakin hala babama gelisime bile lafbediyor
Canim esim ailemi ariyor bizimkiler acmiyor. Duruslari belki bizimkilerin.muhattap olmuyorlar. Eve ese donulur ama bunlar hep isitip isitip onume koyacak. Bu adamdan kurtulus yok kayinpeder cok sinsi.Esin çok cahil sen onun gözünü aç,kendine alıştır bir yuva böyle saçma şeyden yıkılmamalı.
Koca erkek olmuş ama adam olamamis. Otelde kalmanıza bile izin vermezdi adam olsaydı. Ne isin var kadın başına otel koselerinde, sen eve gel ben giderim bile diyememis biri. Sonra da ağzında sakiz yapmis utanmamis.Kocası olanı biteni anlatarak çok çok afedersiniz Esseklik etmiş.
Konu sahibi kendini eşini bizden iyi bilir..Kocasına ayar verecek,özelleri'nin olduğunu anlatacak kayinpederin inadına barısaacak kocasıyla. .ve o adamı ne kendine ne evine yaklastirmayacak.
O kız binbir emek ve hayallerle evlenmiş evliliğini cahil kocasına ve egolu kayinbabasina kurban etmeyecek.
Bu ailede namus kavramı olsaydı o gelini o duruma getirmezlerdi demekadar ki namus söylemleri de fasa fiso. .
O yüzden konu sahibi evine emeğine sahip çıkmalı.
İşinden boşuna olmuşsunKizlar gunaydin.
Inanin sinirden uyuyamadim ve paylasmak istedim.ben calisiyorum ve acik bir bayanim.genelde sac fonlu yuzumde hafif makyajim her zaman vardir.cunku dogal guzelligi cok olmayan biriyim.ayrintilari anlatiyorum konuyu baglayacagim.
Esimin aileside hep tesetturlu ama modern tesetturlu.yani esarbini acsalar evde hepsinin saci sari rofleli ombreki.ve son model arabalar var altlarinda.konu sapmasin lutfen amacim farkli.
Ben kendimi bildim bileli bekarken de cakisirdim.nisanliyken ailem bunlara kizimiz calisacak o evde duramaz hem sigortasi icin hem kendi icin demisti.bunlarda tabiki kendi bilir bizim icin farketmez demisti.
Ve 2 gun once esimle tartisma yasadik babasida bizdeydi.adam aynen su sozleri sarfetti."sen zaten alisiksin gec gelmelere.sen cok rahatsin.bizim mezhebimizde genislik yok.sen para getiriyorsun diye benim oglum evin erkegi.ve esimide gaza getirdi.esimle hep tartisirdik ama gunun sonunda esim sarilmadan uyumazdi.bu adam esime oyle laflar ediyorki.simdi bana sart kostular isi biraktirdilar.gul gibi meslegimden oldum.kayinpederimle tartisirken esim evde yoktu ben bana her soylenene cevap verdim.muhtemelen farkli anlatti.dediki babani araycagim gelsin alsn dedi kayinpeder.sen zahmet etme ben ararim dedim.babami aradim baba gel dememle adam hemen kapat telefonu bileti aldim bir cöp alma o evden cik dedi.ciktim geldim.esim agladi telde kendini torpulemen lazim cok rahatsin.bizde boyle kadin olmaz.beni paranla eziyorsun dedi.bebde agzima geleni saydim.suan ailemdeyim siz soyleyin arkadaslar ne yapayim.esimi sevmiyorum degil ama adam dibimizde oturuyor ve bizimki ailesini atmaz.
Bence de herkes sadece maddi olarak denklige veya ailenin ne is yaptığına bakiyor ama bence düşüncelerine bile bakmak lazımKeşke kendi aile yapında biri ile evlenseydin malesef zor onların hayat tarzı bu
Bu arada ben de geziyorum ve eve geç geldiğim de oluyor(10,11) toplum bize böyle farklı mı bakıyor ya ay ne saçma
Hiç belli etmediler mı önceden kendilerini
Muhtemelen bu ilk değil.Evet grill ama esime dedimki sen tarafindan kiymet gormedim arkamda durmadin.Allahtanki buraya konu camisim hepinizin dediklerini onlara aktardim kedni fikrimmis gibi. Otel olayini yuzume vurdukca sizin dediklerinizo soyluylrum.
Sadece kayinpederle aram kotu oda ben her soyledigine cevap veriyorum diye. Kaynanam msj atmis bir kere sesini duyayim ozledim diye. Kadinij suçu yoki. Adam fenaMuhtemelen bu ilk değil.
Başından beri sizi benimsemediler.
Ailesindeki kadınlarla kıyaslar çok normal herkes yapıyor ama mezhebi geniş lafı falan gerçekten terbiyesizlik
Sizin sinir geçiyor da parlayıp sönünce karşı taraf kırıldığı ile kalıyor
Yani sizde de çok suç var oyüzden orta yolu bulup dönün evinize kayınpederle de yüz göz olmayın tamam diyip geçin
Konu sahibi kendi suçundan yorumlarda bahsetmiştiKonu sahibinin hatası nedir? Konuda kaçırdığım şeyler mi var? Kayınpeder kim ki hayatına bu kadar müdahale ediyor? O haddini aşarsa fevri cevaplarla karşılaşması da sürpriz olmaz.
Konu sahibi keşke işinizi bırakmasaydınız. Evliliği sürdürecekseniz de hayatınıza kimsenin müdahale etmeyeceği garantisi almadan evinize dönmeyin. Yoksa daha çok sorunlar yaşarsınız.
Tüm yorumlarını okudum. Kaçırdım mı bilmiyorum. Bu adam niye sürekli sizin evde altlı üstlü mü oturuyorsunuz? Niye mutfak alışverişini eşin ve baban yapıyor geliriniz gideriniz bir galiba. Ay adam var ya hem lafları hem davranışları aynı cirkef kadınlar gibi. Bildiğin kayınvalide potansiyelli. Bence de sadece herseyiniz bunlardan ayrılırsa barışın yoksa olmazSadece kayinpederle aram kotu oda ben her soyledigine cevap veriyorum diye. Kaynanam msj atmis bir kere sesini duyayim ozledim diye. Kadinij suçu yoki. Adam fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?