- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi akasayalar
-
Ailenin durumu iyi esiminde durumu iyi maasi iyi. Ama o istyoki ben cakismiyayim ama ondan parada istemiyeyim.babaylaberaber mutfaga alisveris yaoiyolar tamam. Yani bunlara razi gel diyo
Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Evet karı koca arasına asla üçüncü bir şahıs girmemeli. Bu manada haklısınız fakat eşiniz evde yokken kp le tartışıp evi terk etme kararınız olmamış bence. Yani eşiniz evet ben de babamla aynı fikirdeyim dedikten sonra böyle bir karar verseniz daha uygun olurmuş. Bir de tesettür modern araba kullanmaya engel değilKizlar gunaydin.
Inanin sinirden uyuyamadim ve paylasmak istedim.ben calisiyorum ve acik bir bayanim.genelde sac fonlu yuzumde hafif makyajim her zaman vardir.cunku dogal guzelligi cok olmayan biriyim.ayrintilari anlatiyorum konuyu baglayacagim.
Esimin aileside hep tesetturlu ama modern tesetturlu.yani esarbini acsalar evde hepsinin saci sari rofleli ombreki.ve son model arabalar var altlarinda.konu sapmasin lutfen amacim farkli.
Ben kendimi bildim bileli bekarken de cakisirdim.nisanliyken ailem bunlara kizimiz calisacak o evde duramaz hem sigortasi icin hem kendi icin demisti.bunlarda tabiki kendi bilir bizim icin farketmez demisti.
Ve 2 gun once esimle tartisma yasadik babasida bizdeydi.adam aynen su sozleri sarfetti."sen zaten alisiksin gec gelmelere.sen cok rahatsin.bizim mezhebimizde genislik yok.sen para getiriyorsun diye benim oglum evin erkegi.ve esimide gaza getirdi.esimle hep tartisirdik ama gunun sonunda esim sarilmadan uyumazdi.bu adam esime oyle laflar ediyorki.simdi bana sart kostular isi biraktirdilar.gul gibi meslegimden oldum.kayinpederimle tartisirken esim evde yoktu ben bana her soylenene cevap verdim.muhtemelen farkli anlatti.dediki babani araycagim gelsin alsn dedi kayinpeder.sen zahmet etme ben ararim dedim.babami aradim baba gel dememle adam hemen kapat telefonu bileti aldim bir cöp alma o evden cik dedi.ciktim geldim.esim agladi telde kendini torpulemen lazim cok rahatsin.bizde boyle kadin olmaz.beni paranla eziyorsun dedi.bebde agzima geleni saydim.suan ailemdeyim siz soyleyin arkadaslar ne yapayim.esimi sevmiyorum degil ama adam dibimizde oturuyor ve bizimki ailesini atmaz.
Hakeden cok daha iyisini kulansin.sayfa cok fazla okumamis olablirsiniz. Burda sabahtan beri en yuz 200 kadin bunun hakkinda konustuk ve hicbirimiz teseturre laf etmedik saygimiz sonsuz.ama burda kayinpeder beni onlarla kiyasliyor sorun orda demek istedim. Hani bana diyorki bizim kizlarimiz kapali evde calismiyor. Bende diyormki altlarinda calismadiklari halde son model araba var kiyaslayacaksaniz bunla kisyaslayin dedim esimin babasina.yanlis anlamayin lutfenBen mi yanlış anladım bilmiyorum. Evet karı koca arasına asla üçüncü bir şahıs girmemeli. Bu manada haklısınız fakat eşiniz evde yokken kp le tartışıp evi terk etme kararınız olmamış bence. Yani eşiniz evet ben de babamla aynı fikirdeyim dedikten sonra böyle bir karar verseniz daha uygun olurmuş. Bir de tesettür modern araba kullanmaya engel değil
Evet ben okumadım tüm yorumları. Sorun yok yanlış anlamış da olabilirim. İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsunHakeden cok daha iyisini kulansin.sayfa cok fazla okumamis olablirsiniz. Burda sabahtan beri en yuz 200 kadin bunun hakkinda konustuk ve hicbirimiz teseturre laf etmedik saygimiz sonsuz.ama burda kayinpeder beni onlarla kiyasliyor sorun orda demek istedim. Hani bana diyorki bizim kizlarimiz kapali evde calismiyor. Bende diyormki altlarinda calismadiklari halde son model araba var kiyaslayacaksaniz bunla kisyaslayin dedim esimin babasina.yanlis anlamayin lutfen
Allah askina konuyu saptrmayin kapanmasin sabahtan beri burda kizlar eni hastaneye yonlendiriyor.konuyuniyice okuyun.diyormki kayinpeder yaptigim gunluk hafif makyaja fonlu sacima takiliyor.ama kendi ailesindeki kadinlsr kapali ama evde saclsr sari bakimli diyorim yani sorun benim surekli kiyaslanmam.yoksa banane kim napiyosa yapsin.ciplak gezenede karismam cirilciplakta gezsin millet ben neden karisirm.ama sorun benimlenkiyaslanma yapiliyorBen hala issiz tesetturlu kadinlarin saclarindaki ombre olayini bagladiginiz yeri bulamadim : )
Neden engellemiyorsunuz?Simdi esim aradi kizlar.ucuncu defa arayinca actim ne oldu dedim. Napiuosun nasilsin gittinmi doktora dedi. Hayir ne oldu dedim.git doktora iyi ol.pskiyatre git cok fevriyim dik basliyim ne olur sorunlari anlat duzelelim dedi. Babana yazdim babanda rahatsizmis gecmis olsun yazdim dedi. Bende ee dedim.neden babamin gonderdiklerini gardan almadiniz dedi.gerek yok istemiyoruz hicbiseyinizi dedim.olurmu oyle sey sacmalama dedi. Ne diyosn ya sagligim gitti rahatsizmisn babanin soylediklerininde haberin varmi ben evi terk ettim haberin varmi dedim. Bir kadin evi terkedemez dedi yanlis dedi.gittin bir gunde otelde kaldin bunuda unutamiyorum yanlis dedi. Ya susarmian erbiyesiz bana hafif kadin diyip namusuma camur atmaya kalkmayin dedim.otelin kapisinda saatlerce bekledin camdan gordum acik acik babana diyemedinmi ben esimin basindaydim diye. Yok dedi ben baabma gereken herseyi soyledim o kizin hakkini odeyemem demis. Ben musait degilim tedavim baslayacak beni arayip moralimi bozma dedim kapattm
Sizi ilgilendiren bir durum yok. Oğlunun karısına neredeyse namussuz diyecek adam ne halt ederse etsin.Kizlar ne olur cevap yazin. Babasi babami aramis acmamis. Annemle babam az once konustu. Babam dediki kizimin yuzunde renk kalmamis ben istemiyorum geri donmeyecek.gitse 3 ay sonra yine geri donecek dedi. Annem dedi evet gitmeni istemiyoruz. Ama simdi bu kayinpederin kalbi var adam sikintili. Bunlar benim yuzumden bisey olursa bela olacak insanlar. Korkmuyor degilim.kimseye benim yuzumden bisey de olsun istemem.Allah saglik sihhat versin ama benden uzak olsunlar. Ben simdi buna nasil soylueyim bosanmayi
Oğullarıda koca olsaymis sizi o otelden cekip alsaymis ikna etseymis gönül alsaymis. Kp hastaymis ee her seye burnunu sokarken geline cemkirirken hasta değil ama? Birakin ya yeniden is bakın aileniz de arkanizda misInsalalh dediginiz gibibolur.otel olayina takilmislar bunlar. Surekli ayni seyi diyip duruyolarmis.kiziniz oglumla tartisti gitti otelde kaldi diye. Cok agrima gidiyor. Resmen farkli gozle baktirmaya calisiyorlar.
Ben sizin yerinizde olsaydım o kocamı arar kayinpederin inadına barışırdım.Arkadaslar hepinize toplu cevap verebilirim insallah.denedim umarim olmustur. Dun geceden beri engelledim.evet kizlar babam arkamda.dun bana cikarip para verdi fazlasiyla yetecek kadar. Al kizim yarin kuaforune git ordanda arkadaslarinla kahve ic yemek ye dedi. Baska ihtiyacin olirsa evde surada kosede var ordanda al dedi. Agladim resmen. Neden anlatiyorum bunlari dun kizlara dedim ki burda. Parasiz ciktim kartimda var param ama onmzdeki ay borcumu kapatmam lazm diye. Ve yine bizimkiler arkamda durdu.utaniyorum.mudurlerim telefonda bile uzgun hani bu yoklukta imsanlarin isten cikardigi zaman maasini net alabildigin rahat yasaidigin yerden oldugunami yanayim.sagliginami uzuleyim diyo bilemedim. Kayinpederime kinim buyuk.ince hesaplar pesinde. Allaha biraktim kizlar halim yok.bu kadar ayrintiyi birtek burda size Nlatiyorum cevrede bilen yok.yonlendirmeniz harika
Kocası babasının sözünden dışarı çıkmaz.Ben sizin yerinizde olsaydım o kocamı arar kayinpederin inadına barışırdım.
Sonra hemen işe başlar eşimi yavaş yavaş kendime çekerdim.
Ne demek bir yuvayı yıkmak. Lütfen onların istediklerini onlara vermeyin.
Eşinize mutluluğunuzu cekemediklerini söyleyin barışın derim açıkçası.
Kadın isterse neleri başarır. .yeter ki istesinKocası babasının sözünden dışarı çıkmaz.
Ben dönmemesinden yanayım çünkü evi terketti.Kadın isterse neleri başarır. .yeter ki istesin
O adam baba değil resmen ego tatmin ediyor.Konu sahibi eşine bunu fark ettirirse kocası da ailesine tatlı tatlı mesafe koyar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?