Sinirden uyuyamadim

Ailenin durumu iyi esiminde durumu iyi maasi iyi. Ama o istyoki ben cakismiyayim ama ondan parada istemiyeyim.babaylaberaber mutfaga alisveris yaoiyolar tamam. Yani bunlara razi gel diyo

Hem karnım doysun hem pastam dursun.
O ne demek be, hem çalışma hemde benden para isteme.
Psikolojisi bozuk.
İyi yapmışsın gitmekle valla

Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Evet karı koca arasına asla üçüncü bir şahıs girmemeli. Bu manada haklısınız fakat eşiniz evde yokken kp le tartışıp evi terk etme kararınız olmamış bence. Yani eşiniz evet ben de babamla aynı fikirdeyim dedikten sonra böyle bir karar verseniz daha uygun olurmuş. Bir de tesettür modern araba kullanmaya engel değil

Ben hala issiz tesetturlu kadinlarin saclarindaki ombre olayini bagladiginiz yeri bulamadim : )

Hakeden cok daha iyisini kulansin.sayfa cok fazla okumamis olablirsiniz. Burda sabahtan beri en yuz 200 kadin bunun hakkinda konustuk ve hicbirimiz teseturre laf etmedik saygimiz sonsuz.ama burda kayinpeder beni onlarla kiyasliyor sorun orda demek istedim. Hani bana diyorki bizim kizlarimiz kapali evde calismiyor. Bende diyormki altlarinda calismadiklari halde son model araba var kiyaslayacaksaniz bunla kisyaslayin dedim esimin babasina.yanlis anlamayin lutfen

Evet ben okumadım tüm yorumları. Sorun yok yanlış anlamış da olabilirim. İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsun

Ben hala issiz tesetturlu kadinlarin saclarindaki ombre olayini bagladiginiz yeri bulamadim : )
Allah askina konuyu saptrmayin kapanmasin sabahtan beri burda kizlar eni hastaneye yonlendiriyor.konuyuniyice okuyun.diyormki kayinpeder yaptigim gunluk hafif makyaja fonlu sacima takiliyor.ama kendi ailesindeki kadinlsr kapali ama evde saclsr sari bakimli diyorim yani sorun benim surekli kiyaslanmam.yoksa banane kim napiyosa yapsin.ciplak gezenede karismam cirilciplakta gezsin millet ben neden karisirm.ama sorun benimlenkiyaslanma yapiliyor

Bence donecekseniz de bir süre kesinlikle gorusmeyin karşı tarafla açmayın telefonunu hatta direk kapatın.ben olsan kesinlikle sessizligimi korurdm

Bence senden doğru düzgün özür dilenmedigi sürece kesinlikle donmemen lazım. Herkes hatasını kabul etsin özür. Dilesin. Ve evinizi de biraz uzağa taşıyın bu kadar dip dibe olmayın her şeyi çok bilen kp ile.
Kp ye de bir şey olmaz merak etmeyin böyle insanların ruhu kavga gürültüden beslenir kötülere hiçbir şey olmaz. Olan size olmuş sağlığınız gidiyor işinizden gucunuzden olmuşsunuz gururunuz kırılmış. Herkes sizden ve ailenizden özür dileyene kadar asla dönmeyin.
Böyle ataerkil bir ailenin de gelinden özür dileyecegini hiç sanmıyorum ...

Seni kiskandiklari icin yapmislar canim isinden de olmuşsun keske cikmasaydin . Ben de evlendigimde o hatayi yaptim cok pismanim su an . Is konusunda geri adim atma bence.

Neden engellemiyorsunuz?

Bakın bu adam sizi sevse çoktan evinize gelmiş, kapının önünde yatıyor olurdu.

3-5 gün dinlenir, pişman olup tıpış tıpış geri dönersiniz diye bekliyor.

Ayrıca test edin, sizi seviyorsa ailenizin olduğu şehire gelip yerleşsin.
Ama yapmaz çünkü babasını bırakamaz.

Sizi ilgilendiren bir durum yok. Oğlunun karısına neredeyse namussuz diyecek adam ne halt ederse etsin.

Diyelim bu saçma sebepten döndünüz ve bir süre sonra kp rahatsızlanırsa yine sizden bilecekler.
Otelde kaldın, evi terkettin, babana gittin, babamıza bağırdın vs diye sizi yine suçlayacaklar.

Ben hiç evi terketmediğim ve kp ile aram iyi olduğu halde, kp damarları tıkalı olduğu için kalp krizi geçirip vefat etti. Kv beni suçladı. Ben üzmüşüm ondan ölmüş.

Yani sizin orada olup olmamanız değil dertleri. Asıl istedikleri aptal bir kadın olmanız. Evde oturup ne alırlarsa onu yemenizi, giymenizi istiyorlar. Gönüllü köle yani karın tokluğuna çalışan.

Insalalh dediginiz gibibolur.otel olayina takilmislar bunlar. Surekli ayni seyi diyip duruyolarmis.kiziniz oglumla tartisti gitti otelde kaldi diye. Cok agrima gidiyor. Resmen farkli gozle baktirmaya calisiyorlar.
Oğullarıda koca olsaymis sizi o otelden cekip alsaymis ikna etseymis gönül alsaymis. Kp hastaymis ee her seye burnunu sokarken geline cemkirirken hasta değil ama? Birakin ya yeniden is bakın aileniz de arkanizda mis

Kayınpeder haddini aşmış nedemek evden kovmak sizi ilgilendiren konularda nasıl görüş bildirir kusura bakmayın ama eşiniz pasif kalmış kaç kişi evlisiniz kv karıştığını gördüm ama kp nin bu kadar karıştığını görmedim ben şahsen eşine her anlamda her platformda eşine sahip çıkamayan erkekten nefret ediyorum kp babanı arayacağım dediği zaman baba ne diyorsun diyemiyor mu şansınız babanız arkanızda iyi düşünün derim Allah yardımcınız olsun

Arkadaslar hepinize toplu cevap verebilirim insallah.denedim umarim olmustur. Dun geceden beri engelledim.evet kizlar babam arkamda.dun bana cikarip para verdi fazlasiyla yetecek kadar. Al kizim yarin kuaforune git ordanda arkadaslarinla kahve ic yemek ye dedi. Baska ihtiyacin olirsa evde surada kosede var ordanda al dedi. Agladim resmen. Neden anlatiyorum bunlari dun kizlara dedim ki burda. Parasiz ciktim kartimda var param ama onmzdeki ay borcumu kapatmam lazm diye. Ve yine bizimkiler arkamda durdu.utaniyorum.mudurlerim telefonda bile uzgun hani bu yoklukta imsanlarin isten cikardigi zaman maasini net alabildigin rahat yasaidigin yerden oldugunami yanayim.sagliginami uzuleyim diyo bilemedim. Kayinpederime kinim buyuk.ince hesaplar pesinde. Allaha biraktim kizlar halim yok.bu kadar ayrintiyi birtek burda size Nlatiyorum cevrede bilen yok.yonlendirmeniz harika

Kayinpederiniz çok ama çok tuhaf.. ne hakla size karışıyor?
Yok mezhebiniz geniş falan o kim oluyor yahu?
Bence kendisi rahatlıkta Nirvanaya ulaşmış Adam olan geliniyle öyle konuşur mu?
Siz eşinizle barisirsaniz mümkün mertebe o adamdan uzak durun.Böyle tipler daha tehlikeli, her türlü genişliği böyle tiplerde görürsünüz.

Ben sizin yerinizde olsaydım o kocamı arar kayinpederin inadına barışırdım.
Sonra hemen işe başlar eşimi yavaş yavaş kendime çekerdim.
Ne demek bir yuvayı yıkmak. Lütfen onların istediklerini onlara vermeyin.
Eşinize mutluluğunuzu cekemediklerini söyleyin barışın derim açıkçası.

Kocası babasının sözünden dışarı çıkmaz.

Bu olayın gelecek versiyonunu ben sana anlatayım. Aynı muameleyle ablam eniştem tarafından işten çıkartıldı. İşsiz olduğu süreçte ne iş teklifleri aldı ve enişte kişisi reddiyle hepsi geri çevrildi. Aradan 8 yıl geçti eniştemin şu sıralar trend topik lafları şöyle;
- Eve ben para getiriyorum sen bana karışamazsın.
- Benim param o, seni ilgilendirmez.
- Benim kazandığım parayla alınmıştı seni ilgilendirmez. (Kendi kardeşine ablamın arabasını ablama sormadan verdikten sonra ettiği laf)
-Bu eve para getiren kişi benim kendini önemli birşey zannetme.
Ve şuan ablam hem yaşı, hem uzun süre ara vermesi, hem de çocuklu olması nedeniyle iş bulamıyor. Hiçbirşeye hakkı olmayan evin hizmetçisine dönüştürüldü.
Anlatabilmişimdir umarım. O işten çıkarak hayatının hatasını yapmışsın. O kocandan ve o manyak ailesinden vazgeç, işinden vazgeçme.

Kocası babasının sözünden dışarı çıkmaz.
Kadın isterse neleri başarır. .yeter ki istesin
O adam baba değil resmen ego tatmin ediyor.Konu sahibi eşine bunu fark ettirirse kocası da ailesine tatlı tatlı mesafe koyar..

Kadın isterse neleri başarır. .yeter ki istesin
O adam baba değil resmen ego tatmin ediyor.Konu sahibi eşine bunu fark ettirirse kocası da ailesine tatlı tatlı mesafe koyar..
Ben dönmemesinden yanayım çünkü evi terketti.
Kocası gelip kendisini affettirmeli ve konu sahibinin şehrine taşınmalı.

Kadıncağız psikolojikmen çökmüş, mücadele edecek halde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…