Sinirden uyuyamadim

canım özür dilerim seni ağlattıysam ..ben seni taktir ediyorum Alkışlıyorum..kendini hiç üzme..benim lafım karşı tarafaydı..malesef böyle tipler toplumumuzda çoğunlukta ..sen en iyisini yapmışsın..çalışmışsın ..KEŞKE TÜM BAYANLARIMIZ SENİN GİBİ ÜRETKEN OLABİLSE

kayınpederle ne diye yüz göz oluyorsun? o kim? verecek bi hesabın varsa kocanla ver o adam ne karışıyor. susup evden gönderemedin mi? bi de bu kavga için hemen istifa etmek ne demek?

Uzuluyorum.sana kizmadim zaten anladm seni.sadece yasaiklarimi haketmedim.elimde ne var ne yok verdim.kayinpeder bir dediki aklima simdi geldi sen ogluma ne verdinki dedi

kayınpederle ne diye yüz göz oluyorsun? o kim? verecek bi hesabın varsa kocanla ver o adam ne karışıyor. susup evden gönderemedin mi? bi de bu kavga için hemen istifa etmek ne demek?
Canim o evde daha kalamazdim.ailem baska sehirde.babami bunlar arayacakti ben arafim.babamda hemen cikiyorsn diyince ciktim.isyerinede personel lazim yani ben deseydim 2 gun izin verirn bunlar anlardi derdi blorf yapiyo.2 gun sonra gelicek.isi birakinca bunlar cakti davayi

Canim tayin icin ordayydik.imkansz diyeyim sana
O halde hiç umutlu konuşamam.
Çünkü kocanız babasının karşısında pasif.
Sizi mahvederler.
Ya kocanız istifa edip yanınıza gelmeli ya da gidip hastalık sahibi olacaksınız.

İşten çıkarak istediklerini yapmışsınız. Bence şimdi de istediklerini yapip döneceksiniz. Kusura bakmayın dik duramamissiniz. Bundan sonra o basiretsiz kocadan ve çirkef kayinpederden cekeceginiz var. Allah yardımcınız olsun ne diyelim.

O halde hiç umutlu konuşamam.
Çünkü kocanız babasının karşısında pasif.
Sizi mahvederler.
Ya kocanız istifa edip yanınıza gelmeli ya da gidip hastalık sahibi olacaksınız.
Oldum zaten.dun tum ailem toplandi bu kizin hali ne dediler.kiyamet koptu. Ölmüs vaziyetteyim o guclu kadin gitti

Aslinda soyle onlarin daha borcu var.isten cikacagimi dusunemediler babamn yanina gelecegimi dusunmediler.bana blorf yaptilar arayacagiz diye.baktilar ben bes dakika icinde babami aradim isyerini aradim hersey bitti bunlar donmeye basladi iste biraz kendi topla kizim fevri olma soylede boylede.dinlemedim bile

Gecmis olsun. Durumunuza uzuldum. Kp patriyaki, ataerkil bir zihniyette goruldugu kadariyla. Kadin edilgin edilgin evde otursun, uretime katilmasin. Guc erkekte olsun. Evlilikte kadin da erkek de guclu olabilir, uretebilir halbuki. Eziklik onlarin kafada.
Bende guclu, caliskan, sebatkar bir kadin intibasi uyandirdiniz. Fazla gelmissiniz onlara. Evliliginizin gelecegine dair isabetli bir karar verecek olgunluktasiniz. Ben sadece size sabir ve moral dilemeye geldim.

Koca vazgeçilmez bir şey değil. Hadi döndünüz çocuk oldu bu cirkef insanlar çocuğunuza da karışacak kendi çocuğunuz üstünde soz hakkınız olmayacak. Eşiniz arkanızda duran biri değil öyle olsa kp de kimmiş derdim. Ama sokma akıllı basiretsiz bir adam belli ki. Üstelik de nankör. Gerçekten pişman olması ve babasını karistirtmamasi lazım. Ben pek ihtimal vermedim. Biten çoğu evlilik de böyle aileler yüzünden bitiyor.

Oldum zaten.dun tum ailem toplandi bu kizin hali ne dediler.kiyamet koptu. Ölmüs vaziyetteyim o guclu kadin gitti
O halde geri dönmeyin.
Siz işi bile bırakmışsınız huzur için.
Sıra eşinizde.
Sizi seviyorsa basar istifayı, yanınıza gelir.

Niye isini biraktin hemen?
Esin evlenmeden once seni bilmiyor muydu?

Gerekirse bosan
Bu aileye boy egme!!!!!
.

Iyiki acmisim konumu buraya.nice guzel guclu kadinlar ne guzel buraladaymissnzz.sevgileromi iletiyorum. Birde sanirim onlar aileme yardim ettigimi saniyordu.halbuki ailem durumu duzelteli yillar oldu.Allah aileme yuru ya kulum dedi babama kazadan sonra.artik ailem bana bir kac yardim ediyordu.birde gelen takiyi hep benim ailem cebrem takti.onlar sohbetli yaparmis bu yuzden dugunumze nisanimza kimseyi cagirmadilar. Hata benim ben girmemeliydim.

Cesur kadınları severim...

Şimdi o adamdan kurtulmalı ve tekrar işine dönmelisin.

Not: Bir kadın olarak işim herzaman altın bileziğimdir. Ne kadarda maddi durumum iyi oldada asla işimi bırakmak.

kavga ilk neyden çıktı? evde eşin de yokmuş kayınpeder gelip senle ne diye kavga etti?

Asla isini bırakma. Adam olan adam zaten karisi para kazaniyor diye ezilmez. Demek ki adamligi parayla olcuyorlar ve demek ki sen para kazanmayinca o seni ezecek.

ayrıca kayınpederi ben de kınayayım yeri gelmişken. milyonlarca kadın çalışıyor türkiyede. ben de çalışıyorum. kimsenin mezhebi geniş değil ki. velev ki benim mezhebim geniş. bu ne çalışmamla alakalı ne de başkasını ilgilendirir. herkesin mezhebi kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…