Sinirden uyuyamıyorum

biraz karışık olmuş anladıgım kadar yorum yapicim. hayırlısı diyelim artık karışma kurcalama olan oldu kenarda bekle sessizce .millet anladıgım kadarıyla hayatını yaşıyo sen ne sinirleniyon ayrısınız artık karışma onun hayatına yorum bile yapma ayrıldıktan sonra. erkk milleti işte suan için en mantıklısı sessizce beklemek

Konu neymis peki? Sizi ne ile sucluyorlar? Tehdit anladikta ne ile tehdit
Şikayetçi olacağız senden, çocuğu da alacağım, buradan gönderecegiz seni diyorlardı. Şikayetim iz işe yaradı ve ikisi de başka ilçeye gönderildi. Ama onlarda şikayetçi oldu, bugünlerde o konuyla uğraşıyorum. Sinirimi bozan arkadaşın saf değiştirmesi, görünce başını çevirmesi.

Arkadaşınızın eşi zaten cinsmiş ki gidip hemen yetiştirmiş. Eşine bakınca arkadaşınızın da kazık atması çok normal geldi bana. Çok hoş bir çift olmuşlar.
Onlar sizi ne sebeple şikayet etmişler? Birine "bu kim" diye sormak suç da haberimiz mi yok?
Ben ve bir kaç kişi kendi aramızda eski eşle, o bayan birlikte diye ortalığa yayiyormusuz. Bana söyleyen ve kocası ile ortalığı karıştıran ise eski eş ve ile bayanın tarafına geçmişler. Şok geçirdim. Dost gibi davranır iken ani bir değişiklik yaptı. İnsanlara nasıl güvenecegiz

öncelikle çok geçmiş olsun ve bir an önce kurtulursunuz inşallah
tam okuyamadım ama şu kısmı
En son yatılı gittiğinde bir bayanla üçünün yattığını öğrendim ve çocuğumu göndermedim
çok kötü bence
mahkemede pedegog eşliğinde çocuğunuzun ifadesi alınır ama
keşke olaylar bu kadar dallanıp budaklanmasaydı,
çocuğa da yalan ifade vermesi konusunda baskı yaparlar mı
yavrunuz kaç yaşında
çok üzüldüm kardeşim ya :KK43:

Arkadaşınız zaten neden işin bu kadar içine girmişti ki ?
Onun tehdit edilmesi de çok saçma.
Sizin derdinizi dinleyen normal bir arkadaş olarak kalmalı idi. Ne ara ne oldu da tehdit edildi..
Sonra arkadaşınız neden gitti hemen şikayetçi oldu . ?
O niye bu kadar tehdidin şikayetin her şeyin içinde ?

Belki de eşi istemiştir engellenmesini, durduk yere kadının başına iş açmışsiniz. Sizin boşanma çekişmenizin içinde olmayı istememekte haklılar..
Bana birlikte olduğu biri var diyen o arkadaştı. Ve de eşi gidip o bayana anlatmış. Kendileri olayı çıkardılar, bu hâle getirdiler.

Ayrılmak üzere olduğum eş 😃

siz iyi bir avukat mı bulsanız acaba? memuriyetlerini de yaksanız?
hatta o yalancı şahitlik yapacakları da bir şekilde itraf ettirseniz? mesaj vs ile biraz damarına basıp?
ama inçe avukat. siz de farkında olmadan ellerine koz verebilirsiniz. iş bilen biri ile yola çıkın.

Ben ve bir kaç kişi kendi aramızda eski eşle, o bayan birlikte diye ortalığa yayiyormusuz. Bana söyleyen ve kocası ile ortalığı karıştıran ise eski eş ve ile bayanın tarafına geçmişler. Şok geçirdim. Dost gibi davranır iken ani bir değişiklik yaptı. İnsanlara nasıl güvenecegiz
bu durum muhtemelen tehdit edildikleri için olmuştur, arkadaşınızın çocuğu var mı, o da sonuçta kendi evliliğini ve eşinin iş durumunu düşünmek zorunda, yazışmalarınız filan duruyorsa onları mahkemede delil olarak kullanabilirsiniz, onların bu davranışına kızmakta haklısınız ama iyiki başta kadının o olduğunu teyit etmiş size söyleyerek yoksa nerden haberiniz olacaktı, siz onları boşverin şimdi çocuğunuzu o sapık eski eş kişisinden bir an önce kurtarın, siz çalışıyor musunuz

öncelikle çok geçmiş olsun ve bir an önce kurtulursunuz inşallah
tam okuyamadım ama şu kısmı
En son yatılı gittiğinde bir bayanla üçünün yattığını öğrendim ve çocuğumu göndermedim
çok kötü bence
mahkemede pedegog eşliğinde çocuğunuzun ifadesi alınır ama
keşke olaylar bu kadar dallanıp budaklanmasaydı,
çocuğa da yalan ifade vermesi konusunda baskı yaparlar mı
yavrunuz kaç yaşında
çok üzüldüm kardeşim ya :KK43:
Ben sadece sordum, çocuğumun öyle bir şeyi tekrar yasamamasi için, onlar gidip bayana anlatıp ortalığı karıştırdi, böyle olmasını inanın hiç istemedim. O bayanda evli. Haziran da 5 oluyor kuzum.

bu durum muhtemelen tehdit edildikleri için olmuştur, arkadaşınızın çocuğu var mı, o da sonuçta kendi evliliğini ve eşinin iş durumunu düşünmek zorunda, yazışmalarınız filan duruyorsa onları mahkemede delil olarak kullanabilirsiniz, onların bu davranışına kızmakta haklısınız ama iyiki başta kadının o olduğunu teyit etmiş size söyleyerek yoksa nerden haberiniz olacaktı, siz onları boşverin şimdi çocuğunuzu o sapık eski eş kişisinden bir an önce kurtarın, siz çalışıyor musunuz
Ben arkadasi koruyordum aslinda, onlar bana söyledi vs demedim süreç içinde. Yalancı Şahitlik yaparlarsa bende gerçeği anlatacağım. Evet, memurum çalışıyorum, biran önce kurtulmaya çalışıyorum

Ben sadece sordum, çocuğumun öyle bir şeyi tekrar yasamamasi için, onlar gidip bayana anlatıp ortalığı karıştırdi, böyle olmasını inanın hiç istemedim. O bayanda evli. Haziran da 5 oluyor kuzum.
yuh ya dallas gibi olmuş evli polis kadın sizin çocuğunuzla hep birlikte yatan dimi
sinirlenmekte çok haklısınız ya,
boşanma mahkemeniz nen durumda ,
siz çalışıyor musunuz
aileniz nerde
bir an önce ordan kurtulun lütfen

Soru cevap olarak gideceğiz o vakit..

O bayan ve siz ne ile tehdit ediliyordunuz ki gidip emniyete şikayetçi oldunuz?

Şikayet gerekçesiniz ne?

Karşı taraf neden şikayetçi?

Ayrıca arkadaşınızın şikayetçi olması sizin lehinize değil miydi ki şimdi size niye yüz çeviriyor?

Sizinle konuşmayan arkadaşın eşi bu olayın neresinde?

Eşi yüzünden sizinle irtibatı koparmış belli ki..
Çocuğunuzun ifadesiyle ilişkileri kanıtlanır bence..
Ne merkezmiş arkadaş kimin ne olduğu belli değil..
Benim dilekçe verme nedenim olayın incelenmesi, çünkü gereksiz bir baskı altına alındim. Çocuğumu alacağını, akıl sagligimin yerinde olmadığını söylüyor.

Onların şikayet nedeni ben sağda solda bunlar birlikte diye anlatıp iftira atıyormusum. Sadece cocukk bu kadını gösteriyor, gerçekliği ile ilgili bilgin var mı diye sordum.

yuh ya dallas gibi olmuş evli polis kadın sizin çocuğunuzla hep birlikte yatan dimi
sinirlenmekte çok haklısınız ya,
boşanma mahkemeniz nen durumda ,
siz çalışıyor musunuz
aileniz nerde
bir an önce ordan kurtulun lütfen
Çalışıyorum, ailem de yanımda, güçlüyüm bu konuda şükür ki.
Mahkemeyi açtım, kurtulacağım inşallah. Gözü açık değilim, o yüzden bunlar başıma geliyor. Bu adam bana hayatı öğretti gerçekten, sayesinde neler yaşadım yaşıyorum 😏

Bu işteki kıllık arkadasinizin eşinin diger tarafa anlatmasi.. ne çıkarı var ki? Arkadasinizin karsi tarafa gecmesi de kıllık yapan eşinin ona karşı çıkması olabilir.. kesin arkadasinin eşi de onu aldatiyor ve bunu senin eşin biliyor tabi onu da tehdit ettiklerinden bütün taraf karşı tarafa geciyor..

Siz daha once açtığınız bir konuda ilişkilerini yayip zarar vermek isteginizden bahsetmistiniz sanırım. Yanlış mi hatırlıyorum?

Çalışıyorum, ailem de yanımda, güçlüyüm bu konuda şükür ki.
Mahkemeyi açtım, kurtulacağım inşallah. Gözü açık değilim, o yüzden bunlar başıma geliyor. Bu adam bana hayatı öğretti gerçekten, sayesinde neler yaşadım yaşıyorum 😏
Bu süreçten çıkınca daha da güçlü olacaksınız inşallah ;) en az zararla kurtulmanızı dilerim

Bu işteki kıllık arkadasinizin eşinin diger tarafa anlatmasi.. ne çıkarı var ki? Arkadasinizin karsi tarafa gecmesi de kıllık yapan eşinin ona karşı çıkması olabilir.. kesin arkadasinin eşi de onu aldatiyor ve bunu senin eşin biliyor tabi onu da tehdit ettiklerinden bütün taraf karşı tarafa geciyor..
Bende anlamadım, hiç bu açıdan bakmamıştım. Adamın aynı yatakta çocukla yatiyormussunuz vs diye kadına anlatması çok garip zaten. Karısının da evet var demesine rağmen eşini düşünmeden ortalığı karıştırması akil işi değil, hele de polis olan bir erkek için... Dediğiniz doğru olma ihtimali çok yüksek. İnsanlara gel de güven ...

Eski esinin sevgilisini fotograftan tanimasina yardimci olan arkadasindan, eski esi sikayetci olmus. Yani kadin konu sahibine yardimci olmaya calisirken basina is acilmis. O yuzden konu sahibini engellemis.
Arkadasin hakli bence.

Back
X