- 27 Ağustos 2013
- 506
- 42
- 73
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
yaaaa bakk bencede ama bu boş yere ambulansı arayıp apartmanın halılarını kirlettiren kadın kim oluyoro zaman
terbiyesiz sağlık görevlileri halıya basmışlar nolacak ya noolacaaadı!!! İnsan utanır, önce ayakkabıları çıkarır sonra hastaya müdahale edilir tüü reziller!
Sonra konu sahibesi halıları silmiş, hasta da çarşı pazar geziyormuş BUĞUN minibusle hastaneye gitmiş o derece iyi ama halıyı silmemiş konu sahibine kalmış silmek
Konu sahibesi bize AYFONdan bunları aktardı.
Saygılar
offff sevilla hanım lütfenevinde namaz kılan aşırı titiz temiz üni mezunu insanlar ve kocası muhasebeci aşırı cimri kendisi en ufak ağrıdan ambulansı boşuna meşgul eden düşüncesiz insanların yaşadığı apartman toplu yaşama alanları :)))))
Hahahaha :)) olabilir valla belki de bizi başbaşa bıraktı gitti mışıl mışıl uyuyor biz beynimizi yormakla kaldık :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya gülmekten yazamıyorum okuyamıyorum sinirlerim bozuldu gece gece of hahahhaha
en son gelişme işte konu sahibesi titiz hanım bizi kapatacağını çok sağlıklı olduğunu söyledi bizi nasıl kapatıyor bu nasıl bir sağlık anlamadım ama sanırım ayfonunu kapatmakdan bahsediyo
bu topigi cozersek hayatin anlamini da bulucaz
bende kocasi kizmis ya halilari sildigi icin oraya guluyorumm.
Aklıma rahmetli Nejat Uygur'un "HALIYA BASSMA LAAAN" repliği geldi
Hepinizin sorununa kökten çözüm bulmaya geldim, bekleyin şimdi geliyor çare...
Arkadasim idrar yolu iltihabi diye dikkate almadigin rahatsizligin inanulmaz derece sanci verici oldigunu kendim yasadigim icin cok iyi biliyorum
arabamiz olmasaydi ambulans cagirmaya degecek bir sanci hastane yolu bitmedi sanki iki sezeryan oldum boyle bir sanci gormedim
o yuzden yasamadan boyle yorum yapmak digru degil
halilara gelince saglik olsun be arkadasim temizlenir gider saglikolsun
kotu gunde destek kolu komsunun ailenin akrabalaein yaninda olunsun yeter
Ya sunu merak ediorum bi yarim saat konuştuk konu sahbiyle dayanamadikta komsusu nasil gece gunduz hergun evine gidio? Nasil katlanior hayret yani yoksa odami oyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğru söylüyosunuzbuğün konusahibesi ayfon kullanan üni mezunu aklı salim bir insan..komşusunun hastalığa niye üzülsünki ölümcül bir durum olmadığı sürece kimse o bakteri yuvası halılara ayakkabıyla basamaz!! Çünkü konu sahibinin evinde namaz kılınıyor ne yapacaktı bizim gibi kapıda ayakkabısını çıkarıp mı eve gircekti yani? ne yani titizz x hanımın apartmanına ayakkabıylamı giriyorlar desinler ?? Haddimizi aştık bence kendi adıma özür diliyorıum
Ama hala şeyi düşünüyorum mesela misafir bir daşreye geldi kadının biri yerleri siliyor hahaha ya da adam kapıdan bir çıktı evlerinin mnünde yer silen bir kadın tövbe estafurullah ben hala bu imgelemeyi yapıyorum aklımda ve gülmekten yazamıyorum
Konu kapanacak kanimca :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?