Sinirden Uyuyamıyorum

Hahaha iste bu guzeldi artik konu sahibi solediklerini goz onune getirip getirip cildirir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak bende böyle biliyorum ama bunlar apartmandakilerle akraba degillermiş ki öyle anladım konu sahibesinin eşi emniyet amiriymiş doğudan yeni gelmişler o apartmanda oturmak zorundaymışlar

kızlar ne olur aile apartmanı ne demek biri bana açıklasın konu sahibesi kaale alıp soruma cvp yazmadı merak ettim

hali varsa aile apartmani. ust komsu kaynana, alt kat elti vs takiliyorlar.

birde yukardaki komsu ne oldu? arada kaynadi

Aklin varsa kac giren cikamio sakın konu sahibinin yZdiklarini dikkate alma hic okuma cikis yap mumkunse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir arkadasa bakip cikicam :2::2:

Ben size aile apartmanını açıklarım ama bir şartla sizde bana apartmanın önünde ayakkabı çıkarılan halılı apartmanı açıklayın hahahhaha

offff sevilla hanım lütfen evinde namaz kılan aşırı titiz temiz üni mezunu insanlar ve kocası muhasebeci aşırı cimri kendisi en ufak ağrıdan ambulansı boşuna meşgul eden düşüncesiz insanların yaşadığı apartman toplu yaşama alanları :)))))

bak bende böyle biliyorum ama bunlar apartmandakilerle akraba degillermiş ki öyle anladım konu sahibesinin eşi emniyet amiriymiş doğudan yeni gelmişler o apartmanda oturmak zorundaymışlar

İşte arada o binaya kiracıda alabiliyorlar ev boş kalmasın diye :) Belki de kontrat yapmışlardır ondan oturmak zorundadır :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaaaa valla ne doğru bi yorum böyle

İşte arada o binaya kiracıda alabiliyorlar ev boş kalmasın diye :) Belki de kontrat yapmışlardır ondan oturmak zorundadır :)

aaa bak belkide

laaaaaaaaaaaa komsuya ne oldu? konu sahibi soylesin. en heyecanli yerinde kesmis, ambulans geldi ne oldu?

kessin manik depresif ben soyleyeyim, birazdan bu topigi bombalar.

Ayy gece gece beyin fırtınası yapmak zorunda kaldık konu sahibi yüzünden :)) Zaten yazdıklarını anlamaya uğraştık, şimdi de aile apartmanında yaşıyor ama niye akraba değiller diye düşünüyoruz hahahahah :)))

laaaaaaaaaaaa komsuya ne oldu? konu sahibi soylesin. en heyecanli yerinde kesmis, ambulans geldi ne oldu?

Çikolata kisti varmış bugün minibüsle doktora gitmiş kontrole geri kalanını bilmiyoruz :)))

hali varsa aile apartmani. ust komsu kaynana, alt kat elti vs takiliyorlar.

birde yukardaki komsu ne oldu? arada kaynadi

bir arkadasa bakip cikicam :2::2:

yaaaa bakk bencede ama bu boş yere ambulansı arayıp apartmanın halılarını kirlettiren kadın kim oluyor o zaman

aynen yaaa konu sahibesi titiz temiz üniversite mezunu hanımefendi nerde ki tolcancım yaaa sence halı mı siliyor

terbiyesiz sağlık görevlileri halıya basmışlar nolacak ya noolacaaadı!!! İnsan utanır, önce ayakkabıları çıkarır sonra hastaya müdahale edilir tüü reziller!

Sonra konu sahibesi halıları silmiş, hasta da çarşı pazar geziyormuş BUĞUN minibusle hastaneye gitmiş o derece iyi ama halıyı silmemiş konu sahibine kalmış silmek

Konu sahibesi bize AYFONdan bunları aktardı.

Saygılar

aynen yaaa konu sahibesi titiz temiz üniversite mezunu hanımefendi nerde ki tolcancım yaaa sence halı mı siliyor

Hahahaha :)) olabilir valla belki de bizi başbaşa bıraktı gitti mışıl mışıl uyuyor biz beynimizi yormakla kaldık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…