- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
bak birisi bilirim o tür yerleri apartmanları günler olur sürekli birileri gider gelir köylü gibi bişi demişti sende aynen katılmışdın şimdi hiç pes falan deme bana ayrıca ne istiyosun anlamadımki biz pasaklıyız evet evde ayakbıyla geziyorum çıldıracağın bir şeyler daha söyleyeyim kedilerim köpeğim var birde kızım onlarla akşama kadar yuvarlanıyor yerlerde sürünüyor öylecede uyuyor yorulduğu yerde hayatım boyunca bir tane halı aldım onuda kedim doğum yapınca onun yuvasına serdimbu arada senin ayfon kafayı yedi giderek içinden çıkılmaz bir hal alıyor yazdıkların alahtan ki üni mezunuyumda çözebiliyorum
Genelde bütün kapıların üstünde anahtar vardır. Ana, baba, kardeş, gelin hepsi aynı apartmanda otururlar hiç yabancı olmaz aslında. Bir de böyle halı koyarlar gerçekten sen ayakkabıları apartman girişinde çıkartırsın :) Valla bu kadar biliyorum ben de :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ne olur aile apartmanı ne demek biri bana açıklasın konu sahibesi kaale alıp soruma cvp yazmadı merak ettim
Aklin varsa kac giren cikamiosakın konu sahibinin yZdiklarini dikkate alma hic okuma cikis yap mumkunse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben size aile apartmanını açıklarım ama bir şartlasizde bana apartmanın önünde ayakkabı çıkarılan halılı apartmanı açıklayın hahahhaha
bak bende böyle biliyorum ama bunlar apartmandakilerle akraba degillermiş ki öyle anladım konu sahibesinin eşi emniyet amiriymiş doğudan yeni gelmişler o apartmanda oturmak zorundaymışlar
hali varsa aile apartmani. ust komsu kaynana, alt kat elti vs takiliyorlar.
birde yukardaki komsu ne oldu? arada kaynadi
bir arkadasa bakip cikicam :2::2:
bak birisi bilirim o tür yerleri apartmanları günler olur sürekli birileri gider gelir köylü gibi bişi demişti sende aynen katılmışdın şimdi hiç pes falan deme bana ayrıca ne istiyosun anlamadımki biz pasaklıyız evet evde ayakbıyla geziyorum çıldıracağın bir şeyler daha söyleyeyim kedilerim köpeğim var birde kızım onlarla akşama kadar yuvarlanıyor yerlerde sürünüyor öylecede uyuyor yorulduğu yerde hayatım boyunca bir tane halı aldım onuda kedim doğum yapınca onun yuvasına serdimbu arada senin ayfon kafayı yedi giderek içinden çıkılmaz bir hal alıyor yazdıkların alahtan ki üni mezunuyumda çözebiliyorum
İşte arada o binaya kiracıda alabiliyorlar ev boş kalmasın diye :) Belki de kontrat yapmışlardır ondan oturmak zorundadır :)
ayy gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün canım
:))))))))çok güldüm gecegece
Gülmekten yorumlari okuyamiyorum
aaa bak belkide
laaaaaaaaaaaa komsuya ne oldu? konu sahibi soylesin. en heyecanli yerinde kesmis, ambulans geldi ne oldu?
kessin manik depresif ben soyleyeyim, birazdan bu topigi bombalar.
hali varsa aile apartmani. ust komsu kaynana, alt kat elti vs takiliyorlar.
birde yukardaki komsu ne oldu? arada kaynadi
bir arkadasa bakip cikicam :2::2:
Çikolata kisti varmış bugün minibüsle doktora gitmiş kontrole geri kalanını bilmiyoruz :)))
Ayy gece gece beyin fırtınası yapmak zorunda kaldık konu sahibi yüzünden :)) Zaten yazdıklarını anlamaya uğraştık, şimdi de aile apartmanında yaşıyor ama niye akraba değiller diye düşünüyoruz hahahahah :)))
laaaaaaaaaaaa komsuya ne oldu? konu sahibi soylesin. en heyecanli yerinde kesmis, ambulans geldi ne oldu?
kessin manik depresif ben soyleyeyim, birazdan bu topigi bombalar.
Ya gülmekten yazamıyorum okuyamıyorum sinirlerim bozuldu gece gece of hahahhaha
Gulmekten sinirlerim bozuldu sinirden uyuyamiyorummmmmmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen yaaa konu sahibesi titiz temiz üniversite mezunu hanımefendi nerde ki tolcancım yaaa sence halı mı siliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?