• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirim bir türlü geçmiyor

gul_cann

bu da geçer ya hu
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
959
685
358
2 gün önce yaşadığım olaydan dolayı sinirim bir türlü geçmiyor
Olay şöyle :Eşimle çocuğu gorumceme bırakıp pazara gittik pazar dönüşü hem çocuğu hem gorumcemgili alıp köye gidecektik neyse vardık gorumcemgile .ben eşime yukarı çıkıp çocuğu alıp geleyim dedim tmm dedi arabanın içi sıcak olduğu için esimde arabadan indi neyse çocuğu kapıdan aldım 1 dk sürmedi bile aşağı bı indim aşağıda oturanlar kadın ve 2 kızı ellerinde bı sopa eşime bizim evi ne dikizliyosun diye bagariyolar oda ben eşimi bekliyorum dedi neyse dedim hayırdır ne oluyor bana sen sus diye bağırmaya başladılar sonra hakaret etmeye başladılar.2 katlı ev ve bu insanlar gorumceme gelen bütün misafirlere bı şekilde catiyolar
hep. eşim oyle bişey yapacak biri değil başta zaten çok sinirlendim hem rahatsız olan evinin perdesini çeker oturur dimi erkekle kavgaya çıkmaz .sonrasın da gorumcemgile fakirler ,hırsızlar ,asosyaller ,köylüler diye hakaret ettiler üstelik kendi durumları da hiç iyi değil ben anlam veremedim ailecek siyirmis gibiler di ama benim sinirim geçmiyor bı turlu dava açmak istiyorum ama süreç nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum küfür ve hakaret ettiler sürekli

Gerçekten böyle insanlar çok fazla, sadece iki katlı evlerde değil 10 katlı apartmanın böyle insanlarla dolu olduğunu görmüşlüğüm var. Uğraşmaya değmiyor, görümceniz yapabiliyorsa taşınsın.
gerekeni yaptık ev sahibi onları evden attı zaten gorumcem kurtuldu ama ben hazmedemiyirum bir türlü

Görümcenizle bir sıkıntı mı yaşadılar. Neden uğraşıyorlar

Görümcenizle bir sıkıntı mı yaşadılar. Neden uğraşıyorlar
Değişik bir insanlar girumcemgil taşınmadan önce onlar baya oturmuşlar orada sahiplenmisler resmen bahcesindeki meyveleri bile toplayıp satoyolarmis bizimkileri çıkarmak için yaptılar ama kendileri çıktı sonunda

gerekeni yaptık ev sahibi onları evden attı zaten gorumcem kurtuldu ama ben hazmedemiyirum bir türlü
Burada başka bir üyeye de anlatmıştım sanırım bu bahsettiğim 10 katlı apartmanı. Ben de zamanında çok sinirleniyordum, kendimi zor tutuyordum hatta. Ama defalarca şikayet edildiler umurlarında olmadı. Arsızlık böyle bir şey.

Burada başka bir üyeye de anlatmıştım sanırım bu bahsettiğim 10 katlı apartmanı. Ben de zamanında çok sinirleniyordum, kendimi zor tutuyordum hatta. Ama defalarca şikayet edildiler umurlarında olmadı. Arsızlık böyle bir şey.
Aynen konuşmayı bile bilmiyorlar 3 u birden bagiriyolar ne dedikleri belli değil . kızlar 17 18 yaşlarında varlar anaları onlardan beter terbiyesiz küfürler ediyorlar eşim bayan oldukları için bişey yapamadı ama benim sabrım taştı ağzıma geleni saydım bende

Aynen konuşmayı bile bilmiyorlar 3 u birden bagiriyolar ne dedikleri belli değil . kızlar 17 18 yaşlarında varlar anaları onlardan beter terbiyesiz küfürler ediyorlar eşim bayan oldukları için bişey yapamadı ama benim sabrım taştı ağzıma geleni saydım bende
Parazitler işte. En acısı da kesin 3-4 tane çocuk vardır o evde.

Back
X