Bunu alkışlarım işte

Yalnız orda bir kelime hatası olmuş, mahrem değil namahrem olacaktı
Konu sahibi başkalarının inancını ölçeceğine kendisini ölçsün, tokalaşıyor mu tokalaşmıyor mu, neden tokalaşmamak gerekir, bunu düşünsün sonra..
bakın ben başkasının dinini ölçmüyorum
şimdi burda yazdığım iki kelime neden cımbızla çekildi anlayamıyorum
gördüğümü söyledim sadece patronum dindar bir insan değil , namaz kılmıyor , cumaya gitmez istese gidebilir ama gitmez , oruç tutmuyor hastalığı da yok ama tutmaz, ve tesettüre karşı olduğunu da söyledi zaten , dini vecibeleri bildiğini ama kişisel tercih olarak uygulamadığını söyler , artık içindeki iman derecesini bilmiyorum ben sadece gördüklerimden yola çıkarak yazdım
yanı patronum bile böyle olduğu halde bir gün bile sorun yaşanmadı o bana saygılı ben de ona saygılıyım
her türlü iş ortamına giriyor ben yanımda böle tesettürlü biri istemem diyebilirdi beni işe almayabilirdi ama ben işe başvururken acıkca sorunca '' bu senın yaşamın senin tercihin işini iyi yaptıktan sonra nasıl giyindiğin beni ilgilendirmiyor dedi
tokalaşma konusuna gelince de içimdeki düşüncemi yazacak olursam tercihen erkeklerle tokalaşmayı uygun bulmuyorum aslında bende fakat iş yeri ortamındayım ve bazı ortamlara da uymak gerekıyor dedıgım gıbı bazı iş ortamları oluşuyor ve mecburen tokalaşıyorum iş , hayat bunu gerektiriyor, ben de okul okudum tokalaşamam ben deyip eve kapatamam kendımı bazı yerde de mecburen gerekiyor işte
yani burada konuyu anlamak isteyen istediği yerden tutup çekiyor
burda konu benım patronumun dini degil
ben bu adamın yaptıgına sadece cok üzüldüm ve rezil oldugumu düşündüm
diyelim ki hadi benım yabaniliğim olsun benim ayıbım olsun bu
bu şekilde bozması sen tokalaşmazsın demesi ağırıma gitti sadece bu da bana dert oldugu ıcın BDV ye yazmak istedim