- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi nebilimben
enteresan bir durum aslında mercek altına yatırınca.ya gercekten milletin buna bu kadar takacagını bilseydim valllahi yazmazdım
ben patronumu sevıyorum cok ıyı ınsanı yonden babacan bı ınsan
sadece sızın de anladıgınız gıbı işte doğru anlamıssınız oradan ornek vermek ıstedım adamın hayat görüşüne ters olsam bile adam bana saygı duydu ve benım için bu işi yapabileceksen basın akaplı olması önemli degil dedi demek istedim
yani ben bu adamla yerı gelıyor fuarlar oluyor gidiyorum dıyebılırdı ben tesettürlü birini yanımda gezdırmek ıstemem dıye ama demedı yanı patronum kişisel görüş olarak ve yaşayış olarak dindar biri değil ama onunla sorunum olmadı demek istedim sadece
Şöyle ki özel sektörde masa başında bir kapalı bir çalışan görmek insana o şirket hakkında fikir verir. Nedense toplumumuz böyle. Hele ki fuarlarda falan stantlarda kapalı kişilerin olması şirketin mutaassıp yapıda olduğu fikrini verir. Hele ki senin gibi patronunun hayat görüşüne tersse bu seni işe alması ilginç geldi bana. Normalde bizim iş yerinde eskiden güvenlikten girerken başı kapalı olanlar açmak zorundaydı. Çaycıyı bile bir kaç yıldır kapalı çalıştırıyorlar. Ondan önce o da yoktu.