daha önceki konularımda ofiste çalıştığımı yazmıştım iş yerinde bulunduğum odada şuan iki erkek (biri geçici süre ofiste daha sonra sahada çalışacak) birde ben varım
ben tesettürlü bir bayanım işe başvuru yaparken olduğum gibi gittim görüşmeye ve acıkça sordum tesettürlü olmam sizin için sorun olur mu diye patronum da '' her ne kadar hayat görüşü olarak tesettürü onaylamasam da herkese saygım var benim için sorun olmaz '' demişti.
bir seneyi geçti ve hiçbir sorun olmadı patronum iyi bir insan , yani şöyle söyleyim bazı şeylerde inanç olarak zayıf olduğunu düşünüyorum yani dindar bir insan değil ama insan olarak iyi saygılı bir insan hatta babacan bi insan.
patronumun ara sıra iş yaptığı kişiler ofisi ziyarete gelir ; bugun de oyle oldu gelen adam satış ile ilgileniyor ve çenesi sağlam bi adam konuşkan hareketli falan ... ilk geldi ofisteki erkeklerle tokalaştı onlar zaten adam gelince ayaga kalkıp hani birde samimiyetleri var '' oooo abi hoş geldin '' yaptılar tokalaştılar ben de oturdugum yerden güleryüzle hoşgeldiniz dedim, o arada '' sen zaten tokalaşmıyorsun '' deyip bir kahkaha patlattı ve patronun odasına gitti. Ben hiç bişe diyemedim ama bozuldum yanımdaki arkadşların da suratına bakamadım ama güldüklerini hissettim , sinir oldum ...
ya bu adam daha öncesinde cok kez geldi zaten tanıyorum bir seneden fazladır da burda çalışıyorum ilk işe başladığımda ilk geldiğinde adamla tanıştım ve o zamanda adam giderken elini uzatmıştı ben de hiç çekinmeden tokalaşmıştım ve bana '' senin tokalaşmakla bi sorunun yok dimi'' deyip yine bir kahkaha atmıştı bende '' öyle sorunlarım yok benim '' demiştim yine güler yüzle .
yani tesettürlüyüm diye nedir bu anlamıyorum tamam tesettürlü olup tokalaşmayanlar da var ama beni biliyor sonuçta test etmişti (!)
beni bu şekilde bozmak niye ?
ordan burdan biraz karışık anlattım ama vel hasıl sinirim bozuldu , artık aklımdan çıkmaz rezil olduğumu düşünüyorum aklıma da laf hep sonra gelir '' sen tokalaşmıyorsun zaten '' deyince '' oyle birşey yok onu da nerden cıkardınız '' falan diyebilirdim güler yüzlü bir şekilde ama iş işten geçti
ne bileyim yazdım ölesine buraya da