Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçek yaşam veya senaryo, orası beni ilgilendirmez. Çok uç noktalarda bana göre yaşananlar ve konularınız.
Sorununuza gelince, eğer evliliğinizi ayrı evde yapacaksanız, yemek sorununu kendiniz halledeceğiniz için sıkıntı olmayacaktır. Fakat ps işi yaş, senelerce bırakmayabilir. Eşim ben ps kırıncaya kadar yani 2 sene kadar, boş zamanlarında hep başındaydı.
ya sen niye insanları haklı çıkartacak tarzda cevaplar veriyorsun
ne zaman evleneceksiniz sorusunun cevabını kuzen görse ne olacak.
dubaiye eşya bakmaya giden kaç kız var? konunun ilk mesajından tanıyacak olan tanımıştır seni zaten
canim sen esya almaya gittim demişsin de hani nisanlinin evi vardi esyalar da yeniydi ? biraz cekiskili misin acaba .. Gecen gun bir konuya inanmadigimi yazmistim megersem yasakmis :) O yüzen diyorum ki sey.. Dubai'de mutluluklar :)
ya sen niye insanları haklı çıkartacak tarzda cevaplar veriyorsun
ne zaman evleneceksiniz sorusunun cevabını kuzen görse ne olacak.
dubaiye eşya bakmaya giden kaç kız var? konunun ilk mesajından tanıyacak olan tanımıştır seni zaten