durduk yere sorun diye nie lafana takip da nisanliliginin tadini cikarmiyorsun. birak onları o an ver cevaplarini benm evliligim benim zevkim. bu. gereksiz kisileri dert ediniyosunuz.
Katılıyorum konu sahibi sessiz kaldıkça daha bu uzar gider hazır aynı eve girmeden başla konu sahibi yoksa sen böyle değildin ne oldu burnun kalktı gibi laflar işitebilirsin ayrıca eşinden sana zerre kadar hayır yok bu konu da sana diyim hatta düğünden sonra biran da aileci erkeğe dönüşebilir hani gardını al diye diyorumbeğenmemiş de olabilirler, beğenmediyseniz düğüne tok gelin, neyse ki yatak odamda yatmayacaksınız gibi uygun cevapları verirseniz bidaha üzerlerine vazife olmayan konularda yorum yapmamaları gerektiğini öğrenirler.
Katılıyorum konu sahibi sessiz kaldıkça daha bu uzar gider hazır aynı eve girmeden başla konu sahibi yoksa sen böyle değildin ne oldu burnun kalktı gibi laflar işitebilirsin ayrıca eşinden sana zerre kadar hayır yok bu konu da sana diyim hatta düğünden sonra biran da aileci erkeğe dönüşebilir hani gardını al diye diyorum
Hmm yani düşündüm de ilerde elti , kv,kp canını sıktığında bu laflarla mı gelecek sana?sinir bozucu cidden sen yapı olarak naif biriyse bu durum çok zorlar senizaten nisanlima gore herkesle iyi olalim, saygida kusur etmeyelim, biz uzerimize duseni yapalimda, ayip onlarin ayibi olsun... bu mantikta kendisi
Hmm yani düşündüm de ilerde elti , kv,kp canını sıktığında bu laflarla mı gelecek sana?sinir bozucu cidden sen yapı olarak naif biriyse bu durum çok zorlar seni
O zaman hazır cevap olmasını bileceksin canım yeri geldiğinde eşine karşı bile ama bunu göze sokmadan şaka yollu zekicevalla ne yapicami bilmiyorum
konuyu sadece kayin ve elti icin actim ama kp ve kv onlarida hic sevemiyorum, coooook farkliyiz, esim ise naparlarsa yapsinlar buyugumuz modunda hep, belkide hakli ama ben devamli sorun yasiyorum kendimce
O zaman hazır cevap olmasını bileceksin canım yeri geldiğinde eşine karşı bile ama bunu göze sokmadan şaka yollu zekice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?