• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirim bozuluyor

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Kizlar ben nisanliyim, kaynim ve esi 1,5 yil once evlendiler. Su an biz nisanlimla evlilik hazirligindayiz.
Benim malesef ki her seferinde moralimi ve sinirimi bozan bir adet kaynim ve eltim var. Okadar belli ediyorlar ki yani kiskandiklarini mi desem ne desem bilmiyorum en iyisi anlatayimda siz koyun adini.
Dugun salonumuzu tuttuk, yemekhane gibi bu dugun salonu diye agiz burun kivirdilar ki hic oyle degil,,, davetiyelerimizin yazi metni neymis egriymis bu ne bicim n harfiymis , yatak odasi takimi odaya cok buyukmus pek olmamis vs vs vs kisacasi herseye olumsuz bir yorum yapiyorlar
Bozuldugumu anlayinca hoslarina gidiyor, ben bir sekilde cevap vermesem icim icimi yiyor. Nisanlima diyorum bunlari o da amaan onlardan daha guzel ve ozenli herseyimiz o yuzden cekemiyorlar bosver sen diyor ama ben sinir oluyorum yinede.
Bu arada kv kp ikili oynuyor, onlar yokken ayy oyle harika boyle harika yikama yaglama yerinde, onlarda varsa ortamda onlarla beraber agiz burun kiviriyorlar

Yani benim dusmana ihtiyacim yok baksaniza ailenin ta kendisini beni demoralize etmek icin anlasma yapmis gibi, bu negatiflikten biktim, dusunun bir sey alirken siparis verirken acaba neresinde birsey bulabilirler diye dusunur oldum, etkilendi psikolojim

Bu duruma bir cozum bilen var mi acaba?

Şu forumdaki yazıları okumaya başladıkça anlıyorum ki sorunlu insanlar heryerde ve sayıca oldukça çoklar. Bıraksınlar siz kendi zevkinize, hayalinize göre yapın herşeyi. Onlara neymiş sizin yatak odanızdan, düğün salonunuzdan vs vs.
Biz beğendik, kendinize başka uğraş bulun vs deyip geçin bence.
İnsan kendi ailesinden bile yeteri kadar samimiyet göremiyorken, bir de başkalarından bunu beklememek lazım sanırım. Kıskansınlar veya sizi sevmesinler, hayat sizin hayatınız. Bir kulağınızdan girsin, diğerinden çıksın onların yaptığı abuk subuk yorumlar.

1 aydır sigortamı yapmayan sigortam.net e lanet olsun... psikolojimi bozan yalancı bir firma uzak durun aman...

beğenmemiş de olabilirler, beğenmediyseniz düğüne tok gelin, neyse ki yatak odamda yatmayacaksınız gibi uygun cevapları verirseniz bidaha üzerlerine vazife olmayan konularda yorum yapmamaları gerektiğini öğrenirler.

İyi de bozulduğunu niye belli ediyorsun. Hem niye bozuluyorsun.

Ben sevdim aldım, ben istedim aldım, herşey benim zevkime göre oldu, çok mutluyum de geçççççççççç. Sen onları dinir et. Zor değil ki bu.

durduk yere sorun diye nie lafana takip da nisanliliginin tadini cikarmiyorsun. birak onları o an ver cevaplarini benm evliligim benim zevkim. bu. gereksiz kisileri dert ediniyosunuz.

durduk yere sorun diye nie lafana takip da nisanliliginin tadini cikarmiyorsun. birak onları o an ver cevaplarini benm evliligim benim zevkim. bu. gereksiz kisileri dert ediniyosunuz.

bende umursamak istemiyorum ama kabullenemiyorum galiba herkesi kendim gibi goruyorum,, ben herkesin gonlunu hos tutup mutlu etmeye calisan biriyim, kimsenin hevesini kirmam ama bana tam tersi yapildiginda bozuluyorum cok

Sende de kı ben begendım mutluyum byle guzel ıcınde ben yasıycam de

Ay umrumda değil çünkü çok mutluyum hersey mi güzel olur yaa diyin..
Onlara çok karışan olmuş sanırım içlerinde kalmış..
Ben ablam evlenirken laflarimi cimbiz ile seçtim aman kırılır diye..
Elti kim oluyor burun kiviriyor..
Yarın oburgun yakın aralikla çocuk sahibi olunca düşünemiyorum vikvikvik neler konuşur..
Baştan anladin mesafe koy..

beğenmemiş de olabilirler, beğenmediyseniz düğüne tok gelin, neyse ki yatak odamda yatmayacaksınız gibi uygun cevapları verirseniz bidaha üzerlerine vazife olmayan konularda yorum yapmamaları gerektiğini öğrenirler.
Katılıyorum konu sahibi sessiz kaldıkça daha bu uzar gider hazır aynı eve girmeden başla konu sahibi yoksa sen böyle değildin ne oldu burnun kalktı gibi laflar işitebilirsin ayrıca eşinden sana zerre kadar hayır yok bu konu da sana diyim hatta düğünden sonra biran da aileci erkeğe dönüşebilir hani gardını al diye diyorum :işsiz:

Katılıyorum konu sahibi sessiz kaldıkça daha bu uzar gider hazır aynı eve girmeden başla konu sahibi yoksa sen böyle değildin ne oldu burnun kalktı gibi laflar işitebilirsin ayrıca eşinden sana zerre kadar hayır yok bu konu da sana diyim hatta düğünden sonra biran da aileci erkeğe dönüşebilir hani gardını al diye diyorum :işsiz:

zaten nisanlima gore herkesle iyi olalim, saygida kusur etmeyelim, biz uzerimize duseni yapalimda, ayip onlarin ayibi olsun... bu mantikta kendisi

zaten nisanlima gore herkesle iyi olalim, saygida kusur etmeyelim, biz uzerimize duseni yapalimda, ayip onlarin ayibi olsun... bu mantikta kendisi
Hmm yani düşündüm de ilerde elti , kv,kp canını sıktığında bu laflarla mı gelecek sana?sinir bozucu cidden sen yapı olarak naif biriyse bu durum çok zorlar seni

Hmm yani düşündüm de ilerde elti , kv,kp canını sıktığında bu laflarla mı gelecek sana?sinir bozucu cidden sen yapı olarak naif biriyse bu durum çok zorlar seni

:( valla ne yapicami bilmiyorum
konuyu sadece kayin ve elti icin actim ama kp ve kv onlarida hic sevemiyorum, coooook farkliyiz, esim ise naparlarsa yapsinlar buyugumuz modunda hep, belkide hakli ama ben devamli sorun yasiyorum kendimce

:KK43: valla ne yapicami bilmiyorum
konuyu sadece kayin ve elti icin actim ama kp ve kv onlarida hic sevemiyorum, coooook farkliyiz, esim ise naparlarsa yapsinlar buyugumuz modunda hep, belkide hakli ama ben devamli sorun yasiyorum kendimce
O zaman hazır cevap olmasını bileceksin canım yeri geldiğinde eşine karşı bile ama bunu göze sokmadan şaka yollu zekice

Back
X