Neden yıkılayım ki?
Her şeyde ben adım atamam değil mi?
İnsanın gerçekten aptal olması lazım konuşmaması için.
Saatt 5'ten beri odamda yatıyorum hiç umurunda değil.
O raddeye gelirse de gözümü kırpmam.
Şu an var mı ki yokluğunda acı çekeyim?
Eşim balık
ve cıdden zor bırı
eger ben ıyıysem oh nasıl ıyı anlatamam ya.
Ama ısler rayından cıkınca o tam bır seytan oluyor
çözemiyorum
balık burcu kadındanda adamdanda uzak durmak gerek bence ya
Dün gece konuştuk.
Kısacası nereden başlayacağını ya da nasıl telafi edeceğini bilemediğini söyledi. Odayı değiştirebileceğimizi, eşya alabileceğimizi söyledi veya nasıl çözümler istiyorsam artık...
Benden tek istediği hiç bir şey yapmadan ondan bir şey beklememem, beklentim neyse dile getirmem, istemem, plan yapmam.
Çok güzel haber bu. Artık bence sen de kim ne düşünür diye kasmadan içinden ne geliyorsa onu yap. Büyük odaya geç, bazanı al. Kendi mutluluğun kendi elinde biraz.Dün gece konuştuk.
Kısacası nereden başlayacağını ya da nasıl telafi edeceğini bilemediğini söyledi. Odayı değiştirebileceğimizi, eşya alabileceğimizi söyledi veya nasıl çözümler istiyorsam artık...
Benden tek istediği hiç bir şey yapmadan ondan bir şey beklememem, beklentim neyse dile getirmem, istemem, plan yapmam.
Bilemiyorum. Saatlerce yattık o salonda ben odada ve yine saat 10'u bekledi konuşmak için. Konuya girememiş, gece nasıl girdi peki? Ben de uzatmadım ve dinledim.Peki bu konuşma için neden geceyi beklediğini de söyledi mi?
Bilemiyorum. Saatlerce yattık o salonda ben odada ve yine saat 10'u bekledi konuşmak için. Konuya girememiş, gece nasıl girdi peki? Ben de uzatmadım ve dinledim.
Dün gece konuştuk.
Okumuş evet takip ediyormuş hepsini.eşiniz burdaki konularınızı biliyor değil mi?
keşke girip okusa da anlasa...
yani burdaki bu kadar insan yanılıyorOkumuş evet takip ediyormuş hepsini.
Ona göre benim bu derece uzatmamdaki sebep buraya yazılanlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?