Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

Demek hic konuy bile açmadı. Tüm öfkeni hak ediyor. Seni kaybetmekten korkmuyor sanırım.

Ya eşiniz çok garipmiş . Yani sizin forumda yazdıklarınızı okuyor hatta maili paylaşıyorsunuz . tellerine cevap vermeseniz bile buradan mail ile ilgili düşüncelerinizi yansıtıyorsunuz .Eve gidiyorsunuz ve hiç bir şey doğru düzgün konuşmadı mı yani . Tamam maili yolladım iş bitti diye mi düşünüyor . yani o kadar maile yazmışsın karının yüzüne de söyle özürünü dile .

Dün bir şey konuşulmadı. Bugün de markete gitmemiz lazım, mikrodalga bakalım, tost makinesi alalım gibi şeyler söyledi. Hoşuma gitmeyince çıkmayalım bence dedim, evde oturalım. Öyle boş boş yattım, kalktım, çay içtim vs. En son geldi istersen eşya alalım, geçebiliriz o odaya, bakalım falan dedi.Gerek yok dedim kaldı öyle. Küs mü kalacaksın diye soruyo bi de:)
Marketten geldim yemeğimi yapayım bari...

ay tüh gördün mü.
Be demek istedigin anlamadim. Eski konunuda bikiyorum. Kayin validen size gekmis. Esinle vakit grcirip grzemedin diye cok avartmissin. Eh kayinvalideler gekince iyle oluyor. Kayin valide drgik eve kendi akravalarinda grlip kalsa oyle olurdu. Bir ay savredememissin. Ve simddide sinirin bozuk duyirsun adama trip atiyorsun ben bir cocuk gibi gordum burdan bakinca ve kendi dusubcem. Bu kadsr sinurkenecek bisey yok

Cevabınız hangi dilden acaba?

Konuya hakim değilsiniz. Bence yorum yapmadan önce, konunun tamamını okuyun.

Koalina KV ve kp ile birlikte yaşıyor. Başlangıçta bu sure 1 yıl iken şuan belirsiz. İlk basta verilen bazı sözler tutulmuyor ve KV ve kp oğullarının evlendiğini unutmuş vaziyette. Ayrica koalina eşya bile almadı o ev için. Kvsinin düzenine yerleşti. Bunu her kadın yapmaz, misal ben yapmam. O yüzden eşinin koalinayi takdir etmesi gerek, bu şekilde davranması değil.

Acaba konuyu mu okudu? Baksana odaya geçebiliriz demiş. Sabrınıza hayran kaldım bu arada. Ama içinize atmayın lütfen. Bu kadar sinir stres sağlığınıza zarar verir

Ya canim sormadan gecemiyecem 15 gundur birbirinizi gormediniz dun beraber olmadiniz mi?
Hayir olduktan sonra bu kadar
Soguk davranabiliyor musunuz?

Koalina, belki de eşin nasıl davranması gerektiğini bilemiyor, kendince bir adım atıp "istersen eşya alalım, geçebiliriz o odaya, bakalım" diyerek yaklaşmaya , düzeltmeye çalışıyor olabilir. Neden reddettin?

Ne yapmasını istiyorsun şimdi tam olarak?

Böyle bir adım atılmaz, konu böyle açılmaz. 2 hafta olmuş birbirimizi görmeyeli, aptal gibi televizyon izledik gece yarısına kadar. Bugün öğlen olmuş laf olsun diye konu açıyor tabi ben onun alışveriş yapma isteklerini reddettikten sonra mecburiyetten.
Şu an bir şey yapmasını istemiyorum gözümün önünde olmasın yeterli.

Peki daha sonrasında ne yapmalı?

Koskoca insAnlarsınız adam hala maille konunun kapandığını konuşulduğunu sanıyor. Bide utanmadan gidip eşya alalım diyor.
Pişman olan bişeyleri düzeltmek isteyen adam alır karısını karşısına gözlerinin içine baka baka diler özrünü. 2 hafta görmemiş bi özledim der. 40 yıllık evliler gibi tv karşısında vakit öldütmez. Ortada bir sorun olduğu ap açık ortada birlikte ne çözüm üretebiliriz diye konuşur.
Tost makinası alarak gönül almaya çalışmaz.
Benim eşimde böyle. Ona sorarsan herşeyi ben mutlu olayım diye yapıyor. Ama benim arkadaşıma beğendirerek aldığı bi kolyeden daha çok , çok sevdiğim çikolatadan bi kutu önümr getirip koysa daha mutlu olabileceğimi anlamıyor.
Odunlar.

Eşin ne yapacağını bilemiyorki..
Ne konuşması gerektiğini, nasıl başlaması gerektiğini..
O satırları okuduğumda, mailini çok duygulandım. Çünkü ben derdimi pek anlatamam ama sayfalarca derdimi anlatabilirim hatta eşin kdr bile anlatamam
Gerçi şöyle bir durum var, ne olursa olsun o bazanın alınmaması çok büyük bir sorun. Yani garip bir durum var çok büyük eksikliklere göz yumulmuş ama çözülebilecek şeylerden boşyere üzülüyorsunuz.
Ama ben program aksaklıkları karşısında böyle tepkiler vermem kendimi böyle üzmezdim.
Biliyormusun koalina sen kırk türlü şeyi bu kdr ince düşündüğün için aman kırılmasınlar aman üzülmesinler diye düşündüğün için bunları yaşıyorsun. Ağlayıp sızlayıp tırnağı kırılsa dünyayı yıkan kadınlardan olsan kocan peşine oraya da gelmişti dönüşte süprizleri de yapmıştı. Hatta en başında bunların hiç biri olmazdı .
Ama senin dilinden anlamıyor. Kendince konuşmaya çalışmış kapılar kapanmış Ya konuş yık dök ağla sızla farkndaysan oda bunu istemiş yada siz çok kısa sürede boşanmaya doğru gideceksiniz. Ve o zmn sen gerçekten yıkılacaksın.

Neden yıkılayım ki?
Her şeyde ben adım atamam değil mi?
İnsanın gerçekten aptal olması lazım konuşmaması için.
Saatt 5'ten beri odamda yatıyorum hiç umurunda değil.
O raddeye gelirse de gözümü kırpmam.
Şu an var mı ki yokluğunda acı çekeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…