- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
Selam arkadaslar sinirimden uyuyamiyorum en iyisi buraya yazim belki biraz rahatlarim dedim.ben sabahlari ise servisle gidiyorum esim ise araba ile gidiyor.onun calisma saatleri esnek isinin durumuna gore ayarliyor kendisini bense sabah 07.20de evden cikiyorum 07.25te servise biniyorum yurudugum yer yaklasik 200-250 m civarinda.bgnun yagisli olacagi uyarisi dunden haberlerde vardi ve esim aksamdan bana semsiyeni unutma sakin dedi tmm dedim.sabah asagi indim asiri yagmur var ruzgar bir yandan duraga o kadar zor yurudumki sonra servise bindim ise vardim.ise vardiktan sonra saganak seklinde yagmur devam etti.ben evden cikarken esim hala uyuyordu bu zaten hergun bu sekilde.ise gidince sinirlendim insan bu yagmurda karisini birakmaz mi dedim icimden.sonra baktim arkadaslarimin esleri hep arkadaslarimi ise birakmis hatta bi tanesi araba ile geliyor normalde onun esi de gece gelip gunduz evde olmasina ragmen sen bu yagmurda arabayi surmeye zorlanirsin diyerek yatagindan kalkip esini birakip eve donmus.benim esim ise saat 10.30 gibi bana bir fotograf gondermis yerlerde buz parcalari var kar gibi duruyor onu gondermis ne bir gunaydin ne bir ne yaptin canim iyi misin rahat gidebildin mi msji veya aramasi yok.bende cvp vermedim.12.30da napiyosun cnm gibi bisey yazmis yani bana sabah nasil gittin iyi misin diye hic sormuyor.ya o kdr sinirlendimki ben bu muyum ya dedim bu kadar miyim yani gozunde degerim basladim soylenmeye yazdimda yazdim.eve geldi bagirdim cagirdim bu saate kadar soylemedigim kalmadi hala sinirim gecmedi gecmiyor.baska odaya gonderdim orada yatiyor.bir ara geldi yanima sirnasmaya calisti ama haklisin dusunemedim veya olur mu oyle sey tabiki degerlisin filan diye bir aciklama yapmadgi icin hala uzattim.sadece opmeye sarilmaya filan calisti hadi yemek yiyelim biseler hazirladim filan dedi.bende basinin caresine bak ben nasil basimin caresine bakiyorsam sende bak beni ilgilendirmiyor ne yedigin veya ne yaptgin dedim.ya neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum haksizim belki abarttim ama sinirim ofkem gecmek bilmiyor o da bana bagirdi iste kustuk ayri yatiyoruz.bana deger vermedigini beni onemsemedgini dusunmek beni hem uzuyor hemde asiri derecede hircinlastiriyor nasil huzura ericem ben