Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Bütün insanların konularına kışkırtıcı negatif yorumlar yazıyorsun her şeyin uslubu var. Herkes herkesin hayatındaki her şeyi biliyormuş gibi konuşuyor özellikle de sen,negatif enerjini bana saçmana izin vermeyeceğim artık göz ardı ediyorum seni.Adam olmadığı için böyle yapıyor.
Bu adam zaten sana ölüp bitmiyor ki. Orda yalnız kalmamak icin evlenicekti seninle, yemegi yapilsin temizligi yapilsın cinsel ihtiyacı giderilsin.. bu yani.
Sonra da anasının lafıyla devam etti bu olay.
Hani 1 kisiyle tanışıp sevgili olsa tamam, dersin ki adam etkilenmis baslamıs. Ama abaza gibi onu bunu ekleyen bir adam iste. Beni de ekliyolar adamlar, neden? Abazalar çünkü.
Hala bu adama şaşırman beni şaşırtıyor
Elimde değil bakmasam da zaten tahmin ediyorum, hala özleyip üzülüyorumBöyle takip etmeye devam ettikçe ne sinir ne üzüntü geçmez tabi.
farkındayım zatenKendine ediyorsun...
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali
Bütün insanların konularına kışkırtıcı negatif yorumlar yazıyorsun her şeyin uslubu var. Herkes herkesin hayatındaki her şeyi biliyormuş gibi konuşuyor özellikle de sen,negatif enerjini bana saçmana izin vermeyeceğim artık göz ardı ediyorum seni.
zaten seviyor özlüyor demedim????Allah aşkına sosyal medyada ekliyor diye kızlarla çıktığını nereden çıkardınız ki herkes herkesi ekliyor hele erkekler yani çok alakasız kızlar diyorsunuz da onun tercihi ne yaparsa yapar artık ayrılmışsınız bitmiş sizi neden ilgilendiriyor? seven özleyen insan arar sorar kız eklemez ha bire. Bence artık izlemekten vazgeçin bu sizi yormak üzmek ve hınçlanmanızdan başka bir şey yapmaz size sizde hayatınıza bakın bırakın kimi ekleyip konuşursa konuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?