• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirim ve üzüntüm geçmiyor

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Ayrılalı neredeyse 2 ay olacak haftaya. Arada bakıyorum hala farklı kızlarla arkadaş oluyor kendi ilindeki. Öyle sosyal ortamda tanısabilecegi bi meslegi de yok nerden tanışıp arkadaş oluyor bilmiyorum. Üzülmüyorum ama çok sinirleniyorum napıyor bu diye, yani farklı kızları ekleyip konuşarak beni mi unutmaya çalışıyor. Birde arkadaş oldugu kızlar okadar alakasız tipler ki. Gerçi benden önceki uzun ikişkisibitince de unutmak için 1 ay bi kızla çıktığını söylemişti. Belki yine öyle yapıyordur. Benimle de farklı insanlar konusmak istedi ama yok yani tahammülüm bile yok kimseyi istemiyorum daha. Cidden cok sinirlendim hala onu umursuyorum.

Herkesin başa çıkma şekli farklıdır. Doğru demiyorum ama onunki öyle demek ki. Ya da acı falan çekmiyor sadece boşlukta. Erkekler yalnız kalmayı, boşluğa düşmeyi kaldıramıyorlar. İlişki sonrası süreç ile başedemiyorlar. Kadınlar daha güçlü bu durumda, gücünüzün farkına varın. Onun yaptıklarına anlam yüklemeyin, muhtemelen kendi bile neyi niye yaptığını bilmiyordur. Siz kendinize odaklanın. O saçma sapan davranadursun.

Adam olmadığı için böyle yapıyor.

Bu adam zaten sana ölüp bitmiyor ki. Orda yalnız kalmamak icin evlenicekti seninle, yemegi yapilsin temizligi yapilsın cinsel ihtiyacı giderilsin.. bu yani.
Sonra da anasının lafıyla devam etti bu olay.

Hani 1 kisiyle tanışıp sevgili olsa tamam, dersin ki adam etkilenmis baslamıs. Ama abaza gibi onu bunu ekleyen bir adam iste. Beni de ekliyolar adamlar, neden? Abazalar çünkü.

Hala bu adama şaşırman beni şaşırtıyor

Adam olmadığı için böyle yapıyor.

Bu adam zaten sana ölüp bitmiyor ki. Orda yalnız kalmamak icin evlenicekti seninle, yemegi yapilsin temizligi yapilsın cinsel ihtiyacı giderilsin.. bu yani.
Sonra da anasının lafıyla devam etti bu olay.

Hani 1 kisiyle tanışıp sevgili olsa tamam, dersin ki adam etkilenmis baslamıs. Ama abaza gibi onu bunu ekleyen bir adam iste. Beni de ekliyolar adamlar, neden? Abazalar çünkü.

Hala bu adama şaşırman beni şaşırtıyor
Bütün insanların konularına kışkırtıcı negatif yorumlar yazıyorsun her şeyin uslubu var. Herkes herkesin hayatındaki her şeyi biliyormuş gibi konuşuyor özellikle de sen,negatif enerjini bana saçmana izin vermeyeceğim artık göz ardı ediyorum seni.

Bütün insanların konularına kışkırtıcı negatif yorumlar yazıyorsun her şeyin uslubu var. Herkes herkesin hayatındaki her şeyi biliyormuş gibi konuşuyor özellikle de sen,negatif enerjini bana saçmana izin vermeyeceğim artık göz ardı ediyorum seni.

Ay allah aşkına ya sen neyi yaşıyosan hakediyosun. Negatifmişim, burda 1-2 konuda yaptım onu onlar da hakettiker. Burda sanki sana bir sey diyorum. Okudugunu anlamaktan aciz olmak zor..

Ne yaşıyosan hakediyosun. Seni yarı yolda bırakıp baska kızlara koşan adama laf söyletme tamam mı aynen devam

Allah aşkına sosyal medyada ekliyor diye kızlarla çıktığını nereden çıkardınız ki herkes herkesi ekliyor hele erkekler yani çok alakasız kızlar diyorsunuz da onun tercihi ne yaparsa yapar artık ayrılmışsınız bitmiş sizi neden ilgilendiriyor? seven özleyen insan arar sorar kız eklemez ha bire. Bence artık izlemekten vazgeçin bu sizi yormak üzmek ve hınçlanmanızdan başka bir şey yapmaz size sizde hayatınıza bakın bırakın kimi ekleyip konuşursa konuşsun.

Allah aşkına sosyal medyada ekliyor diye kızlarla çıktığını nereden çıkardınız ki herkes herkesi ekliyor hele erkekler yani çok alakasız kızlar diyorsunuz da onun tercihi ne yaparsa yapar artık ayrılmışsınız bitmiş sizi neden ilgilendiriyor? seven özleyen insan arar sorar kız eklemez ha bire. Bence artık izlemekten vazgeçin bu sizi yormak üzmek ve hınçlanmanızdan başka bir şey yapmaz size sizde hayatınıza bakın bırakın kimi ekleyip konuşursa konuşsun.
zaten seviyor özlüyor demedim????

Back
X