Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız bayramlarda aile ziyareti önemli ama daha bir ay önce geldik, çocuklar daha yeni adapte oldular buraya, yeni düzenimizi oturttuk. biri 2 yaşında biri 7 aylık,
onları davet ettim gelin diye, yola katlanıp gelemezlermiş, görümcem gelse bir hafta hasta olur yatarmış, düşünün bu kadar nazik insanlar, 5 senelik evliyim daha bir kere gelmediler evime... sadece ben rezillik çeksem katlanayım, çocuklar perişan oluyor, dönüşte kızım tam bir saat ağladı uçakta kulağım acıyor diye
eşimde gelmek istemiyorum deyince sevincinden ne yapacağını bilemedi... istemiyor zaten gelmemi, yolun eziyetine katlanamıyor, tabi mali açıdanda düşünüyor...
haklısınız bayramlarda aile ziyareti önemli ama daha bir ay önce geldik, çocuklar daha yeni adapte oldular buraya, yeni düzenimizi oturttuk. biri 2 yaşında biri 7 aylık,
onları davet ettim gelin diye, yola katlanıp gelemezlermiş, görümcem gelse bir hafta hasta olur yatarmış, düşünün bu kadar nazik insanlar, 5 senelik evliyim daha bir kere gelmediler evime... sadece ben rezillik çeksem katlanayım, çocuklar perişan oluyor, dönüşte kızım tam bir saat ağladı uçakta kulağım acıyor diye
eşimde gelmek istemiyorum deyince sevincinden ne yapacağını bilemedi... istemiyor zaten gelmemi, yolun eziyetine katlanamıyor, tabi mali açıdanda düşünüyor...
çocukların çok küçükmüş onlarla yolculuk zordur haklısın
ailen yakınında mı iki küçük çocukla tek mi kalacaksın?
bence eşinizle beraber gidin eşinizi yalnız bırakmayın derim ben. şimdi eşiniz memleketine bayram için gidiyo buna hakkı var eş dost akrabalarlada biraraya gelecek. sizin olmamanız sizin için eksi bi puan olur. bunu eşiniz için yapacaksınız kimse için değil. zaten tüm zorluklara eşimiz ve çocuklarımız için katlanıyoruz. eşiniz arada kalıyodur bayram bir gelenektir büyüklerle geçirilmek istenir. büyüklerde küçüklerini beklerler. eşinizin gitmesine kızmayın derim ben sizde beraber gidin. ama tüm iznini orda geçirmemesinide uygun ve tatlı bi dille rica edin. birazını orada birazını sizin ailenizle geçirmek istediğinizi belirtin veya sadece bayram süresini orada gerisini evinizde geçirmesini isteyin.
annemi çağırırım gelir, eşim ona güveniyor zaten, yoksa gidemez...
artısında eksisinde değilim olayın, geçtiğimiz kurban bayramında aynı zamanda kuzenimin nişanı vardı, eşime çıtlattım gitsem nasıl olur diye, eşimle çocuğumla bayram geçirmek istiyorum dedi, konu kapandı, haklıdır dedim üstelemedim, bu çifte standart da canımı fazlasıyla sıkıyordaha öncede yaptı böyle bişey bana gelince yok ona gelince amenna... birde ramazan bayramını da ayrı geçirdik biz zorunluluklardan dolayı...
o zaman sinir olmakta haklsıın. peki bunu eşine hatırlattın mı?
kusura bakmayin lutfen ama ben esinize hak verdim acikcasi. tabiiki bayramda ailesinin yaninda olmak isteyecektir. Siz gelmek istemezseniz ne yapsin tek gidecek.
Bence ne kadar zahmetli olsa da sizin de esinizle beraber gitmeniz gerekir. evet bayram ziyareti iskencesi dense de bayramlar bizim kulturumuzde cok onemli bir yere sahip sonucta.
Siz sinirlarinizi zorlayip esinizle gidin, yalniz birakmayin derim. hem esinizle beraber olursaniz yolun zahmetini iki kisi goguslemis olursunuz.
Sirf cok yorucu diye benim esim bayramda ailemin yanina gelmeseydi inanin esinizin yaptigini yapardim ve ciddi sorun olurdu benim icin. Yine esiniz hak vermis.
10 gun esinizin ailesi yaninda, 10 gun sizinkilerin yaninda kalabilirsiniz. ya da daha cok yorulmamak icin bu gunleri kisaltip evinize erken donebilirsiniz..
Bence onu ailesinin yaninda yalniz birakmayin.. evet yorucu olabilir iki cocukla haklisiniz ama boyle gunleri de kacirirsak ne zaman bir arada olunur agiz tadiyla.
Evet bayramlar çok önemlidir kültürümüzde ve her evlat anne- babasının yanında olmak ister. Ama ben konu sahibinin kocasına hak veremiyorum sizin gibi. Netice de bayramda ailesinin yanında olması gerekir. Yani eşinin ve çocuklarının..
Benim babamda bırakır giderdi hep, ben üniversiteyi kazanıp evden gidince bayramlar daha önemli oldu annem için. Evden ayrıldığım ilk yıl eve ilk gelişim bayrama denk geldi. Ama tecrübesizlikten erken rezervasyon yaptırmayı akıl edemedim ve bilet bulamadım. 1. bayram günü sabaha karşı evdeydim. Babam beni bırakıp arefe gününden gitti ailesinin yanına. Bizde 2. bayram günü gittik. Birde demiş ki anneme ben şehir merkezine geldikten sonra, ilçe otobüsüne binip babaannemlere gidecekmişim. Elimde dünya kadar valiz varken ve çok yorgunken..
Benim annemin anne-babası yok muydu? Elbette vardı ama annemin aklına aile deyince biz geliyoruz. O yüzden beni bekledi. Eşinizin size hak vermesi güzel. Gitmek istemesi de mantıklı. Tek yanlışı bayramın ilk günü gitmesi. Bunun yerine bayramın 2. günü giderse sorun çözülür diye düşünüyorum. Giderse de çok kızmayın fakat bir daha böyle bir şey yapmasına engel olmaya çalışın.
sizin içinde çok üzücü, ben kendim için birşey istemiyorum, konuya da çocuklarını bırakıp gidiyor yazdım bu yüzden, herkesden önce çocuklarının gelmesi gerekir, artık o bir baba...
annemi çağırırım gelir, eşim ona güveniyor zaten, yoksa gidemez...
artısında eksisinde değilim olayın, geçtiğimiz kurban bayramında aynı zamanda kuzenimin nişanı vardı, eşime çıtlattım gitsem nasıl olur diye, eşimle çocuğumla bayram geçirmek istiyorum dedi, konu kapandı, haklıdır dedim üstelemedim, bu çifte standart da canımı fazlasıyla sıkıyordaha öncede yaptı böyle bişey bana gelince yok ona gelince amenna... birde ramazan bayramını da ayrı geçirdik biz zorunluluklardan dolayı...
anladım canım haklısın zaman yaa eşin ne yapmaya çalışıyor acaba. eşinin ailesinin kayınvaliden yada görümcen etkiliyomu acaba.
çocukların büyük olsa neyse ama küçükler
ya anneni çağırma imkanın olmasaydı ne yapacaktı acaba eşin
üstelik havalar da yolculuk için hiç uygun değil
bilemiyorum yaptığını hiç uygun bulmadım
ki sen ailesini çağırmışsın ,daha bir ay önce de ziyaretlerine gitmişsin
Ben olsam ben de sinirlenirdim.
Çocuklar çok küçük, henüz 1 ay önce gitmişsiniz,
pek bu neyin özlemi yahu?
Valla ben olsam ne yapardım kestiremiyorum ama fena olurdu..
Bırakıp gidemezdi yani :)
kusura bakmayin lutfen ama ben esinize hak verdim acikcasi. tabiiki bayramda ailesinin yaninda olmak isteyecektir. Siz gelmek istemezseniz ne yapsin tek gidecek.
Bence ne kadar zahmetli olsa da sizin de esinizle beraber gitmeniz gerekir. evet bayram ziyareti iskencesi dense de bayramlar bizim kulturumuzde cok onemli bir yere sahip sonucta.
Siz sinirlarinizi zorlayip esinizle gidin, yalniz birakmayin derim. hem esinizle beraber olursaniz yolun zahmetini iki kisi goguslemis olursunuz.
Sirf cok yorucu diye benim esim bayramda ailemin yanina gelmeseydi inanin esinizin yaptigini yapardim ve ciddi sorun olurdu benim icin. Yine esiniz hak vermis.
10 gun esinizin ailesi yaninda, 10 gun sizinkilerin yaninda kalabilirsiniz. ya da daha cok yorulmamak icin bu gunleri kisaltip evinize erken donebilirsiniz..
Bence onu ailesinin yaninda yalniz birakmayin.. evet yorucu olabilir iki cocukla haklisiniz ama boyle gunleri de kacirirsak ne zaman bir arada olunur agiz tadiyla.