sinirim zıpladı...

Ben olsam bayıldığımdan değil, inadına yollamazdım. Çifte standardın da mümkün olmadığını göstermiş olurdunuz. Eşinin düşüncesiz ailesine de bir ders olurdu. Eşinin aklı kesmiyorsa onlar uyarsaymışlar, herkes evladını görmek ister ama torunları da bayramını babalarıyla geçirmek ister, bunu da düşünebilsinler bir zahmet, gelinlerini oğullarını düşünmesinler ama torunlarını düşünsünler.

Sanırım siz ailesiyle görüşmüyorsunuz o da tercihini ailesinden yana kullanıp sizi cezalandırmaya çalışıyor... siz de kendi ailenizi ziyarete gidin ve bayram boyu orada kalın derim ben.

Ben olsam bayıldığımdan değil, inadına yollamazdım. Çifte standardın da mümkün olmadığını göstermiş olurdunuz. Eşinin düşüncesiz ailesine de bir ders olurdu. Eşinin aklı kesmiyorsa onlar uyarsaymışlar, herkes evladını görmek ister ama torunları da bayramını babalarıyla geçirmek ister, bunu da düşünebilsinler bir zahmet, gelinlerini oğullarını düşünmesinler ama torunlarını düşünsünler.

onlar uyarırlarmı, sadece çağırırlar, iki küçük çocuk var demezler:47: 6 aylık hamileydim, kucağımda da çocuk, beni çağırıyolar bu halde kendileri gelme zahmetine girmiyorlar.

Sanırım siz ailesiyle görüşmüyorsunuz o da tercihini ailesinden yana kullanıp sizi cezalandırmaya çalışıyor... siz de kendi ailenizi ziyarete gidin ve bayram boyu orada kalın derim ben.

ailesiyle görüşmediğimi nerden çıkardınız, ortada cezalandırma durumu yok, tam bi düşüncesizlik, hödüklük durumu var, yerimden kıpırdayabilecek durumda olsam eşimle giderim zaten.

Sulugöz söylemedinmi canım tekrar gidemeyeceğini.
Hala gitmekte ısrar ediyosa senle bişey için inatlaşıyor bu adam.
Yaptığı akla sığacak bişey değil,bayram sonu gisin kalsın 20 gün.:47::47::47::47:
Çok kızdım yahu,bayram ailecek kutlanır.:47:

Sulugöz söylemedinmi canım tekrar gidemeyeceğini.
Hala gitmekte ısrar ediyosa senle bişey için inatlaşıyor bu adam.
Yaptığı akla sığacak bişey değil,bayram sonu gisin kalsın 20 gün.:47::47::47::47:
Çok kızdım yahu,bayram ailecek kutlanır.:47:

konuşmadık cnm bidaha,
evde yok zaten yüzünü doğru düzgün görmüyoruz:47:
görevde ne zaman döneceği belli değil,
izinini çocuklarıyla geçirir diye düşünüyordum çünkü yoğun çalışıyor,
o gitmeyi tercih etti:50:
artık kalsada değerini yitirdi benim için bu bayram yüzümüz gülmez:50:

bi süre önce eşim annesiyle telefonda konuşurken annesi birşey sordu oda bayramın 1. günü dedi, şimdi anlıyorum önceden planladıklarını benim bugün haberim oldu.

tepkini koy o zaman canım daha bir ay önce gittik senin ailen ben ve çocukların bizden ayrı bayram geçirmene razı olamam de. bu ne yaaa çok sinirlendim ama belliki kayınvaliden bişey dedi o istedi bellili.bırakayım oğlum evinde ailesinin yanında eşiyle çocuklarıyla mutlu olsun demiyolar yaa hep kendilerini düşünüyolar. oğlunu seven anne mutlu huzurlu olmasını ister huzur kaçırmaz

Back
X