sinirimden ağlayacağım

Üslubunuzu anlayamadım?Arıza mısın ne demek oluyor.

Seni kesinlikle anlıyorum. Ben de çok kıskancım. Ayni tavrı gösterirdim. Senin dediğiniz gibi ben de çok rahat bir şekilde cevap vermesine kızardim...
Ancak erkekler fazla kıskanılmaktan, uzerlerine fazla düşülmesinden hoşlanmıyorlar. Sanırım en uygun yol senin de onun olduğu gibi erkekler arasında olman gerektiğinde ne bileyim ordan kalkarak ya da başka bir şekilde onun sinir olacağı tarzda davranmadığını göstermek. Fakat anlamıyorsa hiç uğraşma bence canım

Sadece umursamaz olmayı düşünüyorum.Abarttım ya ne olacak sanki kusura bakma felan diyeceğim.

Bence o niye boyle olduğumu bile bile bu şekilde davrandı diye sorgulamayin, ben niye böyleyim diye sorun kendinize. Normal bir durum degil bu. Tamam ben de kiskancim hepimiz oyleyiz ama mesela eski sevgilisiyle gorusurse sorun yaratılır ya da bi kızdan özellikle killanirsaniz gorusmesini istemezsiniz bu olağandır ama okul arkadaşlarına bile bu kadar sert tepki vermeniz doğru değil . ben mesela geçenlerde liseden arkadasimla görüştüm çocuğun sevgilisi var ne yaptık oturduk sevgilisini anlattı iş hayatından bahsetti ben de ona ayni şekilde okulda yaşadıklarımı falan anlattım. Yani sevgilinin atlat da yarin sinemada buluşup öbüselim yavrum diye sozlesmedik bence bu kadar kapalı olmayın ya arkadaştır görüşülür konuşulur falan. Üstelik tesadüfen karşılaşmışlar ne var bunda. Bence anormal huyunuzu değiştirmeye calisin, sevgilinizin bu anormal davranisiniza alışmasını beklemeyin

Bakın benim en çok tepki gösterdiğim kısım benim arkadaşlarımdan biri onu kızlarla görebilirdi. Bana Erdalla buluşmaya gidiyorum demişti ama o an ya bir arkadaşım görüp bana haber verseydi.
Madem böyle bir durum var insan söyler bak karşılaştık oturuyoruz diye.

İnsan karşı cinsten bir arkadaşıyla karşılaşınca haber mi vermeli??? Fazla abartmissin tatlim

Reactions: anu
Biz kalktık Erdalla başka yere geçiyoruz haberin olsun bu konuyuda konuşacağız müsait olunca iyi akşamlar tekrar yazmış.

Düşündüm abartacak bir şey yokmuş.Biraz sinirliydim sana patlamış oldum özür dilerim kusura bakma,iyi akşamlar dedim.

Üslubunuzu anlayamadım?Arıza mısın ne demek oluyor.
Problem çıkarmaya yer arayan demek.anlattigin gibiyse bir sorun yok. Adam seni daha once aldatmissa ya da guvenmiyorsan zaten ilişkide olmamalisin g uvenmedigin insanla. Yok guveniyorsan bu tavırların arıza çıkarmaktan başka ise yaramaz. Aksine biktirir. Adam ilerde bir gün sana yanlış yapsa "artık güvenimi kaybettin" diyemeyeceksin. Zaten güvensiz davraniyorsun kaybedecek bir şeyi yok

Olgun olunca böyle davranılmaz çünkü. Bi sorunun varsa konuşarak anlaşırsın. Yok ben umursamıyım ona ders veriyim diye düşünmezsin.
Kusura bakma dedim zaten ona da.İçimden gelmeyerek dedim. Ve herkes bir değil tabi.Sizce bu normaldir ama bence değil işte.Ama ne yaparsa yapsın diyorum artık hırsımdan felan değil yani,gerçekten benim değer verdiğim önemsediğim bir konuyu önemsemedi. Ve bende umursamayacağım

Peki canım. Sen bilirsin

Canim eminim ki sana haber verseydi böyle böyle kızlarla karşılaştık diye sen yine triplere grip kıskançlık yapacaksın. Erkek milletini çok fazla sıkmaya gelmez ona güvendiğini hisettirmen lazım. Kiskancligin dozunu ayarlarsan daha iyi olur

Tatlim sana mesaj atmamis cocuk karssilastik onlarda var diye belli ki senin muthis kiskanc oldugunu biliyor. Sen sorunca da yalan soylemeyip olani anlatmis. Ne var sanki oturduysa abartma. Kacirmadilar ya cocugu. Kendini biraz daha dizginlemezsen cocuk bunalip kacar uzulen sen olursun. Yapman gereken sey kendine has arkadas cevrenle en az 1-2 gun disarda bulusup seninde onlarla vakit gecirmen. Gayet normal oldugunu anlaman icin..

Kusura bakma sinirli anıma denk geldim sana patladım dedim.Özür diledim ama bu içimden gelen bir şey değildi.Demek ki o benim kada önemsemiyor bu duruumu.Bende önemsemeyeceğim.

İşte bu samimi olduğu insanlar değildi olsaydı bilirdim kim olduklarını.Ama umursamayacağım artık.O benim kadar hassas değilmiş demek ki.Bende bu kadar önemseyip üzerinde durmama kararı aldım kendi huzurum için.

Ben bu kızların adını bile duymadım daha önce.Ve oturuyoruz diye haber dahi vermedi.Buna kızıyorum en çok.
Onlar kim?

adını duymanız gerekmez bence

sonuçta bizim lisede 40 kişilik sınıf vardı mesela 20 si erkek olsa hepsinin ismin sevgilim neden duysun hadi samimi olduklarımı belki de hepsinin ismi yeri gelince duyulur

işte karşılaşmışlar yeri gelmiş ve duymuşsunuz

bakın 6 aylık ilişki diyorsunuz çok sıkmayın birbirinizi

neden haber vermedi diyorsunuz neden versin

siz onun velisi misiniz

haber verse de ben tanımıyorum onlarla neden oturuyorsun deyip huzursuzluk çıkmayacak mıydı

özetle yetişkin bir birey cafede eski arkadaşları ile oturabilir, hatta o kişileri bir araya getirmek için özel organizasyon da yapabilir

karşınızdaki kişiyi mevcut hali ile sevin onu değiştirmeye sizin kalıplarınıza uymaya zorlamayın yoksa üzülen yine siz olursunuz

Bak sana ne diyecegim. Sana gercekten deger veriyorsa yaninda isterse Adriana Lima olsun, akli yine sende olur. Kiskanmana hiiiic gerek yok. Cunku erkekler bi kadin tarafindan bu kadar kiskanilip elde bilinirse ordan direk tuyuyorlar. O yuzden kendini biraz geri cek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…