Üslubunuzu anlayamadım?Arıza mısın ne demek oluyor.Canim arıza misin? Kendine güvenin mi yok? Ne olmuş kız arkadaşlarıyla sohbetteyse. Durum bundan ibaret olduğu sürece sorun yok.Yani sadece oturup sohbet ettiği kişi karşı cins diye -işin içinde başka bir şey yoksa- adamı biktirmaniz yakındır
Seni kesinlikle anlıyorum. Ben de çok kıskancım. Ayni tavrı gösterirdim. Senin dediğiniz gibi ben de çok rahat bir şekilde cevap vermesine kızardim...İyi akşamlar.Şimdiye kısmetmiş konu açmak.Hep okurdum dertlerinizi paylaşırdım.
Son zamanlarda biraz olumsuzluklarda olsa iyi giden bir ilişkim var.Ben çok kıskancım.Yani çok yansıtmamaya çalışırım ama içime atarım.Erkek arkadaşm bugun dışarı çıkmıştı arkadaşlarıyla saat 8 gibi.Neyse gitti arkadaşlarının yanına.Bende saat 9a doğru kimlerle oturuyorsun dedim.İşte iki tane erkek arkadaşını söyledi.Bir de liseden Gamze Begüm ve İlaydayla karşılaştık onlarla oturuyoruz dedi.Ve kan beynime sıçradı.
Evet birçoğunuz için normal gelebilir ama ben böyle şeylere çok ılımlı bakan biri değilim ve adlarını daha önce hiç duymadığım insanlar bunlar.Herşeyi geçtim bari karşılaştık oturuyoruz diye haber ver ben sorunca söylüyor.
Ben ilk söylediğimde beni deniyor sandım.İşte selam söyle kızlara ama bir daha deneme beni dedim.Ve güldüm.Çünkü bana şaka yapıyor sandım.Ciddi misin dedim evet neden bu kadar sorun ettin dedi.Bende şuan konuşursam kırıcı olacağım lütfen yazma iyi akşamlar dedim.Cevabı ise bu kadar basit bir olayda beni kolayca kırabiliyorsan iyi akşamlar.demiş.
Nasıl davranmalıyım? En çok kızdığım şeyse benim kıskanç olduğumu bu kadar bilmesine rağmen bana bak böyle böyle karşılaştık oturuyoruz dememesi.Ben sorunca söylemesi.Belki sizi için sorun değildir ama ben gerçekten sinirimden ağlayacağım.Yazmak,konuşmak dahi istemiyorum onunla.
Sadece umursamaz olmayı düşünüyorum.Abarttım ya ne olacak sanki kusura bakma felan diyeceğim.Seni kesinlikle anlıyorum. Ben de çok kıskancım. Ayni tavrı gösterirdim. Senin dediğiniz gibi ben de çok rahat bir şekilde cevap vermesine kızardim...
Ancak erkekler fazla kıskanılmaktan, uzerlerine fazla düşülmesinden hoşlanmıyorlar. Sanırım en uygun yol senin de onun olduğu gibi erkekler arasında olman gerektiğinde ne bileyim ordan kalkarak ya da başka bir şekilde onun sinir olacağı tarzda davranmadığını göstermek. Fakat anlamıyorsa hiç uğraşma bence canım
Bence o niye boyle olduğumu bile bile bu şekilde davrandı diye sorgulamayin, ben niye böyleyim diye sorun kendinize. Normal bir durum degil bu. Tamam ben de kiskancim hepimiz oyleyiz ama mesela eski sevgilisiyle gorusurse sorun yaratılır ya da bi kızdan özellikle killanirsaniz gorusmesini istemezsiniz bu olağandır ama okul arkadaşlarına bile bu kadar sert tepki vermeniz doğru değil . ben mesela geçenlerde liseden arkadasimla görüştüm çocuğun sevgilisi var ne yaptık oturduk sevgilisini anlattı iş hayatından bahsetti ben de ona ayni şekilde okulda yaşadıklarımı falan anlattım. Yani sevgilinin atlat da yarin sinemada buluşup öbüselim yavrum diye sozlesmedikİyi akşamlar.Şimdiye kısmetmiş konu açmak.Hep okurdum dertlerinizi paylaşırdım.
Son zamanlarda biraz olumsuzluklarda olsa iyi giden bir ilişkim var.Ben çok kıskancım.Yani çok yansıtmamaya çalışırım ama içime atarım.Erkek arkadaşm bugun dışarı çıkmıştı arkadaşlarıyla saat 8 gibi.Neyse gitti arkadaşlarının yanına.Bende saat 9a doğru kimlerle oturuyorsun dedim.İşte iki tane erkek arkadaşını söyledi.Bir de liseden Gamze Begüm ve İlaydayla karşılaştık onlarla oturuyoruz dedi.Ve kan beynime sıçradı.
Evet birçoğunuz için normal gelebilir ama ben böyle şeylere çok ılımlı bakan biri değilim ve adlarını daha önce hiç duymadığım insanlar bunlar.Herşeyi geçtim bari karşılaştık oturuyoruz diye haber ver ben sorunca söylüyor.
Ben ilk söylediğimde beni deniyor sandım.İşte selam söyle kızlara ama bir daha deneme beni dedim.Ve güldüm.Çünkü bana şaka yapıyor sandım.Ciddi misin dedim evet neden bu kadar sorun ettin dedi.Bende şuan konuşursam kırıcı olacağım lütfen yazma iyi akşamlar dedim.Cevabı ise bu kadar basit bir olayda beni kolayca kırabiliyorsan iyi akşamlar.demiş.
Nasıl davranmalıyım? En çok kızdığım şeyse benim kıskanç olduğumu bu kadar bilmesine rağmen bana bak böyle böyle karşılaştık oturuyoruz dememesi.Ben sorunca söylemesi.Belki sizi için sorun değildir ama ben gerçekten sinirimden ağlayacağım.Yazmak,konuşmak dahi istemiyorum onunla.
Bakın benim en çok tepki gösterdiğim kısım benim arkadaşlarımdan biri onu kızlarla görebilirdi. Bana Erdalla buluşmaya gidiyorum demişti ama o an ya bir arkadaşım görüp bana haber verseydi.Bence o niye boyle olduğumu bile bile bu şekilde davrandı diye sorgulamayin, ben niye böyleyim diye sorun kendinize. Normal bir durum degil bu. Tamam ben de kiskancim hepimiz oyleyiz ama mesela eski sevgilisiyle gorusurse sorun yaratılır ya da bi kızdan özellikle killanirsaniz gorusmesini istemezsiniz bu olağandır ama okul arkadaşlarına bile bu kadar sert tepki vermeniz doğru değil . ben mesela geçenlerde liseden arkadasimla görüştüm çocuğun sevgilisi var ne yaptık oturduk sevgilisini anlattı iş hayatından bahsetti ben de ona ayni şekilde okulda yaşadıklarımı falan anlattım. Yani sevgilinin atlat da yarin sinemada buluşup öbüselim yavrum diye sozlesmedikbence bu kadar kapalı olmayın ya arkadaştır görüşülür konuşulur falan. Üstelik tesadüfen karşılaşmışlar ne var bunda. Bence anormal huyunuzu değiştirmeye calisin, sevgilinizin bu anormal davranisiniza alışmasını beklemeyin
Burada neden kimse terslemeden yorum yapamıyor anlamıyorum.Sizin gibi düşünmemem neden ergence ?UmursamaZ olunca eline ne geçicek? Ergen ergen hareketler..
Olgun olunca böyle davranılmaz çünkü. Bi sorunun varsa konuşarak anlaşırsın. Yok ben umursamıyım ona ders veriyim diye düşünmezsin.Burada neden kimse terslemeden yorum yapamıyor anlamıyorum.Sizin gibi düşünmemem neden ergence ?
Problem çıkarmaya yer arayan demek.anlattigin gibiyse bir sorun yok. Adam seni daha once aldatmissa ya da guvenmiyorsan zaten ilişkide olmamalisin g uvenmedigin insanla. Yok guveniyorsan bu tavırların arıza çıkarmaktan başka ise yaramaz. Aksine biktirir. Adam ilerde bir gün sana yanlış yapsa "artık güvenimi kaybettin" diyemeyeceksin. Zaten güvensiz davraniyorsun kaybedecek bir şeyi yokÜslubunuzu anlayamadım?Arıza mısın ne demek oluyor.
Kusura bakma dedim zaten ona da.İçimden gelmeyerek dedim. Ve herkes bir değil tabi.Sizce bu normaldir ama bence değil işte.Ama ne yaparsa yapsın diyorum artık hırsımdan felan değil yani,gerçekten benim değer verdiğim önemsediğim bir konuyu önemsemedi. Ve bende umursamayacağımOlgun olunca böyle davranılmaz çünkü. Bi sorunun varsa konuşarak anlaşırsın. Yok ben umursamıyım ona ders veriyim diye düşünmezsin.
Peki canım. Sen bilirsinKusura bakma dedim zaten ona da.İçimden gelmeyerek dedim. Ve herkes bir değil tabi.Sizce bu normaldir ama bence değil işte.Ama ne yaparsa yapsın diyorum artık hırsımdan felan değil yani,gerçekten benim değer verdiğim önemsediğim bir konuyu önemsemedi. Ve bende umursamayacağım
İyi akşamlar.Şimdiye kısmetmiş konu açmak.Hep okurdum dertlerinizi paylaşırdım.
Kusura bakma sinirli anıma denk geldim sana patladım dedim.Özür diledim ama bu içimden gelen bir şey değildi.Demek ki o benim kada önemsemiyor bu duruumu.Bende önemsemeyeceğim.Canim eminim ki sana haber verseydi böyle böyle kızlarla karşılaştık diye sen yine triplere grip kıskançlık yapacaksın. Erkek milletini çok fazla sıkmaya gelmez ona güvendiğini hisettirmen lazım. Kiskancligin dozunu ayarlarsan daha iyi olur
İşte bu samimi olduğu insanlar değildi olsaydı bilirdim kim olduklarını.Ama umursamayacağım artık.O benim kadar hassas değilmiş demek ki.Bende bu kadar önemseyip üzerinde durmama kararı aldım kendi huzurum için.Tatlim sana mesaj atmamis cocuk karssilastik onlarda var diye belli ki senin muthis kiskanc oldugunu biliyor. Sen sorunca da yalan soylemeyip olani anlatmis. Ne var sanki oturduysa abartma. Kacirmadilar ya cocugu. Kendini biraz daha dizginlemezsen cocuk bunalip kacar uzulen sen olursun. Yapman gereken sey kendine has arkadas cevrenle en az 1-2 gun disarda bulusup seninde onlarla vakit gecirmen. Gayet normal oldugunu anlaman icin..
Ben bu kızların adını bile duymadım daha önce.Ve oturuyoruz diye haber dahi vermedi.Buna kızıyorum en çok.
Onlar kim?
Bak sana ne diyecegim. Sana gercekten deger veriyorsa yaninda isterse Adriana Lima olsun, akli yine sende olur. Kiskanmana hiiiic gerek yok. Cunku erkekler bi kadin tarafindan bu kadar kiskanilip elde bilinirse ordan direk tuyuyorlar. O yuzden kendini biraz geri cek.İşte bu samimi olduğu insanlar değildi olsaydı bilirdim kim olduklarını.Ama umursamayacağım artık.O benim kadar hassas değilmiş demek ki.Bende bu kadar önemseyip üzerinde durmama kararı aldım kendi huzurum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?