Aaa iki farklı uye ayni isimAha pişpirik
Ben bu kızların adını ilk kez duydum.Ve ben böyle şeylere dikkat ederim,yapmam.Açık konuşıyım.Senden çokta farklı bi insan değilim. Şu açıdan değilim, benimde görüştüğüm tanıdığım bildiğim kızlar olsa ortak arkadaşlarımız olsa, ben olmasamda onlar birlikte istedikleri yerde istedikleri kadar oturabilir. Ama benim hic tanımadığım 3 kızın adını söyleyip,hemde söylemek için benim sormamı bekleyip, hemde sinirlenildiğinde ne varki bunda tavrıyla yaklaşan adamı ortalama 3 dakika bile çekmezdim. Çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğu değil önemli olan. Senin kendi doğruların önemli. Ve seni tanıyıp bildiği halde eğer bunu yapabiliyorsa bu seni yok saymak oluyor. Ona göre yanlış olmayabilir, sen 3erkek ismi saydığında o bunu hiç sorun etmicek biri dahi olsa, senin duygularına ve isteklerine saygı duyarak yaşamak zorunda.Çünkü seninle birlikte. Eğer benim böyle bir zorunluluğum yok düşüncesini savunuyorsa o zamanda ayrılıp gitsin. 5 çocukla ortada kalıcak değilsin,zorla tutuyor değilsin. Yani demem o ki ya bu deveyi gütmeli ya bu diyardan gitmeli. O sebeple ben olsam bu sana söylediklerimi aynen karşımdakinede söyler yolu verirdim. Pişman olup dönerse senindir. Dönmezse zaten hic senin olmamıştır :))))
Neye yarar hala erkek arkadaşlarıyla dşarıdaHerşeyden önce insan sevdiği birini her yönden tanımalı.Bende kıskanç insanım ve ben onun o benim yönlerimiz aynı olduğu için problem yaşamıyoruz..Her şeyi halletmeye çalışıyoruz.Kızlar ki görüşmemeli bu benim fikrim.Mesela benim sevdiğim insan öyle değil.Değil başka kız akraba kızlarla bile konuşmaz günah nasıl ben kıskanıyorsam sende beni kıskanıyorsundur diyor.Tribini koyman iyi olmuş bazı özelliklerini bilmeli bu baştan yoksa sustukca böyle yol alır gider sonu hiç iyi olmaz.
ah canim ne kırılganmış erkek arkadaşın.İyi akşamlar.Şimdiye kısmetmiş konu açmak.Hep okurdum dertlerinizi paylaşırdım.
Son zamanlarda biraz olumsuzluklarda olsa iyi giden bir ilişkim var.Ben çok kıskancım.Yani çok yansıtmamaya çalışırım ama içime atarım.Erkek arkadaşm bugun dışarı çıkmıştı arkadaşlarıyla saat 8 gibi.Neyse gitti arkadaşlarının yanına.Bende saat 9a doğru kimlerle oturuyorsun dedim.İşte iki tane erkek arkadaşını söyledi.Bir de liseden Gamze Begüm ve İlaydayla karşılaştık onlarla oturuyoruz dedi.Ve kan beynime sıçradı.
Evet birçoğunuz için normal gelebilir ama ben böyle şeylere çok ılımlı bakan biri değilim ve adlarını daha önce hiç duymadığım insanlar bunlar.Herşeyi geçtim bari karşılaştık oturuyoruz diye haber ver ben sorunca söylüyor.
Ben ilk söylediğimde beni deniyor sandım.İşte selam söyle kızlara ama bir daha deneme beni dedim.Ve güldüm.Çünkü bana şaka yapıyor sandım.Ciddi misin dedim evet neden bu kadar sorun ettin dedi.Bende şuan konuşursam kırıcı olacağım lütfen yazma iyi akşamlar dedim.Cevabı ise bu kadar basit bir olayda beni kolayca kırabiliyorsan iyi akşamlar.demiş.
Nasıl davranmalıyım? En çok kızdığım şeyse benim kıskanç olduğumu bu kadar bilmesine rağmen bana bak böyle böyle karşılaştık oturuyoruz dememesi.Ben sorunca söylemesi.Belki sizi için sorun değildir ama ben gerçekten sinirimden ağlayacağım.Yazmak,konuşmak dahi istemiyorum onunla.
Kendini üzmeye değmez anlamında söylüyorum. Eğer karakteri öyleyse ne yapabilirsin ki?Çok sosyal biriyim ve bana gör birlikte olduğum insanın kimle nerede olduğunu bilmeliyim.Çünkü o da benden bunu bekliyor.Sizede kızmıyorum tabiki herkes bir değil.Hırslandığım için umursamaz davranmak istiyorum.
Üslubunuz çok yanlış.Siz hakkımda ne biliyorsunuz ki kene gibi yapışmayacaksınız diyorsunuz.Kimse buraya hakaret duymak için konu açmıyor.Ve sizde bana böyle bir yakıştırma yapabilecek birisi değilsiniz.Senin yas kac? Cocukca davranislar bunlar. Güvenmiyorsan ayrilcaksin bu kadar basit güveniyorsan abartmicaksin adama kene gibi yapismicaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?