sinirimden ağlayacağım

Açık konuşıyım.Senden çokta farklı bi insan değilim. Şu açıdan değilim, benimde görüştüğüm tanıdığım bildiğim kızlar olsa ortak arkadaşlarımız olsa, ben olmasamda onlar birlikte istedikleri yerde istedikleri kadar oturabilir. Ama benim hic tanımadığım 3 kızın adını söyleyip,hemde söylemek için benim sormamı bekleyip, hemde sinirlenildiğinde ne varki bunda tavrıyla yaklaşan adamı ortalama 3 dakika bile çekmezdim. Çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğu değil önemli olan. Senin kendi doğruların önemli. Ve seni tanıyıp bildiği halde eğer bunu yapabiliyorsa bu seni yok saymak oluyor. Ona göre yanlış olmayabilir, sen 3erkek ismi saydığında o bunu hiç sorun etmicek biri dahi olsa, senin duygularına ve isteklerine saygı duyarak yaşamak zorunda.Çünkü seninle birlikte. Eğer benim böyle bir zorunluluğum yok düşüncesini savunuyorsa o zamanda ayrılıp gitsin. 5 çocukla ortada kalıcak değilsin,zorla tutuyor değilsin. Yani demem o ki ya bu deveyi gütmeli ya bu diyardan gitmeli. O sebeple ben olsam bu sana söylediklerimi aynen karşımdakinede söyler yolu verirdim. Pişman olup dönerse senindir. Dönmezse zaten hic senin olmamıştır :))))

Konuna gelirsem. Erkek arkadasin normalde rahat bir tipse bence kafana takma ama normalde böyle şeylere hoş bakmiyorsa buna rağmen boyket bir şey yapmissa isgillen derim.

Herşeyden önce insan sevdiği birini her yönden tanımalı.Bende kıskanç insanım ve ben onun o benim yönlerimiz aynı olduğu için problem yaşamıyoruz..Her şeyi halletmeye çalışıyoruz.Kızlar ki görüşmemeli bu benim fikrim.Mesela benim sevdiğim insan öyle değil.Değil başka kız akraba kızlarla bile konuşmaz günah nasıl ben kıskanıyorsam sende beni kıskanıyorsundur diyor.Tribini koyman iyi olmuş bazı özelliklerini bilmeli bu baştan yoksa sustukca böyle yol alır gider sonu hiç iyi olmaz.

Ben bu kızların adını ilk kez duydum.Ve ben böyle şeylere dikkat ederim,yapmam.
Beni böyle bilerek kabul etti ben kendimi farklı yansıtmadım ki.Sınırlarım var benim.O bunları bilerek kabullenerek başlamştı.Bilmiyorum şuan hala dışarıda mesela bu bana ters bir durum eve 2den 4ten önce girmeyecek biliyorum.
Ama böyle bi kendi haline bırakacağım bakalım nereye kadar zorlayacak onu görmek istiyorum

Neye yarar hala erkek arkadaşlarıyla dşarıda

Rahat olun ya biraz kuul olun bence:) eger boyle ustune giderseniz iki tataf da bunalir bi de bence boyle seyleri telefondan degil de yuz yuze konusun. He deyip gecseydin sonra gorustugunuz gun oturup soylerdin boyle boyle diye. Daha once eger boyle bisey yapmamissa hem daha da iyi olurdu boyle yapmaniz ama bence uzatmayin cok onemli bisey degil yani. Hem yeniymis daha birbirinizi tanima asamasindasiniz olur bence bu tip durumlar hic uzmeyin kendinizi :)

Ya bi diyosunki " benim kiskanc oldugumu biliyor"
Sonra geri diyosunki " neden soylemedide ben sorunca soyledi?"

Cevap soruda sakliii

Resmen kendimi gördüm resmen hemde..
Sonuna kadar haklısın.
Benim bile sinirlerim bozuldu şuanda.

Tabi kız arkadaslarıyle karsılastıgında, 'BENİM SEVİYELİ Bİ İLİŞKİM VAR, ÇAKARIM TOKADI İKİNİZE DE, SİZ NE EDEP YOKSUNU KIZLARSINIZ, GİDİN BAŞIMDAN ' diye azarlayıp, tokadı çaksaydı kızlara, :) de mi ama

İstedigin bu muydu KONU SAHİBESİ :)

siz de akşam vakti dışarı çıkın, kızlı erkekli olun. eğer erkek arkadaşınız sorun yapmıyorsa gerçekten onun için böyle bir tavır almanız saçma gelmesi normal.

Adam arkadaşlarıyla karşılaştığında masa altından size anlık bildirimde mi bulunmalı? Ben kız arkadaşımla çıksam, liseden erkek arkadaşlarımla karşılaşsam ve aynı masada otursak erkek arkadaşıma özel olarak haber verme gereği duymam.

Eğer huyunuzu bildiği halde buna uymuyorsa ilişki anlayışınız aynı değil demek ki. 6 aylık ilişkide bu derece zorlamanın alemi var mı bilemedim.

seni anlıyorum bende kıskanç biriyim hatta zamanında az çektirmedim eşime ama allaha şükür 4.yılımıza girmek nasip oldu sevgilin karakter olarak nasıl biri bu önemli bence

ah canim ne kırılganmış erkek arkadaşın.
sen de çık dışarı Ahmetle Hüseyinle Muratla karşılaştık, gayfe keyf diye etiket yap.

Siz sorunca doğru cevap vermiş, bu kadar sıkarsanız sizden bu tarz şeyleri saklayabilir ve bu daha kötü sonuçlar doğurabilir.

Kendini üzmeye değmez anlamında söylüyorum. Eğer karakteri öyleyse ne yapabilirsin ki?

Kızlar çok garip bence, kafaları farklı bir şekilde çalışıyor. Erkekler buna ne kadar katlanır meçhul.

Senin yas kac? Cocukca davranislar bunlar. Güvenmiyorsan ayrilcaksin bu kadar basit güveniyorsan abartmicaksin adama kene gibi yapismicaksin.
Üslubunuz çok yanlış.Siz hakkımda ne biliyorsunuz ki kene gibi yapışmayacaksınız diyorsunuz.Kimse buraya hakaret duymak için konu açmıyor.Ve sizde bana böyle bir yakıştırma yapabilecek birisi değilsiniz.

bu oglan senin kocan mı? degil. nikahlın mı? degil. ne hakla bu kadar karışıyorsun. seviglinse sevgilin. nişanlın degil bişe degil. illet oluyorum böyle kızlara. oglanlarda da iyi sabır varmış vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…