- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
" Kaktüs tamam kapat çeneni küfür edeceğim " demiş.
Cok abartiyorsun.Goren de kocanı kendi yataginda en yakin arkadaşınla bastın zanneder.Ayrica bana da sevgilim kimle konusuyosun dese surekli sorsa bende sinirlenirim ve ayni cevaplari verirdim.Anlattiklarin ve suan yasadigin sinir krizi cok gereksiz.Kufuru yeni gordum onu da artik sus diye demistir ama kufur etme hakki tabi ki de yok...Bu kadar rahatsizsan ve supheleniyorsan yol ver gitsin.Kızlar sinirden bildiğiniz kıkırdıyorum. Hani kahkaha atmak değil böyle kıkır kıkır kıkırdamak. Bi yandanda gözlerimden yaşlar falan akıyor. Sinirlerim boşaldı resmen.
Bacaklarım karnım kollarım ağrıyor sinirden. Ayaklarıma kadar hissediyorum o siniri şuan. Git gide artıyor midemin bulantısıda.
İçim titriyor içim !
Olaya çok giripte daha çok çıldırtasım yok kendimi. Size anlattıkça rahatlıyorum bazı şeyleri.
Benim bi hayvan eski sevgilim var. Bi kaç gündür eski sevgilim aslında.
Dün gece bile şöyle seviyorum böyle seviyorum diyordu.
Başıma bunların tekrar geleceğini bile bile karşılık verdim mesajlarına.
Kısaca özet geçmek gerekirse dün gece bu öküz uyumadan önce sezdim ben bi şeyler. Sanki böyle başkasıyla konuşuyordu bu.
Yok kızım saçmalama çocuk sana beni bırakma deyip duruyor ne alaka falan dedim ama şuan iyice anladım ki bu öyle karakterde bi şey. Yapar yani.
Bu sabah günaydın dedi. Mesajlara geç cevap vermeler. Yaklaşıyo gibi görünüyor ama bi şey var hissedebiliyorum yani. Samimiyetsizlik var yaklaşmaya çalışmasında.
En sonunda kendime kızım kaktüs abartıyorsun belkide sadece arkadaşlarından biriyle sohbet ediyordur şuan seninle beraber falan diyorum. E yenide uyandı bu adam. Napıcak yani.
Sonra kimle konuşuyorsun diye sordum. İçimdeki düşünce bi arkadaşı o an ama.
Resmen kendini savunmaya geçti kızlar. Ama göreceksiniz yok efendim neymiş o beni bu kadar severken benim söylediğim şu şeye bakmış.
Çok samimiyetsiz cümleler değil mi bunlar ya ?
En son söylendim ben buna bi güzel.
Ne dese beğenirsin ??? İşte bardağı taşıran o son damla.
" hırsla yazıyorsun yaz yaz vermeyeceğim cevap çıldır istediğin kadar. "
İşte şu cümleden sonra bende şimşekler çakıverdi şu giriş kısmında anlattığım hale geldim. Ve kafamdaki düşüncelerdende emin oldum.
Bendekide ne salaklık ya. Adam güzel bi pazar geçirecek yazıp duruyorum
sinirimden kalbim tüm vücudumda atıyor şuan. Titriyorum. Buz kesti ellerim. Ellerimle tam tersine yarışırcasına yüzüm yanıyor resmen.
Yok yok. Yıllardır ertelediğim okuluma odaklanıp oturup ders çalışacağım ve bu yıl sınavda o istediğim puanı yapacağım.
Bana bu lazım olan. Kendimi şu hallere sokarak harcıyorum resmen.
Aaayyyy ! Bi şeyler söyleyin bana kızlar
Ay valla hiç iyi değilim. Onun derdi şüphe çekmek falan değil. Öyle alengirli düşünemez o. Düşünmezde zaten. Yapar çatır çatır. Ruh haline göre davranır öyle sırf beni çıldırtsın diye uğraşmaz yani.Sakin ol ve yavaş yavaş nefes al bırak...
Kuzum iyi misin?
Zaten eskiymiş. Bu kadar dert edileceksen neden eski ? Birleşin o zaman senin olsun gene..
Hoş adam huyunu bildiği için kasten Şüphe çekiyor sanki ama .. Kedinin fare ile OYNADIĞI gibi oynuyor senle ..
Cool ol biraz.. Bırak o sana deli olsun.
Ay o zaman bıraksın yahu ? Ayrıldık zaten yazıp durmasın. Bıktım onun hatalarından vurdumduymazlıklarından artık. Şurada anlatmaya kalksam oturur sende çıldırırsın benimle beraber. Ay bilmiyorum ya. Bilemiyorum kızlar şuan aklım mantığın durmuş vaziyette.Cok abartiyorsun.Goren de kocanı kendi yataginda en yakin arkadaşınla bastın zanneder.Ayrica bana da sevgilim kimle konusuyosun dese surekli sorsa bende sinirlenirim ve ayni cevaplari verirdim.Anlattiklarin ve suan yasadigin sinir krizi cok gereksiz.
Bu mesajının üzerine cevap vermedim vermem zaten. Tamam bitti şu saatten sonra yani.Bu nasıl bir üslup? Yok artık. Böyle bir şeye izin vermeyeceğinize inanmak istiyorum.
Allah gerçekten hayırlı olanı sevdirsin ya. Bide böyle biriyle evlendiğini düşünsene ?Ya bu erkekler bizden ne istiyorlar sırf gizem yaratacam diye bir kıza bunları yaşatmak nedir yaseni çok iyi anlıyorum
Kızlar sinirden bildiğiniz kıkırdıyorum. Hani kahkaha atmak değil böyle kıkır kıkır kıkırdamak. Bi yandanda gözlerimden yaşlar falan akıyor. Sinirlerim boşaldı resmen.
Bacaklarım karnım kollarım ağrıyor sinirden. Ayaklarıma kadar hissediyorum o siniri şuan. Git gide artıyor midemin bulantısıda.
İçim titriyor içim !
Olaya çok giripte daha çok çıldırtasım yok kendimi. Size anlattıkça rahatlıyorum bazı şeyleri.
Benim bi hayvan eski sevgilim var. Bi kaç gündür eski sevgilim aslında.
Dün gece bile şöyle seviyorum böyle seviyorum diyordu.
Başıma bunların tekrar geleceğini bile bile karşılık verdim mesajlarına.
Kısaca özet geçmek gerekirse dün gece bu öküz uyumadan önce sezdim ben bi şeyler. Sanki böyle başkasıyla konuşuyordu bu.
Yok kızım saçmalama çocuk sana beni bırakma deyip duruyor ne alaka falan dedim ama şuan iyice anladım ki bu öyle karakterde bi şey. Yapar yani.
Bu sabah günaydın dedi. Mesajlara geç cevap vermeler. Yaklaşıyo gibi görünüyor ama bi şey var hissedebiliyorum yani. Samimiyetsizlik var yaklaşmaya çalışmasında.
En sonunda kendime kızım kaktüs abartıyorsun belkide sadece arkadaşlarından biriyle sohbet ediyordur şuan seninle beraber falan diyorum. E yenide uyandı bu adam. Napıcak yani.
Sonra kimle konuşuyorsun diye sordum. İçimdeki düşünce bi arkadaşı o an ama.
Resmen kendini savunmaya geçti kızlar. Ama göreceksiniz yok efendim neymiş o beni bu kadar severken benim söylediğim şu şeye bakmış.
Çok samimiyetsiz cümleler değil mi bunlar ya ?
En son söylendim ben buna bi güzel.
Ne dese beğenirsin ??? İşte bardağı taşıran o son damla.
" hırsla yazıyorsun yaz yaz vermeyeceğim cevap çıldır istediğin kadar. "
İşte şu cümleden sonra bende şimşekler çakıverdi şu giriş kısmında anlattığım hale geldim. Ve kafamdaki düşüncelerdende emin oldum.
Bendekide ne salaklık ya. Adam güzel bi pazar geçirecek yazıp duruyorum
sinirimden kalbim tüm vücudumda atıyor şuan. Titriyorum. Buz kesti ellerim. Ellerimle tam tersine yarışırcasına yüzüm yanıyor resmen.
Yok yok. Yıllardır ertelediğim okuluma odaklanıp oturup ders çalışacağım ve bu yıl sınavda o istediğim puanı yapacağım.
Bana bu lazım olan. Kendimi şu hallere sokarak harcıyorum resmen.
Aaayyyy ! Bi şeyler söyleyin bana kızlar
Haklısın kesinlikle..Nasil küfür ediyormus ya?? Adamdaki cesarete bak. Engelle gitsin terbiyesizi..
Kendinizi bu kadar dusurmeyin ya..
Canım adam günlerdir ayrılmamış gibi davranıyor. İnsan haliyle çıldırıyor sonrasında gelinen bu noktaya.Sinirinizi bozmaya çalışıyor gibi geldi bana. Ben de yapardım çünkü arada.Kız grubuna yazar söylemezdim ona kiminle konuştuğunu. Niye cevap vermiyorsun kimle konuşuyorsun diye sormayın işe yaramadığını görünce vazgeçecektir.
@He siz barışmadınız? O zaman ne takıyorsunuz canım napıyorsa yapsınn
Ya üzüldüm kadına beni de eski nişanlım ne hale getirdi 3 hafta oldu ayrılalı hala salak gibi bekliyorum iletişime geçer diye erkekler için çok basit sanırım bitti gitti diyorlar seninkide sırf sana inat yapıyor sen merak edesin diye amacınada ulasıyorAllah gerçekten hayırlı olanı sevdirsin ya. Bide böyle biriyle evlendiğini düşünsene ?
Kahrından ölür gidersin.
Lise 2 falandım ben. Akıl hastanesinin bahçesine girdik arkadaşlarla meraktan. Çardak vardı bi tane. Oturduk hep beraber.
Yanımıza bir kadın geldi. Bahçedeki hastalardan.
Bide güzel kadın yani. Öyle bırakılıp gidilecek gibi değil.
Eğildi bana doğru. Beni kocam bu hale getirdi sakın evlenmeyin siz gibi cümleler söyledi. Üzerinden yıllar geçti tabi şuan hatırlayamıyorum tam cümleleri.
Kadın öyle sakin öyle ölü gibi ki artık ilaçlardan o noktaya gelmiş belli.
İçim acımıştı. O an tam olarak anlamlandıramamıştımda. Ama şuan çok iyi anlıyorum ya valla. Çok çok çok iyi anlıyorum şuan.
İşte o yüzden o kadının geldiği noktaya gelmeden adamı ölçüp biçip işine gelmezse bırakacaksın gitsin. Akıl sağlığıma kadar kaybettikten sonra ne yapayım ben o adamı ?Ya üzüldüm kadına beni de eski nişanlım ne hale getirdi 3 hafta oldu ayrılalı hala salak gibi bekliyorum iletişime geçer diye erkekler için çok basit sanırım bitti gitti diyorlar seninkide sırf sana inat yapıyor sen merak edesin diye amacınada ulasıyor
Haklısın işte benim salaklığım ilk aşkım ilk sevgilim herseyim diyordum ama onun için öyle değilmişim beni ortada bırakabildi öyleİşte o yüzden o kadının geldiği noktaya gelmeden adamı ölçüp biçip işine gelmezse bırakacaksın gitsin. Akıl sağlığıma kadar kaybettikten sonra ne yapayım ben o adamı ?
Hiç bekleme. Gelmesin öküz. Ortalık adam dolu. Böyle yapa yapa kendimizi mahvediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?