Kızlar sinirden bildiğiniz kıkırdıyorum. Hani kahkaha atmak değil böyle kıkır kıkır kıkırdamak. Bi yandanda gözlerimden yaşlar falan akıyor. Sinirlerim boşaldı resmen.
Bacaklarım karnım kollarım ağrıyor sinirden. Ayaklarıma kadar hissediyorum o siniri şuan. Git gide artıyor midemin bulantısıda.
İçim titriyor içim !
Olaya çok giripte daha çok çıldırtasım yok kendimi. Size anlattıkça rahatlıyorum bazı şeyleri.
Benim bi hayvan eski sevgilim var. Bi kaç gündür eski sevgilim aslında.
Dün gece bile şöyle seviyorum böyle seviyorum diyordu.
Başıma bunların tekrar geleceğini bile bile karşılık verdim mesajlarına.
Kısaca özet geçmek gerekirse dün gece bu öküz uyumadan önce sezdim ben bi şeyler. Sanki böyle başkasıyla konuşuyordu bu.
Yok kızım saçmalama çocuk sana beni bırakma deyip duruyor ne alaka falan dedim ama şuan iyice anladım ki bu öyle karakterde bi şey. Yapar yani.
Bu sabah günaydın dedi. Mesajlara geç cevap vermeler. Yaklaşıyo gibi görünüyor ama bi şey var hissedebiliyorum yani. Samimiyetsizlik var yaklaşmaya çalışmasında.
En sonunda kendime kızım kaktüs abartıyorsun belkide sadece arkadaşlarından biriyle sohbet ediyordur şuan seninle beraber falan diyorum. E yenide uyandı bu adam. Napıcak yani.
Sonra kimle konuşuyorsun diye sordum. İçimdeki düşünce bi arkadaşı o an ama.
Resmen kendini savunmaya geçti kızlar. Ama göreceksiniz yok efendim neymiş o beni bu kadar severken benim söylediğim şu şeye bakmış.
Çok samimiyetsiz cümleler değil mi bunlar ya ?
En son söylendim ben buna bi güzel.
Ne dese beğenirsin ??? İşte bardağı taşıran o son damla.
" hırsla yazıyorsun yaz yaz vermeyeceğim cevap çıldır istediğin kadar. "
İşte şu cümleden sonra bende şimşekler çakıverdi şu giriş kısmında anlattığım hale geldim. Ve kafamdaki düşüncelerdende emin oldum.
Bendekide ne salaklık ya. Adam güzel bi pazar geçirecek yazıp duruyorum

sinirimden kalbim tüm vücudumda atıyor şuan. Titriyorum. Buz kesti ellerim. Ellerimle tam tersine yarışırcasına yüzüm yanıyor resmen.
Yok yok. Yıllardır ertelediğim okuluma odaklanıp oturup ders çalışacağım ve bu yıl sınavda o istediğim puanı yapacağım.
Bana bu lazım olan. Kendimi şu hallere sokarak harcıyorum resmen.
Aaayyyy ! Bi şeyler söyleyin bana kızlar