Evet bir eş ailesi konusu da benden. akşamüzeri bir olay yaşadım. Kayınvalide ve eltim geçen aylarda il dışında yaşadığımız eve geldiler. iyi hoş güzeldi her şey. Yani ben öyle sanıyordum. Bugün de biz kayınvalideme geldik ve neredeyse gelir gelmez bana söylediği şu oldu ; " x 'e x diyomussun abla demedigin için çok rahatsız olmuş, acaba benim yaşımı bilmiyor da o yüzden mi öyle diyor ben de seni uyarayım. " onun yaşında arkadaşlarım var ve isimleriyle hitap ediyorum ayrıca eşim de aynı yasta. Neyse ben bunu duyunca bi afalladim. Geldiğinde de dayanamadım neden rahatsız olduğun konuyu bana soylemiyorsun ben seni samimi gördüğüm için hitap şeklim buydu, aksini düşündürecegimi bilseydim zaten şuan bunu konuşmuyor olurduk, keşke muhatabin ben olsaydim doğrudan dedim. Israrla başkasına söylemedim sonuçta ben yanlış görmüyorum deyip ben de seni arkadaş gibi görüyordum diye çelişkili ifadelerle devam ederek beni saygısızlıkla suçladı, eşim de olay yerinde ve dut yemiş bülbül, sebebi de sesimi yukselttigim için haksız olmammış. Yoldan gelir gelmez eşimin annesinin beni böyle uyarmasına nasıl sessiz kalabilirim. Sağolsun müdahil olup aa aslında sana nasıl hitap etmesi gerektiği konusunda bana sormuştu o konuda haklı diyebildi ama bu hiçbir şeyi değiştirmiyor benm nazarımda. Sonrasında nasıl oldu bilmiyorum ama ortak yolu bulduk ve olayı iyice büyütmeden kapattık. Tabi ben bundan çıkaracağımi çıkardım abla diyecek bile samimiyete gerek yokmuş, daha da mesafeli olacağım. Neyse şuan beni strese sokan durum şu ki, eşim bu olaydan sonra bana tavırlı duruyordu ve ben yattigim halde gelmedi. Yani kendimi zaten yalnız hissediyordum attı beni bir köşeye , dayanamayıp sinirimi ona beni asla anlamadığını belirten mesajlar atarak ve en sonunda da engeli yedim. Annesi de bu süreçte tepkisizce oyle duruyor bu arada. Gelmediğine göre annesinin yanındaki boş yatakta falan yatar sanırım. Neyse, sabah kalkıp erkenden ailemin yanına gideyim diyorum. birbirlerine her şey söyleyip tepki verilmeyen, vereni de suçlu ilan eden bi yere düşmüşüm ben. Şuan da içimde sonsuz bosluk duygusu var.