• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirime hakim olamadım

Kesemiyorum malesef kendi ailesi olduğu için
Evet sizin icin zor bir durum, zaten o yorumumu diger uyeye yazmistim.

Siz olabildigince minimum duzeyde gorusceksiniz macburen ve mumkunse acik alanda .

Perdenizede yaptirip faturasini onlara gonderin.

Çocuğa bak tül yırtıyor
Böyle çocuk yetiştirme olmaz yarın okula başlayınca herkese karşı agresif olup düzen bozacak

5 yasindaki bir cocuk tul yirtacak kadar güçlü olabiliyor mu yahu, ne yediriyorlar bu cocuga mesir macunu mu? Nasil cocuk yetistirmektir bu, cocuga hayir demeden buyut sonra gitsin elalemin ozene bezene pamuklara sararak buyuttugu cocuguna zarar versin.

Ayrica esinizede cok kizdim, tul yirtabilen bir cocukla kendi kizinin gorusmesini normallestirdigi icin, ne demek ne yapayim bagirayim mi? Hayir tabi cocuga bagirma ama cocugun ebeveynlerine bagir yani.

Bence iyi yapmışsınız. Ben evli değilim, bize de misafir böyle yaramaz çocuklar geliyor. Ben onlarla oynuyorum, zaman geçiriyorum ama bir eşyaya dokunmalarına müsaade etmiyorum. Aileleri de biliyor, seslerini çıkaramıyorlar çünkü bu konuda katıyım. Bahsettiğiniz çocuğun ailesi de dünyanın sadece onların çocuklarının dönmediğini öğrenmiş olurlar.

Dogru iletisim kurmayi beceremeyen ebeveynlerin cocuklari boyle oluyor. Demekki size hic denk gelmemis. Sanslisiniz.

Biz bu sekilde hem evimize hem kizimiza zarar veren 4-5 yas civari cocugu olan 3 aile iletisimimizi kestik. Zaten kendi iclerindeki iliskilerde sorunlu ailelerdi.

Benim elimden belki yüzlerce 5-6 yaş çocuğu geçti daha bir tane konu sahibinin anlattığı gibi bir çocuğa rastlamadım.

Şımarık çocuk mutlaka vardır fakat çocuklar bizdeki negatif enerjiyi de çok iyi hissederler. Ben çocukların hislerine inanırım Konu sahibi eşinin ailesine belli ki ön yargılı da yaklaşıyor o yüzden çocuğun her hareketi gözünde büyüyor.

Dediğim gibi aileden, o çocuktan hazetmiyorsa mesafe kursun kimsede evine gitmesin.

Benim elimden belki yüzlerce 5-6 yaş çocuğu geçti daha bir tane konu sahibinin anlattığı gibi bir çocuğa rastlamadım.

Şımarık çocuk mutlaka vardır fakat çocuklar bizdeki negatif enerjiyi de çok iyi hissederler. Ben çocukların hislerine inanırım Konu sahibi eşinin ailesine belli ki ön yargılı da yaklaşıyor o yüzden çocuğun her hareketi gözünde büyüyor.

Dediğim gibi aileden, o çocuktan hazetmiyorsa mesafe kursun kimsede evine gitmesin.
Birgün sizin de tülünüzü yırtacak 5 yaş erkek çocuğuna rast gelmeniz dileğiyle daha fazla bana yazmayın

Birgün sizin de tülünüzü yırtacak 5 yaş erkek çocuğuna rast gelmeniz dileğiyle daha fazla bana yazmayın

Konunun buraya geleceği çok belliydi konu sahibi..
Çok asabisin çok..

Benim tülü ben kendimi parçalasam yırtamam beş yaşındaki çocuk nasıl yırttı onu aklım almadı? Pek cengavermiş bu beş yaşındaki 🤦‍♀️

Ya cocugu isir oglum diye gazlayan babayi barinaga kapatmak lazim asıl
Ogretmenine kadar isirmis ya tovbe yarabbi ortalik nasil bozuldu

Kimse kimsenin şımarık çocuğunu avutmak zorunda değil ben olsam ben de bağırırdım yerden göğe kadar haklısınız. Kimse de bir şey demiyor pişkinler şımarık çocuğu getire getire size mi getirmişler. Ben burda sinirlendim yazdıklarınızı okuyunca. Allah bana uslu bir evlat versin inş çok sinir oluyorum böyle olaylara çocuklarını şımarık yetiştirenlere çocuk ortalığın ağzına edince yüzü kızarmayanlara. Çocuk değil canavar heralde tülü nasıl yırttı ben yırtamam tül perdeyi

Haklısınız
Milletin yetiştirdiği şımarık çocukları çekmek zorunda değilsiniz
Ayrıca kır oğlum ısır oğlum demek nasıl bir çocuk yetiştirme şeklidir.
Siz doğrusunu yapmışsınız.
Eşiniz de çok istiyorsa yeğeninin geldiği gün evde olur kendisi ağırlar.

Valla ben de küçücük yaşına rağmen oha diyeceğimiz şeyler yapan çocuklara çok denk geldim. O yüzden nedense inandırıcı geldi konu sahibinin anlattığı çocuk profili. Ana babası çocuk değil dövüş horozu gibi yetiştiriyor belli. Isır oğum parçala oğlum vs. Bu çocuğa dünyanın en doğru iletişim yöntemini kullanın şu an olumlu yanıt alınması çok zor. Önce o ana babadan arındıracaksın sonra belki toparlanır çocuk. Sinir olurum bu tip çocuklara.

iyi yapmışsın
daha da gelmezler inşallah

Back
X