Evet sizin icin zor bir durum, zaten o yorumumu diger uyeye yazmistim.Kesemiyorum malesef kendi ailesi olduğu için
Siz olabildigince minimum duzeyde gorusceksiniz macburen ve mumkunse acik alanda .
Perdenizede yaptirip faturasini onlara gonderin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sizin icin zor bir durum, zaten o yorumumu diger uyeye yazmistim.Kesemiyorum malesef kendi ailesi olduğu için
Okulda öğretmeni ısırmış defalarcaÇocuğa bak tül yırtıyor
Böyle çocuk yetiştirme olmaz yarın okula başlayınca herkese karşı agresif olup düzen bozacak
Dogru iletisim kurmayi beceremeyen ebeveynlerin cocuklari boyle oluyor. Demekki size hic denk gelmemis. Sanslisiniz.
Biz bu sekilde hem evimize hem kizimiza zarar veren 4-5 yas civari cocugu olan 3 aile iletisimimizi kestik. Zaten kendi iclerindeki iliskilerde sorunlu ailelerdi.
Birgün sizin de tülünüzü yırtacak 5 yaş erkek çocuğuna rast gelmeniz dileğiyle daha fazla bana yazmayınBenim elimden belki yüzlerce 5-6 yaş çocuğu geçti daha bir tane konu sahibinin anlattığı gibi bir çocuğa rastlamadım.
Şımarık çocuk mutlaka vardır fakat çocuklar bizdeki negatif enerjiyi de çok iyi hissederler. Ben çocukların hislerine inanırım Konu sahibi eşinin ailesine belli ki ön yargılı da yaklaşıyor o yüzden çocuğun her hareketi gözünde büyüyor.
Dediğim gibi aileden, o çocuktan hazetmiyorsa mesafe kursun kimsede evine gitmesin.
Birgün sizin de tülünüzü yırtacak 5 yaş erkek çocuğuna rast gelmeniz dileğiyle daha fazla bana yazmayın
Birgün sizin de tülünüzü yırtacak 5 yaş erkek çocuğuna rast gelmeniz dileğiyle daha fazla bana yazmayın