• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirime hakim olamadım

Kamrhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
710
Puanlar
123
Hanımlar eşimin erkek yeğenini babaannesi ve dedesi alıp gezdirmek istediler ama evlerine değilde bana getirdiler kendi evleri bana 20 dakika uzaklıkta. Ben birşey demedim tabi gelsin dedim ama sorun burda başlıyor. Yeğeni aşırı yaramaz bi o kadar da şımarık yetiştiriliyor. Babası hep ısır oğlum dağıt oğlum diyen biriydi şimdi evlerinde ki tv leri kırıyor bir sağla oyuncak bırakmayıp herkesi hala ısırıyor. Kızımada vuruyordu ama son zamanlar yapmadığı için gözüm arkada kalmıyor du neyse bana geldiler kızımı itikleeye başladı bende yapma dedikçe biran da yeni tülümü ortadan ikiye yırttı ve kayınvalidem hiç umrunda olmadı ben zaten 2. Kızımın uyumaması diş dönemi vs derken doluydum ve biranda patladım ama patlamam çocuğa değil kimsenin umrunda olmaması ve evin içine edip evden gitmelerine oldu. Ya ben tualete zor giderken bebeğimle bu denli hareketler doğrumu. Eşim de tavırlarıma kızdı ben senin ailen böyle yapmıyorum dedi ama benim ailem evin içine edip hiçvirzaman gitmedi

Üst oğlum ne demek ?

Kime patladınız?

Kime patladınız?
Kayınvalideme karşı bağırdım. “Yeter artık bu kadar yaramazlığa dayanamıyorum ev ne hale geldi “ dedim. Kayınvalidem de keşke buraya getirmeyip köye bize gitseydik,birdahaa buraya getirmeyiz deyince bende iyi olur dedim

Kayınvalideme karşı bağırdım. “Yeter artık bu kadar yaramazlığa dayanamıyorum ev ne hale geldi “ dedim. Kayınvalidem de keşke buraya getirmeyip köye bize gitseydik,birdahaa buraya getirmeyiz deyince bende iyi olur dedim
Kayınvalidenizle çözmüşsünüz zaten. Bir daha öyle yapsınlar. Ne alaka sizin ev? Eşiniz çok hevesliyse çocuğun sıçıp batırdıklarını o temizlesin.

Valla tatsız olmuş tabii ama çok da iyi olmuş. Boşveeeeer. İyi yapmışsın. Daha da gelmesin kimsenin arsız çocuğu mümkünse.

Kayınvalidenizle çözmüşsünüz zaten. Bir daha öyle yapsınlar. Ne alaka sizin ev? Eşiniz çok hevesliyse çocuğun sıçıp batırdıklarını o temizlesin.
Eşimin dediği tek cümle birşey olmaz be sana yeni tül alırım ama mesele tül değil. Çocuk beyaz eşyalarımakadar oyuncakları fırlattı

İyi demişsin

Kocana bastan bu rahatsızlığını dedin mi ?
Öyleyse kucağına alıp çocuğunu kenarda durman gerekti. Bi şey sorarlarsa da bi zarar gelmesin diye böyle yapıyorum derdin.

Eşimin dediği tek cümle birşey olmaz be sana yeni tül alırım ama mesele tül değil. Çocuk beyaz eşyalarımakadar oyuncakları fırlattı
Bence Kv ile değin eşinle konuşmalıydın. Eşyalara bi zarar geldiyse de eşin tazmin eder.

Çocuk kaç yaşında ? Neden bu bilgiyi yazmıyorsun ?

Kocana bastan bu rahatsızlığını dedin mi ?
Öyleyse kucağına alıp çocuğunu kenarda durman gerekti. Bi şey sorarlarsa da bi zarar gelmesin diye böyle yapıyorum derdin.
Evet bak yeğenin bunları yapıyor dedim. Beyfendi de karşılık olarak ne yapayım bağırıp kızayım mı dedi sonrasında da zaten yeğeni tülü ortadan ikiye yırttı üstüne de buzdolabınaoyuncakları fırlattı tek sebebi ben yapma oğlum dediğim için. Çünkü çocuk yapma lafını duymamış hayatında

Evet bak yeğenin bunları yapıyor dedim. Beyfendi de karşılık olarak ne yapayım bağırıp kızayım mı dedi sonrasında da zaten yeğeni tülü ortadan ikiye yırttı üstüne de buzdolabınaoyuncakları fırlattı tek sebebi ben yapma oğlum dediğim için. Çünkü çocuk yapma lafını duymamış hayatında
Sinirini anlıyorum. Haklısın. Böyle bi kaos ortamında koruman gereken tek şey bebeğin.

Bazen bir sinir krizi sorunu çözer. Kv anladı sanıyorum. Bi daha böyle gelmezler.

Ben senin ailene diye başlayan cümlelere ifrit oluyorum
Yahu benim ailemde böyleyse sende benim gibi yap
Ha buyur yiğeninin döküntüsünü topla paşam deseydinya bacım
Evet çocuklar hareketli oluyor ama şımarıklık başka bişey
Benim çocuğumda oynarken dağıtır ama kimsenin evinede zarar vermez. Hiç yoktan maddi zaraaa girdik ve kimsenin umrunda olmadı

Sinirini anlıyorum. Haklısın. Böyle bi kaos ortamındaki koruman gereken tek şey bebeğin.
4 yaşındaki kızıma vurma eğiliminde bulunuyor küçük bebeğime zarar hiç vermedi daha. Küçüğünü koruyorum ama büyük kızım kuzenini seviyor bu yüzden koruyamıyorum yanına gitmek istiyor

Benim çocuğumda oynarken dağıtır ama kimsenin evinede zarar vermez. Hiç yoktan maddi zaraaa girdik ve kimsenin umrunda olmadı
Ya şimdi kız çocuğu ile erkek çocuğu biraz farklı olabiliyor
Erkek anneleri beni anlar
Ama tabi çocuk şımartılmış

Back
X