• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirime hakim olamadım

Ya şimdi kız çocuğu ile erkek çocuğu biraz farklı olabiliyor
Erkek anneleri beni anlar
Ama tabi çocuk şımartılmış
Bende farkındayım erkekler daha hareketli oluyor biraz daha ama kimsenin çocuğu da kalkıp başkasının evinde çam perde indirmiyordur. Yada çoğu ebeveynin ısır oğlum vur oğlum diye evlat yetiştirdiğine inanmıyorum. Annesi yapma derdi ama babası yap oğlum derdi bu yüzden sinirim

Hanımlar eşimin erkek yeğenini babaannesi ve dedesi alıp gezdirmek istediler ama evlerine değilde bana getirdiler kendi evleri bana 20 dakika uzaklıkta. Ben birşey demedim tabi gelsin dedim ama sorun burda başlıyor. Yeğeni aşırı yaramaz bi o kadar da şımarık yetiştiriliyor. Babası hep ısır oğlum dağıt oğlum diyen biriydi şimdi evlerinde ki tv leri kırıyor bir sağla oyuncak bırakmayıp herkesi hala ısırıyor. Kızımada vuruyordu ama son zamanlar yapmadığı için gözüm arkada kalmıyor du neyse bana geldiler kızımı itikleeye başladı bende yapma dedikçe biran da yeni tülümü ortadan ikiye yırttı ve kayınvalidem hiç umrunda olmadı ben zaten 2. Kızımın uyumaması diş dönemi vs derken doluydum ve biranda patladım ama patlamam çocuğa değil kimsenin umrunda olmaması ve evin içine edip evden gitmelerine oldu. Ya ben tualete zor giderken bebeğimle bu denli hareketler doğrumu. Eşim de tavırlarıma kızdı ben senin ailen böyle yapmıyorum dedi ama benim ailem evin içine edip hiçvirzaman gitmedi
Yeğen kaç yaşında?

Kayınvalideme karşı bağırdım. “Yeter artık bu kadar yaramazlığa dayanamıyorum ev ne hale geldi “ dedim. Kayınvalidem de keşke buraya getirmeyip köye bize gitseydik,birdahaa buraya getirmeyiz deyince bende iyi olur dedim

Ayıp etmişsiniz..
Madem istemiyorsunuz biraz mesafe kurar bir daha evinizde ağırlamazdınız. Ama bugün biraz sabırlı olabilirdiniz

Aynı yeğen sizin olsaydı eşiniz böyle mi davranır yada siz böyle tahammülsüz mü olurdunuz?

Yani herseyi geçtim tülü yırtınca ben de olsam kavga çıkarırdım. Oyun değil çünkü bu , bariz zarar .Nasıl yırttı ki yani beş yaş da aşırı küçük değil ki ne kadar şımartmıslar yazik çocuğa

Ayıp etmişsiniz..
Madem istemiyorsunuz biraz mesafe kurar bir daha evinizde ağırlamazdınız. Ama bugün biraz sabırlı olabilirdiniz

Aynı yeğen sizin olsaydı eşiniz böyle mi davranır yada siz böyle tahammülsüz mü olurdunuz?
Siz evinize her geldiğinde zarar veren eşinizin yeğenine saygı duyar evinizi darma duman ettirirsiniz olur mu hanımefendi

Nefret ederim yaramaz şımarık erkek çocuğundan tahammül edemiyorum iğrenç bi evlat yetiştirme modası çıktı
Aynen bende ben evladımı şımarık yetiştirmiyorsam benim de tahammülüm yok evime zarar verilmesinden ama yapılıyor malesef

Aynen bende ben evladımı şımarık yetiştirmiyorsam benim de tahammülüm yok evime zarar verilmesinden ama yapılıyor malesef
Kaza olsa neyse de bilerek yapmış kendi evinde de böyle mi acaba bi sorunu mu var çocuğun

Kaza olsa neyse de bilerek yapmış kendi evinde de böyle mi acaba bi sorunu mu var çocuğun
Sorun olsa çocukta bu başlığı bile açmazdım ama bu şekilde yetiştiriliyor. Ağlamasın diye herşeye müsaade edilen bir çocuk

Gerçekten saçma sapan yetiştiriyor bazıları çocuklarını. Daha doğrusu yetiştirmiyor öylece doğurup bırakıyor ne yaparsa yapsın izliyor. Yapma demek yok dur demek yok. Ben hic tahammül edemiyorum. Kocan da amcası veya dayısı olarak müdahale etseymiş sen patlamak zorunda kalmasaymışsin

Benşm çevremde mi kız çocukları da düz duvar tırmanıyorlar 😁😁
3 oğlu olan tanıdığumın son kızı olduktan sonra adam ben şimdiye kadar ne yaşamışım diyor
Evde hayvan büyütmüşüm evcil olanı bile değil vahşi
Tabi gülüp geçiyoruz da gerçeklik payıda yok değil

Siz evinize her geldiğinde zarar veren eşinizin yeğenine saygı duyar evinizi darma duman ettirirsiniz olur mu hanımefendi

Nedir bu çocuk canavar mı?

5 yaşında değil mi en fazla Dağıtsa Dağıtsa oyuncakları dağıtır. Tatlı tatlı konuşunca oyuncaklarını toplatırsınız?

Çocukla iletişim de kurmuyorsunuz demek ki

Kayınvalideme karşı bağırdım. “Yeter artık bu kadar yaramazlığa dayanamıyorum ev ne hale geldi “ dedim. Kayınvalidem de keşke buraya getirmeyip köye bize gitseydik,birdahaa buraya getirmeyiz deyince bende iyi olur dedim
Gerkeen cevabi vermissiniz 👏🏼

Sorun olsa çocukta bu başlığı bile açmazdım ama bu şekilde yetiştiriliyor. Ağlamasın diye herşeye müsaade edilen bir çocuk
Ailecrk toplu terapiye gitsinler. Aglamayan cocuk yetistirmek nedir ya

5 yaşında değil mi en fazla Dağıtsa Dağıtsa oyuncakları dağıtır. Tatlı tatlı konuşunca oyuncaklarını toplatırsınız?

Sizin okumanız yok mu. Tülümü yırttı bile isteye üstüne de buzdolabına oyuncak fırlattı kızıma vuruyor zaten eşim için katlanıyordum

Dogru iletisim kurmayi beceremeyen ebeveynlerin cocuklari boyle oluyor. Demekki size hic denk gelmemis. Sanslisiniz.

Biz bu sekilde hem evimize hem kizimiza zarar veren 4-5 yas civari cocugu olan 3 aile iletisimimizi kestik. Zaten kendi iclerindeki iliskilerde sorunlu ailelerdi.

Dogru iletisim kurmayi beceremeyen ebeveynlerin cocuklari boyle oluyor. Demekki size hic denk gelmemis. Sanslisiniz.

Biz bu sekilde hem evimize hem kizimiza zarar veren 4-5 yas civari cocugu olan 3 aile iletisimimizi kestik. Zaten kendi iclerindeki iliskilerde sorunlu ailelerdi.
Kesemiyorum malesef kendi ailesi olduğu için

Back
X